- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu hic bir durumda degilm adet olmadim fakat iki gun once. test yapmistim cikmadi. kismet sen nasilsinNapiyosun şekerlik ne durumdasın ❤
at anlarimkızlar hormon testinden anlıyan varmı
Olur kuzum katilirim benCanlar ben kişi başı 1 tane düşünüyorum herkes 1 tane okuyor
Belki de erkendir canım bekle inşallah çıkar adetlerin düzenli midir gecikir miydi daha önce bende yumurtlama dönemin geçti 10 gün var bata bakalım hayırlısı ama artık umut etmek yoruyor beni olursa olur yakuzu hic bir durumda degilm adet olmadim fakat iki gun once. test yapmistim cikmadi. kismet sen nasilsin
Bu ara çok anlamli geliyor banaaAhahah profil fotoğrafına bayıldım şekerim K Kutsal pamuk
Anlarım ben canım at bakim resminikızlar hormon testinden anlıyan varmı
suanda duzenli oldugu soylenemez nurellam. 1 hafta beklwrim artik ne yapiymBelki de erkendir canım bekle inşallah çıkar adetlerin düzenli midir gecikir miydi daha önce bende yumurtlama dönemin geçti 10 gün var bata bakalım hayırlısı ama artık umut etmek yoruyor beni olursa olur ya
Stres yapma stresten de olmaz eğer adetin olacaksa iki gün sonra bir daha test yap canım en azindan aklında durmaz bekleme bir haftasuanda duzenli oldugu soylenemez nurellam. 1 hafta beklwrim artik ne yapiym
Hahhahahah çokk hoşş gerçekten bayildimm ihtiyaç aninda kırınızEki Görüntüle 2213204 bak bi de bu var ben buna da bayılıyorum
canim o kadar silikti ki ceksem de foto da belli olmazdi bence.10 dk da çıkmış , çizgi pembemsi ise bence çok yeni hamilesin ondan silik çıkmıştır. Keşke foto çekseydin kız heycanlandik
Çek at yine de sen görürüz belkicanim o kadar silikti ki ceksem de foto da belli olmazdi bence.
Esma Sultan değilmiiii A Annelerin en yorgunuKizlar bu topikte sezgileri güçlü olan bi arkadaşimiz vardi ya ismini unuttum hatirlayan varmiii
Kimmiş ki o benim aklımda iki üç kişi var :) A Annelerin en yorgunu @AllahvarAllahyar @SeymaaaoKizlar bu topikte sezgileri güçlü olan bi arkadaşimiz vardi ya ismini unuttum hatirlayan varmiii
Ahh bilsem ah bi hatirlasam kimse çiksin meydanaaaa
Ahh bilsem ah bi hatirlasam kimse çiksin meydanaaaa
Yoksaa senmisin kizzzz