- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende durum stabil,aynen devam belirtisizliğe :) sadece bugün çok küçük krem renk akıntım oldu ama ne kadar deyim sana 5 kuruşun yarısının yarısı kadardır anca,sende durum ne
Aynen elinde 2 tane var sonucda hadi yap at bixlere ❤ guzel haberlerle gel inşallah ❤o zaman akşam albi ile deneyeyim yarın sabah da diğeriyle :)
Aynen canm ❤Olmuş ya olacağı varmış Rabbim nasip etmiş
bende durum stabil,aynen devam belirtisizliğe :) sadece bugün çok küçük krem renk akıntım oldu ama ne kadar deyim sana 5 kuruşun yarısının yarısı kadardır anca,sende durum ne
ahh kuzum evde olsam anında yapardım ama işyerindeyim( millet çakmadan lavaboya gidebilirsem burda testi yaparım :)))Aynen elinde 2 tane var sonucda hadi yap at bixlere ❤ guzel haberlerle gel inşallah ❤
Girebilirsin aslında molada falan ama sen bilirsin tabii :) nasıl istersen :)ahh kuzum evde olsam anında yapardım ama işyerindeyim( millet çakmadan lavaboya gidebilirsem burda testi yaparım :)))
aynen bende her an adet olacak gibiyim,ve hamiş olmadığımı hissediyorum,test ne zaman yapacaksınBenim de adet olacakmışım gibi sancım var canım 2 3 gündür ara ara devam ediyor.O yüzden test yapmak istemyorm.Bir de göğüslerim ağryor özellikle uçları ama hamile değilmişm gibi de hissedyorm.
canim bende de bel agrisi var. cokcbir belirti yok. kendimi dinlememeye calisiyorum. adet olacagim diye odum patliyor.
aynen bende her an adet olacak gibiyim,ve hamiş olmadığımı hissediyorum,test ne zaman yapacaksın
burda şuan benden başka bayan yok :))) heyecanlıyım, fırsatını bulursam gidecem. yapınca yazarım canım :)Girebilirsin aslında molada falan ama sen bilirsin tabii :) nasıl istersen :)
canim bende de bel agrisi var. cokcbir belirti yok. kendimi dinlememeye calisiyorum. adet olacagim diye odum patliyor.
canim ben de ayni. adet olacakmisim gibi hissetmeye basladim ve ben de hamile degilim heralde diye dusunuyorum.sizde kanama oldu mu hic? ben de 3 gun once kanama daha dogrusu lekelenme oldu sadece.Benim de adet olacakmışım gibi sancım var canım 2 3 gündür ara ara devam ediyor.O yüzden test yapmak istemyorm.Bir de göğüslerim ağryor özellikle uçları ama hamile değilmişm gibi de hissedyorm.
valla çıkanın çıkıyo canım ya,döllenme zamanıyla alakalı sanırımYarın sabah yapıcam ama erken gebelik testi değil çıkar mı ki?
bende olmadı canımcanim ben de ayni. adet olacakmisim gibi hissetmeye basladim ve ben de hamile degilim heralde diye dusunuyorum.sizde kanama oldu mu hic? ben de 3 gun once kanama daha dogrusu lekelenme oldu sadece.
O nasıl tarif kız güldüründün benibende durum stabil,aynen devam belirtisizliğe :) sadece bugün çok küçük krem renk akıntım oldu ama ne kadar deyim sana 5 kuruşun yarısının yarısı kadardır anca,sende durum ne
ay ne bileyim herkes uzayan akıntım falan deyince,çok küçük olduğunu nasıl anlatsam dedim bu geldi aklımaO nasıl tarif kız güldüründün beni
Tamam canm bekliyorz.❤burda şuan benden başka bayan yok :))) heyecanlıyım, fırsatını bulursam gidecem. yapınca yazarım canım :)
canim ben de ayni. adet olacakmisim gibi hissetmeye basladim ve ben de hamile degilim heralde diye dusunuyorum.sizde kanama oldu mu hic? ben de 3 gun once kanama daha dogrusu lekelenme oldu sadece.
aynenTuvalete gitmeye korkar olduk
canim 2 buyuk damla seklinde rengi baya koyuydu. kirmizi degildi.Bende de 3gün önce kahverengi leke geldi ve sancılarım da 3gün önce başladı canım.Senin ki kan gibi mydi yoksa kahve leke mi ?