Yok kız nerdeeeYoksaa senmisin kizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız nerdeeeYoksaa senmisin kizzzz
İnşallah kırmızıları görmeyenler bu ay müjdeyi alırlar. Ben gibiler de gelecek aya inşallahYa bizlere tek tek cevap yazan ellerin dert görmesin Salı günü yapmıştım kuzum bir daha tekrarlamadım İnşaAllah güzel haberler alırız bu ay olmasa da diğer ay
Canım yeni okudum. Kaç dakikada çıktı çizgi. Bir de çöpten alsaan olmaz mı. Anacumm ne çöpten test alıp çift çizgi çıktı mı acaba diye bakmışlığımız var. Ohoooo sen yenisin galibacanim eşim gormesin diye direkt çope attim gelmek uzere. o telaşla ve şaskinlikla fotosunu bile cekemedim
Yaaa ne demezsiniz burda hisleri en kuvvetli olan benimdir kesin. O kadar kuvvetli ki hamileyim sanıp ilan ettim nerdeyse, bence beni alın tımarhaneye yatırın, gerçek olmayan şeyleri var sanıyorum çünkü
Allah seni iyi etsin emii güldürdün beni Allahda seni güldürsünnn inşalalhh :))))İnşallah kırmızıları görmeyenler bu ay müjdeyi alırlar. Ben gibiler de gelecek aya inşallah
Canım yeni okudum. Kaç dakikada çıktı çizgi. Bir de çöpten alsaan olmaz mı. Anacumm ne çöpten test alıp çift çizgi çıktı mı acaba diye bakmışlığımız var. Ohoooo sen yenisin galiba
Yaaa ne demezsiniz burda hisleri en kuvvetli olan benimdir kesin. O kadar kuvvetli ki hamileyim sanıp ilan ettim nerdeyse, bence beni alın tımarhaneye yatırın, gerçek olmayan şeyleri var sanıyorum çünkü
Neeee ben miiii
Ayyy canımın içi uyumuşum bi uyandım midem ağzımda acı acı hurma yedim de şükür kusmadan atlattım agrım azaldı bitanem ya bakalım artık ara ara cekicez galibaOyy canımsın inşallah senin güzel içine doğduysa rabbim nasip eder insallah ❤ kıyamam ya hiç kalkma yat sıcak su torbasina sıcak su doldur bacaklarının arasında bekler sancıya ağrıya ıyi geliyor canımsın
İyiyim canımm benim şükür sen nasılsınHoşbuldum canımmm nasılsın
Ben de iyiyim beybimm teşekkürlerİyiyim canımm benim şükür sen nasılsın
canim aslinda 3. dakikada cikti ben goz yanilsamasi zannettim. bir banyoya girdim tam 10 dakika falan gecmisti. tekrar baktim negatif dedim. sonra çöpe atarken ışigin tam altinda gozum takildi. cizgiyi gordum. cok cok silik ama.İnşallah kırmızıları görmeyenler bu ay müjdeyi alırlar. Ben gibiler de gelecek aya inşallah
Canım yeni okudum. Kaç dakikada çıktı çizgi. Bir de çöpten alsaan olmaz mı. Anacumm ne çöpten test alıp çift çizgi çıktı mı acaba diye bakmışlığımız var. Ohoooo sen yenisin galiba
Kız çöp senin çöpün değil mi alıp bakaydın yacanim aslinda 3. dakikada cikti ben goz yanilsamasi zannettim. bir banyoya girdim tam 10 dakika falan gecmisti. tekrar baktim negatif dedim. sonra çöpe atarken ışigin tam altinda gozum takildi. cizgiyi gordum. cok cok silik ama.
yok canim çop saatiydi. kapiya biraktim.aldi kapici.:)Kız çöp senin çöpün değil mi alıp bakaydın ya
cizgiyi net gordukten sonra attim hemen. yarin sabah yapicaktim normalde. artik pazar sabah yaparim. adet olmazsam.Kız çöp senin çöpün değil mi alıp bakaydın ya
Bir tane daha test al yap canım biz daha çok heyecanlanıyoruz :) İnşaAllah seninlediryok canim çop saatiydi. kapiya biraktim.aldi kapici.:)
inşallah canim. evde 8 tane daha test var. ama dedim pazar sabaha kadar bekleyeyim. çikacaksa belirgin ciksin silik cikmasin.Bir tane daha test al yap canım biz daha çok heyecanlanıyoruz :) İnşaAllah seninledir
Allahım yarabbim:) deli kız insan çizgiyi gördükten sonra atar mı yahuyok canim çop saatiydi. kapiya biraktim.aldi kapici.:)
Ay hadi insallah olmazsında yapar bize atarsın kuzumcizgiyi net gordukten sonra attim hemen. yarin sabah yapicaktim normalde. artik pazar sabah yaparim. adet olmazsam.
Sen de haklısın canım öylesi daha iyi tabi .inşallah canim. evde 8 tane daha test var. ama dedim pazar sabaha kadar bekleyeyim. çikacaksa belirgin ciksin silik cikmasin.
canim benim eşimi gorseydin ilk denememizde adet oldugumda bir sure konusamadi. benden daha hevesli. gelmek uzereydi. posete attim. ustune de bir suru sey doldurdum gormesin diye. hic test yaptigimdan haberi yok. 2 kere yaotim ikisini de soylemedim. simdi soracak pozitif desem cok silik bos yere umutlanacak.negatif desem uzulecek. ondan. yoksa atar miyim:)Allahım yarabbim:) deli kız insan çizgiyi gördükten sonra atar mı yahu
inşallah canim cok sagol. Allah hepimize gonlunden geceni en erken zamanda hayirlisiyla yasatsin insallah.Ay hadi insallah olmazsında yapar bize atarsın kuzum
Fotoğraf çekseydin bari canımm :) bir dahakine daha belirgin görürsün inşşşşşcanim benim eşimi gorseydin ilk denememizde adet oldugumda bir sure konusamadi. benden daha hevesli. gelmek uzereydi. posete attim. ustune de bir suru sey doldurdum gormesin diye. hic test yaptigimdan haberi yok. 2 kere yaotim ikisini de soylemedim. simdi soracak pozitif desem cok silik bos yere umutlanacak.negatif desem uzulecek. ondan. yoksa atar miyim:)
Erken diye silik çıkmıştır canım, bence var bir şeyler. Test yaparsan buraya da kesin at olur mu?canim aslinda 3. dakikada cikti ben goz yanilsamasi zannettim. bir banyoya girdim tam 10 dakika falan gecmisti. tekrar baktim negatif dedim. sonra çöpe atarken ışigin tam altinda gozum takildi. cizgiyi gordum. cok cok silik ama.
Veeeeee sabah da yaparrr...cizgiyi net gordukten sonra attim hemen. yarin sabah yapicaktim normalde. artik pazar sabah yaparim. adet olmazsam.