Inşallah öyledir canısı sağol herşey için sizinle konuşmak o kadar iyi geliyor ki Allahım hepinizden razı olsun rabbim ne dileğiniz varsa versin ıyi ki varsınız ❤❤❤❤❤❤❤❤Kuzum benim öyle pek akıntım olmaZ ama sanki beyaz akıntım vardı diye hatırlıyorum canım
Ben de almamıştım hala 5 tl sanıyordum2 aydir almiyorum ya en son aldiğimda 5 ti canim
kiz ben zaten neyi . dogru bilmisimAhahahşekerim sen içinden ne geliyorsa onu de ama gerçek ismim Behire
Ne demek bitanem ben ne yaptım ki az önce senin dediğini bende eşime dedim dedim buradaki insanlar olmasa belki ben bu durumu daha zor atltabilirdim ama onlar sayesindedaha kolay atlattım dedimInşallah öyledir canısı sağol herşey için sizinle konuşmak o kadar iyi geliyor ki Allahım hepinizden razı olsun rabbim ne dileğiniz varsa versin ıyi ki varsınız ❤❤❤❤❤❤❤❤
Iyi demissin canım gerçekten de öyle yeri geliyor en yakının olan annene bile anlatmaya utanıyorsun ya da sıkılır diye diyemiyosun şahsen öyleyim ben ama burda hepimiz aynı seyi istiyoruz ve birbirimizi anlıyoruzNe demek bitanem ben ne yaptım ki az önce senin dediğini bende eşime dedim dedim buradaki insanlar olmasa belki ben bu durumu daha zor atltabilirdim ama onlar sayesindedaha kolay atlattım dedim
Canim talcid diye bi cigneme tablet var esin alsın eczaneden ama hamileyken bi zararı varmı bilmem. Evde karbonat varsa suya karıştir iç oda iyi gelebilir. Veya sade soda canımmide yanmasi icin oneri var mi hatunlar oluyormm da allahiniz yok mu
Canım sende beyaz akıntı var mıydı o zaman sanci sırasında
mide yanmasi icin oneri var mi hatunlar oluyormm da allahiniz yok mu
hamile degilim ki balim iki gundur cok yaniyor ogurme geliyor aniden kuru ekmek yedim o bastrdi vallaCanim talcid diye bi cigneme tablet var esin alsın eczaneden ama hamileyken bi zararı varmı bilmem. Evde karbonat varsa suya karıştir iç oda iyi gelebilir. Veya sade soda canım
Iyi maşallah dikkat et kendine elinde folik asit varsa başla bebiş için ıyi olur canım
sut ictim kuzum malesef uzanmak gibi bir konfora sahip olamiyorm kuru ekmek yedim o bastrdiİki yudum süt iç sol tarafına kafanı yüksek tutup uzan canım geçer
Iyi yapmissin canım bende bu ay kullanıyorum inşallah devamında gebelik de gelir :)Ben folik asite 1ay önce başlamştım zaten canım,sağolasn.
Anladım canım benim ki de beyaz şeklinde hayırlısı bakalımÇok fazla akıntım yoktu canım.Benim çok az oluyordu sarımsı beyaz karışık.
sut ictim kuzum malesef uzanmak gibi bir konfora sahip olamiyorm kuru ekmek yedim o bastrdi
Anladım canım benim ki de beyaz şeklinde hayırlısı bakalım
Iyi yapmissin canım bende bu ay kullanıyorum inşallah devamında gebelik de gelir :)
Sağol canım.insallahHamilelik öncesi beyaz akıntısı gelen de çok canım.Güzel haberlerini alırız İnşAllah en kısa zaman da.
Regl oldun mu? Olmadiysan bence umut kesme mide yanmasindan ögürme olmaz kız , benim gastritim var bazen kezzap içmiş gibi yanar ama ögürdügümü hatırlamıyorum :) bu arada testini gördüm benim bi testim öyle çıkmıştı sonra bi baktım pembe çizgi oldu .hamile degilim ki balim iki gundur cok yaniyor ogurme geliyor aniden kuru ekmek yedim o bastrdi valla
canim benim testim de ayni boyle cikti. yarin sabah tekrar yapacagim. benim de adet olacakmis gibi kasik agrim var.Offf ya böyle olunca deli oluyorum bisey yoksa böyle cikip umut vermesin bize yaaaa offfff. Yarina kadar adet olmazsam tabii sanki her an adet gelebilir gibi bir kasık ağrısı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?