Bu kadar erken yaşamadım canım erken adet olduysam bile bu ağrılarla birlikte kanamam da gelirdi bu kez sadece ağrılar var bakalım inşallah erken adet olmam daha 9 gün var
Ara ara düzen oluşturamadim namaz konusunda tatlımKuzum Ümit ediyorum ki hamilesindir bak sana ne dicem sen namaz kılıyomuydun
Inşallah canım ya inşallah bende de oyle olmuşturCanım benim de adetime bir hafta varken adet sancım başladı hatta erken adet olucam sandım ama hamileymişim meğer.
Inşallah canım ya inşallah bende de oyle olmuştur
Amin canım inşallah cümlemize sen naptin acile gidip kan verdin miİnşAllah canım.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Canım bak el musavvir ya musavvir bunu her namazın ardından 136 kere 40 gün boyunca oku Allah’ın izniyle tabi Allah bilir de bu sebeple cok hamile kalan olmusAra ara düzen oluşturamadim namaz konusunda tatlım
Anladım canım de bana gecende biz en az 6 hatta 1 yıl hamile kalamayınca rahim filmi cekiyoruz dedi sende istersen bi çektir yani bi kontrollerini ettirHiç kalmadım tüpler tıkalı mi diye hep bir korku var icimde evlendigimden beri ben istiyroum eşim 3 4 aydır istiyor önce hic istemedi
Tamam canim insallah uygulayacaģim çok teşekkür ederim sağol ❤Canım bak el musavvir ya musavvir bunu her namazın ardından 136 kere 40 gün boyunca oku Allah’ın izniyle tabi Allah bilir de bu sebeple cok hamile kalan olmus
Amin canım inşallah cümlemize sen naptin acile gidip kan verdin mi
Ne demek bitanem annem dedi bana kızım bunu cok deneyen insan olmus ve hamile kalmış dedi önce İnan’ sonra yapTamam canim insallah uygulayacaģim çok teşekkür ederim sağol ❤
Işte burda doğru düzgün doktor yok baştan savar gibi gönderiyorlar insani sinir ediyorlar ayın 20 sine randevu aldım adetimin 3.günü olacak o zaman ısrar edeyim rahim filmi istiyroum diye napim aklımda duracağına yapım gitsinAnladım canım de bana gecende biz en az 6 hatta 1 yıl hamile kalamayınca rahim filmi cekiyoruz dedi sende istersen bi çektir yani bi kontrollerini ettir
Allahım bütün mucizelerine inanırım elbet vardır hepsinde bir hayır keza meryem süresi de öyle bir tanidigim onun sayesinde hamile kaldiNe demek bitanem annem dedi bana kızım bunu cok deneyen insan olmus ve hamile kalmış dedi önce İnan’ sonra yap
Iyi maşallah dikkat et kendine elinde folik asit varsa başla bebiş için ıyi olur canımYok canım salı günü sağlık ocağında vericem. Perşembe de kendi doktoruma gidicem.
Aynen kuzum bence de yaptır prolaktin kan pıhtılaşması troid falan hepsine ama insallah gerek kalmaz da hamilesindirIşte burda doğru düzgün doktor yok baştan savar gibi gönderiyorlar insani sinir ediyorlar ayın 20 sine randevu aldım adetimin 3.günü olacak o zaman ısrar edeyim rahim filmi istiyroum diye napim aklımda duracağına yapım gitsin
Evet oda var canım sen dene Allah’ın ismi zararı olmayacağına göre faydası da bol olurAllahım bütün mucizelerine inanırım elbet vardır hepsinde bir hayır keza meryem süresi de öyle bir tanidigim onun sayesinde hamile kaldi
Canım sende beyaz akıntı var mıydı o zaman sanci sırasındaCanım benim de adetime bir hafta varken adet sancım başladı hatta erken adet olucam sandım ama hamileymişim meğer.
Amin canım inşallah rabbim neylerse güzel eyler ondan gelen herşey güzeldir ❤❤❤Evet oda var canım sen dene Allah’ın ismi zararı olmayacağına göre faydası da bol olur
Inşallah canım benim sende erken olan sancılarında akıntı var mıydı mesela ve ne renkli bende şuan sanci ve aynı zamanda beyaz akıntı da varAynen kuzum bence de yaptır prolaktin kan pıhtılaşması troid falan hepsine ama insallah gerek kalmaz da hamilesindir
Kuzum benim öyle pek akıntım olmaZ ama sanki beyaz akıntım vardı diye hatırlıyorum canımInşallah canım benim sende erken olan sancılarında akıntı var mıydı mesela ve ne renkli bende şuan sanci ve aynı zamanda beyaz akıntı da var
Ahahahtamam tiremussu:) gel behriye senin adini kutsal antep fistikli baklava yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?