- 4 Ağustos 2011
- 942
- 682
- 33
bugunu saymazsak 2 gun kaldi canim.Senin ne kadar kaldı adete canm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugunu saymazsak 2 gun kaldi canim.Senin ne kadar kaldı adete canm ?
canim senin bat bugun muydu?bürodaki erkekler namaz için abdest almaya geçeceklerdi, ben de bunu unuttum. lavaboya girince aklıma geldi. öyle sıkışmışım ki testi bile zorla çıkardım. canım sıkıldı ama yanlış olduğu için hala azzıcık bir umudum var
yok canım 4 gün var :)) ben öylesine 5tllik testten yaptım ama onu da elime yüzüme bulaştırdım :)) asıl testi yarın ilk idrarımla yapacağım. ilk kasık batmalarımın sancılarımın üzerinden 3 gün geçti.canim senin bat bugun muydu?
daha cok varmiş canim. testi dogru yapsan da cikmayabilirdi.yok canım 4 gün var :)) ben öylesine 5tllik testten yaptım ama onu da elime yüzüme bulaştırdım :)) asıl testi yarın ilk idrarımla yapacağım. ilk kasık batmalarımın sancılarımın üzerinden 3 gün geçti.
Buharlaşma çizgisi değil midir yani bu? İki üç dakika sonra çıktı ama bilmiyorumZehrammm hadi bakalım bununla son bulsun. Bundan sonrası için sağlıkla gelsin bebişin
Çıkar bence canımcım
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebişin
Kızz ne buharlaşma çizgisi bal gibi hamilesin. Hayırlı olsun. Ne güzsl 1 günde 2 hamiş
çizgi silik olabilir ama orda bir çizgi oldugu tartismasiz net yani. var bence.Buharlaşma çizgisi değil midir yani bu? İki üç dakika sonra çıktı ama bilmiyorum
Şöyle bir çizgi oluştu iki üç dakika sonra hamile olabilir miyim acabaÇok sevindim canım hayırlı olsun inşallah artarak devam eder
Bence çizgi ama yanıltmış olmayayım yarın tekrarla derim inşallah seninledir bebegin canım
Bende öyle canım ama bizde
Bence 2.yumurtadan oldu canım diğeri için çok gecikmiş olacak imkansız değil ama istisna değilse öyle olmalı
Amin canım inşallah kalacaksın kimyasaldan sonra çok kolay diyenler var hatta
Çıkabilir. Yumurtlama tarihini biliyor msn peki ?bugunu saymazsak 2 gun kaldi canim.
Bata 5 6 gün var olabilir mi acaba? Hamilelikten ziyade günlerdir kasık ve bel ağrısı çekiyorum eğer hamile değilsem hastalık var demektir ondan korkuyorum biraz.çizgi silik olabilir ama orda bir çizgi oldugu tartismasiz net yani. var bence.
evet canım o yüzden hiç kafaya takmadım. Yarın kısmet bakalım nolacakdaha cok varmiş canim. testi dogru yapsan da cikmayabilirdi.
testin markası nedir canım?Buharlaşma çizgisi değil midir yani bu? İki üç dakika sonra çıktı ama bilmiyorum
Oncomedtestin markası nedir canım?
merhaba ilk defa yazıyorum bu siteye yeni üye oldum. benim son reglim 14 kasımdaydı. takvime göre reglime 2 gün var. bir haftadır sırt ve bel ağrısı çok şiddetli derecede baş ağrımda var baş ağrım geçti ama hayatımda hiç böyle baş ağrısı yaşamadım. göğüslerimde çok ağrılıydı dokunsan acıyordu şimdi biraz hafiledi sanki ağzımda değişik bir tat var acı bir tat o da bi gidip bir geliyo ara ara midemde bulanıyo ama çok değil bilmiyorum bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? çok okudum belirtileri bazıları psikolojik diyor. ama tüm belirtilerde aynı anda yaşanır mı? 2 gün sonra regl olmazsam test yapıcam ümitlenmek istemiyorum ama inşallah gebeyimdir
canım zaten 2 gün kalmış. bence yarın sabah test yaptır. negatif çıksa bile üzülme adetini bekle. belirtilerin gebelik gibi :)merhaba ilk defa yazıyorum bu siteye yeni üye oldum. benim son reglim 14 kasımdaydı. takvime göre reglime 2 gün var. bir haftadır sırt ve bel ağrısı çok şiddetli derecede baş ağrımda var baş ağrım geçti ama hayatımda hiç böyle baş ağrısı yaşamadım. göğüslerimde çok ağrılıydı dokunsan acıyordu şimdi biraz hafiledi sanki ağzımda değişik bir tat var acı bir tat o da bi gidip bir geliyo ara ara midemde bulanıyo ama çok değil bilmiyorum bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? çok okudum belirtileri bazıları psikolojik diyor. ama tüm belirtilerde aynı anda yaşanır mı? 2 gün sonra regl olmazsam test yapıcam ümitlenmek istemiyorum ama inşallah gebeyimdir
inşallah inşallah arkadaşlarcanım zaten 2 gün kalmış. bence yarın sabah test yaptır. negatif çıksa bile üzülme adetini bekle. belirtilerin gebelik gibi :)
negatif çıkıcak diye çok korkuyorum ama deniycemAdet öncesi belirtileryle gebelik belirtileri çok benziyor birbirine .Emin olmak için yarın sabah ilk idrarınla test yap canım.
negatif çıkıcak diye çok korkuyorum ama deniycem