- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Canımm çok mutlu oldum :) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm çok mutlu oldum :) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
İnsallah kuzum insallah umarım hepimiz bi dahaki aya umut dolu oluruzGeç yumurtlayıp da erken de adet olabilirsin. Bakalım az kaldı zaten. Hayır olsun inşallah
Canım illa ki şimdi olmasa da zaman zaman aklına gelecek üzüleceksin, hatt canım ağlmak isterse de ağla rahatlarsın. Ama çok çok düşünme. Dediğin gibi Rabbim büyük o ne zaman kısmet ederse.
Geçmiş olur inşallah Zehra. Bir an önce diner ağrıların umarım ve gelecek aya umut dolarız.
Bu yüZden hep şöyle dua ettim, yoksa hemen adet olayım Allahım dedim. Kolay mı adetin ilk kez 7 gün geçip, hamile olmadığını öğrenmek. Sen kendini kötüye hazırla canım.
İnşallah test yanılıyordur canım. İnşallah hamilesindir.
Demek başladı mide bulantoları, bebiş varlığını ispat ediyor şükür
Canımcım bizi fotoyu yakınlaştırıp gözlerimiz bozulana kadar baktırmadığın için sağol. Net bir çift çizgi hayırlı uğurlu olsun canım tadını çıkar ama önce kan ver
Canım seninki çok netti ama. Bilmemek ayıp olurdu. Benim işte bi kendime hayrım yok
Tecrübenin kralısın sen esmam
Canım bi iki gün bekle tekrar yap varsa çıkar daha önce
Yani yarım saat de çok geç değil, 2 gün sonra yine yap olmazsa
Canım testlerden ziyade senin şu lekelerin beni düşündüryr. Ne kadar geldi arttı mı leke?
Esma aşk olsun sana neden haber vermiyorsun. Canım hemen çıkmış işte çiZgi sonra karışmış. Sen hemen testi yenile. Eşin akşam alsın gelirken
Canım neye göre bunu diyosun, ilk dakkalarda çıkmış işte. Önemli olan o. Sadece fazla idrar yapmışsın. Sen testi çok acil yineleya. net bise ciksa emin sana haber edrdim ben biraz eglence olsun diye attim. gecenki gibi yalanci pozitif
Adlinaa hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
A Annelerin en yorgunu bence sende hamilesin canım
İlla ki aklıma geliyor ve gözlerim doluyor kuzum. Ama eşim üzülme, sanki çaresi olmayan kötü bir hastalığın mı var dedi ve kendimi toparlayıp haklı dedim. Çalışmalara full devamGeç yumurtlayıp da erken de adet olabilirsin. Bakalım az kaldı zaten. Hayır olsun inşallah
Canım illa ki şimdi olmasa da zaman zaman aklına gelecek üzüleceksin, hatt canım ağlmak isterse de ağla rahatlarsın. Ama çok çok düşünme. Dediğin gibi Rabbim büyük o ne zaman kısmet ederse.
Geçmiş olur inşallah Zehra. Bir an önce diner ağrıların umarım ve gelecek aya umut dolarız.
Bu yüZden hep şöyle dua ettim, yoksa hemen adet olayım Allahım dedim. Kolay mı adetin ilk kez 7 gün geçip, hamile olmadığını öğrenmek. Sen kendini kötüye hazırla canım.
İnşallah test yanılıyordur canım. İnşallah hamilesindir.
Demek başladı mide bulantoları, bebiş varlığını ispat ediyor şükür
Canımcım bizi fotoyu yakınlaştırıp gözlerimiz bozulana kadar baktırmadığın için sağol. Net bir çift çizgi hayırlı uğurlu olsun canım tadını çıkar ama önce kan ver
Canım seninki çok netti ama. Bilmemek ayıp olurdu. Benim işte bi kendime hayrım yok
Tecrübenin kralısın sen esmam
Canım bi iki gün bekle tekrar yap varsa çıkar daha önce
Yani yarım saat de çok geç değil, 2 gün sonra yine yap olmazsa
Canım testlerden ziyade senin şu lekelerin beni düşündüryr. Ne kadar geldi arttı mı leke?
Esma aşk olsun sana neden haber vermiyorsun. Canım hemen çıkmış işte çiZgi sonra karışmış. Sen hemen testi yenile. Eşin akşam alsın gelirken
takip edicwk değilmi senievet canım sadece dedi lh hormonun yüksek yani yumurtlama olmuyo yarın ilaca başliyacam haftaya belli olacak
datlim ya ❤durmu yo ki yerinde;(
kuzu ben hakkimi adet olmayi beklemeden kullaniyormCanım neye göre bunu diyosun, ilk dakkalarda çıkmış işte. Önemli olan o. Sadece fazla idrar yapmışsın. Sen testi çok acil yinele
evet kuzum inşallah düzelecek bişeydir lütfen lütfen ihmal etmeyin sizlerde en kısa sürede gidip düzgün bi doktora görününtakip edicwk değilmi seni
Doğru demiş herşeyin başı sağlık. Allah sağlık versin, gerisi zamanla olur elbet.İlla ki aklıma geliyor ve gözlerim doluyor kuzum. Ama eşim üzülme, sanki çaresi olmayan kötü bir hastalığın mı var dedi ve kendimi toparlayıp haklı dedim. Çalışmalara full devam
Esma bugün gecikmenin 1. Günü mü?kuzu ben hakkimi adet olmayi beklemeden kullaniyorm
ewet bebisDoğru demiş herşeyin başı sağlık. Allah sağlık versin, gerisi zamanla olur elbet.
Esma bugün gecikmenin 1. Günü mü?
At hele kuzum bide biz bakalımBen testi tekrarladim aynı oldu 10.dk dan sonra golge belirdi sonra yavas yavas biraz daha belirdi. Bu golgelerden biktim ben ama yaaaaa
Ben testi tekrarladim aynı oldu 10.dk dan sonra golge belirdi sonra yavas yavas biraz daha belirdi. Bu golgelerden biktim ben ama yaaaaa [/QUOTE atsana bal
Ayyy bende ya insallah olur seninde benimdeeeekızlaarr klomen kullanan yokmu ? bide ikiz gebelik oranı çok yüksekmiş ikizim olsun diye dua ederdim şimdi gerçek olsa varya
Allah Allahh bata kaç gün varBen testi tekrarladim aynı oldu 10.dk dan sonra golge belirdi sonra yavas yavas biraz daha belirdi. Bu golgelerden biktim ben ama yaaaaa
Ay inşalalhh canım yaa rabbim gönüne göre versin inşallahhhkızlaarr klomen kullanan yokmu ? bide ikiz gebelik oranı çok yüksekmiş ikizim olsun diye dua ederdim şimdi gerçek olsa varya