- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
oooo daha ne zamn yaparim allah bilir en iyisi adeti beklemek hem varsad bebis biraz buyumus olur degil miBebeğimm testi tekrarla bence yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo daha ne zamn yaparim allah bilir en iyisi adeti beklemek hem varsad bebis biraz buyumus olur degil miBebeğimm testi tekrarla bence yaa
Yaaa evet ama geçince yap hemenoooo daha ne zamn yaparim allah bilir en iyisi adeti beklemek hem varsad bebis biraz buyumus olur degil mi
tamam tiremussu:) gel behriye senin adini kutsal antep fistikli baklava yapalimYaaa evet ama geçince yap hemen
ayy annem de başak burçlu çocuğumda olsun istemem ben ya çok titiz oluyorlar :)aman kizlar fazla takmayalim diger ay guzel calisiriz herkes. basak burclu olcak degil ya:)
nurellam:) kedidir o kediCanlarım adetime 9 gün var ama adet sancısı var bacaklarımda titriyor belim ağrıyor adet olacak gibiyim hissine güveniyorum güzel yüreklim Youlost16 bu ay hamile olacaksın gibi dedin ya ❤ normalde bu ay kendimi hiç dinlemek istemedim dinlemedim de ama bugün feci sancim var
Oyy yerim seni ya kedidir demi tamm ❤nurellam:) kedidir o kedi
Kuzum bak hiç normalde diğer adetlerinde böyle bişey yasamayıpta bu ay öyle bi şey yasıyorsan bu olasılık cok yüksek çünkü ben ilişkinin ertesi günü tuttuğunda bile anlıyorum ama hamile kalmadığım ay olmuyo kuzum ama eğer ki yaşadın ama adette oldun o zaman bişry diyemem bende 9 kala kan verdim ama tabikiii çıkmadı ama adetliyken hamile olduğumu öğrendim işte ama ki sagklısı hayırlısı olsun bitanem en önemlisi o bizde hep onun için dua ediyoruzCanlarım adetime 9 gün var ama adet sancısı var bacaklarımda titriyor belim ağrıyor adet olacak gibiyim hissine güveniyorum güzel yüreklim Youlost16 bu ay hamile olacaksın gibi dedin ya ❤ normalde bu ay kendimi hiç dinlemek istemedim dinlemedim de ama bugün feci sancim var
Bu kadar erken yaşamadım canım erken adet olduysam bile bu ağrılarla birlikte kanamam da gelirdi bu kez sadece ağrılar var bakalım inşallah erken adet olmam daha 9 gün varKuzum bak hiç normalde diğer adetlerinde böyle bişey yasamayıpta bu ay öyle bi şey yasıyorsan bu olasılık cok yüksek çünkü ben ilişkinin ertesi günü tuttuğunda bile anlıyorum ama hamile kalmadığım ay olmuyo kuzum ama eğer ki yaşadın ama adette oldun o zaman bişry diyemem bende 9 kala kan verdim ama tabikiii çıkmadı ama adetliyken hamile olduğumu öğrendim işte ama ki sagklısı hayırlısı olsun bitanem en önemlisi o bizde hep onun için dua ediyoruz
Bata 9 kala adet olman cok zor o zaman cokkk erken yumurtlamış olman lazım inanıyorum ki sen hamilesin ama seni heveslendirmek istemem bitanemBu kadar erken yaşamadım canım erken adet olduysam bile bu ağrılarla birlikte kanamam da gelirdi bu kez sadece ağrılar var bakalım inşallah erken adet olmam daha 9 gün var
Biz seninle aynıydık adet günlerimiz hatırladın mi çarşamba günüydü sen ben meltemmina sen adet oldum dedin ben dedim olsun hamile olabilirsin ve gerçekten hamile çıktın inşallah önümüzde ki aya kalırsın sağlıklı bir şekilde canım benim en azindan tüplerin açık ben tüplerim kapalı mi diye çok korkuyorum 14 ay oldu çünkü hic korunmadikKuzum bak hiç normalde diğer adetlerinde böyle bişey yasamayıpta bu ay öyle bi şey yasıyorsan bu olasılık cok yüksek çünkü ben ilişkinin ertesi günü tuttuğunda bile anlıyorum ama hamile kalmadığım ay olmuyo kuzum ama eğer ki yaşadın ama adette oldun o zaman bişry diyemem bende 9 kala kan verdim ama tabikiii çıkmadı ama adetliyken hamile olduğumu öğrendim işte ama ki sagklısı hayırlısı olsun bitanem en önemlisi o bizde hep onun için dua ediyoruz
Inşallah canım benim cansın yok heveslenmem öyle çok alıştım zaten olursa da mucize gibi birşey olur :)Bata 9 kala adet olman cok zor o zaman cokkk erken yumurtlamış olman lazım inanıyorum ki sen hamilesin ama seni heveslendirmek istemem bitanem
hahayyu bende basak .burcluyum oglumda:) ben 1 dogumluyum. oglum 2 nasl denk getirdiysem kizim 4 haziran dogumlu kaynanadaayy annem de başak burçlu çocuğumda olsun istemem ben ya çok titiz oluyorlar :)
Oo süper tutturmussun helal sana :)hahayyu bende basak .burcluyum oglumda:) ben 1 dogumluyum. oglum 2 nasl denk getirdiysem kizim 4 haziran dogumlu kaynanada
2 aydir almiyorum ya en son aldiğimda 5 ti canim5 tl önceydi şimdi 7.50 tl :)
Ahahah ben en son yaptığımda 25 TL verdim şekerim erken gebelik testine
Kuzum sen hiç hamile kaldınmıBiz seninle aynıydık adet günlerimiz hatırladın mi çarşamba günüydü sen ben meltemmina sen adet oldum dedin ben dedim olsun hamile olabilirsin ve gerçekten hamile çıktın inşallah önümüzde ki aya kalırsın sağlıklı bir şekilde canım benim en azindan tüplerin açık ben tüplerim kapalı mi diye çok korkuyorum 14 ay oldu çünkü hic korunmadik
Internette getirtince daha uygun oluyor canım ben öyle yaptım ovulasyon aldım yanında hediye ettiler gebelik testi bir kactane2 aydir almiyorum ya en son aldiğimda 5 ti canim
Kuzum Ümit ediyorum ki hamilesindir bak sana ne dicem sen namaz kılıyomuydunInşallah canım benim cansın yok heveslenmem öyle çok alıştım zaten olursa da mucize gibi birşey olur :)
Hiç kalmadım tüpler tıkalı mi diye hep bir korku var icimde evlendigimden beri ben istiyroum eşim 3 4 aydır istiyor önce hic istemediKuzum sen hiç hamile kaldınmı