- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At hele kuzum bide biz bakalım
Allah Allahh bata kaç gün var
Kuzum dün vardı da bugun öyle az oldu şükür kanama artınca agrı da artıyo heraldebayagı da arttı kanama şükür iyiyim kuzummm sağol Allah razı olsunYoulost16 canim nasil oldun sen ağrilarin devam ediyormu yazicam yazicam hep bişeyler oluyo
Sabah ilk idrarla yapmadın demiOnceki ile ayni canim
Onceki ile ayni
2 gün var bata canım
inşallah kuzum inşallah hayırlı sağlıklı gebelikler inşallahAyyy bende ya insallah olur seninde benimdeeee
hepimizin inşallah kuzumAy inşalalhh canım yaa rabbim gönüne göre versin inşallahhh
Sabah işim vardi ilk idrarla yapamadim daha sonra yaptımSabah ilk idrarla yapmadın demi
Kız var sankii eger varsa böyle çikmasi normal erkn daha yarin sabah ilk idrarinla tekrarla yada pazar günü inşallahda vardirr
Offf ya böyle olunca deli oluyorum bisey yoksa böyle cikip umut vermesin bize yaaaa offfff. Yarina kadar adet olmazsam tabii sanki her an adet gelebilir gibi bir kasık ağrısı başladıKız var sankii eger varsa böyle çikmasi normal erkn daha yarin sabah ilk idrarinla tekrarla yada pazar günü inşallahda vardirr
nasıpse doğurmayı bekliyorum canım artık her an tetıkteyim olabılırmıs heran. kasılmalarım cok sık hazırlıklar anca bitti gb. Sen nasılsın
Ben görüyorum benim testte böyle çıkmıştı İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir canımmmm
Sen ne zaman yaptin testi canim bata kac varBen görüyorum benim testte böyle çıkmıştı İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir canımmmm
Sen nasılsın bakimUmutlu Anne Bekleyiste kuzum dün akşam erken uyudum nasılsınız bakem @canli anne kuzum adet olmadn dmiii
Atsana testini kız :) vardır ondaya benm yaptigim testi gorseniz gulmekten yikilirsiniz:) test yapti ilk 5 dakka net cift cizgi. 20 dakika bekledim gene. cift cizgi. 1 ssatt sonra sadece hafif incecik cizgi pehh bende sans mi var
Eki Görüntüle 2213450 [/QUOTE. Test varsa tekrarla esmam
Dün olmam gerekiyordu sat a göre. İki gün önce yapmıştım ben .Sen ne zaman yaptin testi canim bata kac var
Anladım canım bir daha ne zman yapacaksinDün olmam gerekiyordu sat a göre. İki gün önce yapmıştım ben .