- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Sen yarin bida tekrarla kuzum yaa vallaha bize bi haller oldu sen sakinsin bize ne oluyosa bunlar hep teyze olma hevesiiDün olmam gerekiyordu sat a göre. İki gün önce yapmıştım ben .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yarin bida tekrarla kuzum yaa vallaha bize bi haller oldu sen sakinsin bize ne oluyosa bunlar hep teyze olma hevesiiDün olmam gerekiyordu sat a göre. İki gün önce yapmıştım ben .
Pko olanlarda tüylenme artıyor saç dökülmesi oluyor adet düzensizliğikızlar doktor bana tüylenme varmı dedi tüylenmeden kasıt nedir
Göbeginde göğüslerinde önceden olmayan ince tüyler ondan bahsetmiştir hormonal bir durum yanikızlar doktor bana tüylenme varmı dedi tüylenmeden kasıt nedir
Kuzum benim emin ol aynı heyecan bende de oluyor siz test yaptığınızda ya da var mı baksa acaba diyorum kendi kendime :) Ama yapmaya cesaretim yok böyle ikinci çizgiyi görüp gidip test verin bir şey olmadığını gördüğüm oldu ondan anca kanda çıkarsa inanacağım ben bir de Miratech markayla yaptım ne kadar sağlıklı bilmiyorum. İnşaAllah görürüz yakın zamanda hepimizSen yarin bida tekrarla kuzum yaa vallaha bize bi haller oldu sen sakinsin bize ne oluyosa bunlar hep teyze olma hevesii
sabah banada oldu kuzu normal ama havalar sogukAy kizlar ben nasil üşüyorumm anlatamm ellerim ayaklarim isinmiyo bir türlüü
ondan bende alacam ucuz birdr oKuzum benim emin ol aynı heyecan bende de oluyor siz test yaptığınızda ya da var mı baksa acaba diyorum kendi kendime :) Ama yapmaya cesaretim yok böyle ikinci çizgiyi görüp gidip test verin bir şey olmadığını gördüğüm oldu ondan anca kanda çıkarsa inanacağım ben bir de Miratech markayla yaptım ne kadar sağlıklı bilmiyorum. İnşaAllah görürüz yakın zamanda hepimiz
Ev gayet sıcak eşim kisa kollu geziyo ben kat kat tövbeeesabah banada oldu kuzu normal ama havalar soguk
Kizlar bir test olmuş 5 lira yuh diyorum yaniondan bende alacam ucuz birdr o
Sanada olduysaaaaaasabah banada oldu kuzu normal ama havalar soguk
Bence canım ilk idrarla tekrarla testiSabah işim vardi ilk idrarla yapamadim daha sonra yaptım
Amiiinnn insallah kuzuminşallah kuzum inşallah hayırlı sağlıklı gebelikler inşallah
Öyle yapacağım ❤Bence canım ilk idrarla tekrarla testi
Miratech mi 7.50 tl olmuş :) ben netten 50 ki laboquick almıştım önce 40 tldiondan bende alacam ucuz birdr o
5 tl önceydi şimdi 7.50 tl :)Kizlar bir test olmuş 5 lira yuh diyorum yani
İyiyim balımmm kayınvalidemlere geldk köyeSen nasılsın bakim
Bebeğimm testi tekrarla bence yaaaman kizlar fazla takmayalim diger ay guzel calisiriz herkes. basak burclu olcak degil ya:)
hala 5 gecen senede 5 tl idi5 tl önceydi şimdi 7.50 tl :)
Ahahah ben en son yaptığımda 25 TL verdim şekerim erken gebelik testineKizlar bir test olmuş 5 lira yuh diyorum yani