inşallah canımKızlar siz ikiniz hamişsiniz bence
Yok canım ben de niye çıkmadı peki. İnşallah hamişsindir.
Tabi söylediklerin hamilelik belirtisine benziyor bence yarın sen de test yap çıkar gibime geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımKızlar siz ikiniz hamişsiniz bence
Tabi söylediklerin hamilelik belirtisine benziyor bence yarın sen de test yap çıkar gibime geliyor
ayy canım yaa,sen görsüysen kesindir bu iş,ne yapacaksın şimdiBen de gördüm kuzum ama olduğunu düşünmüyorum hayırlısı İnşaAllah vardır tabi de . Hepimiz çift çizgileri görürüz en kısa zamanda
ben değilim sanırım hislerine göreKızlar siz ikiniz hamişsiniz bence
Tam yerleşme kanaması zamanı canım. İnş güzel haberler verirsin bizlereKizlar merhaba bugun wc ye gittigimde peceteye 1 damla pempis akinti geldi bayagi pembe bata 3 gun kaldi hayirlisi bakalim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım mübarek günde ne güzel haber hamisler artıyorCanim senin gibi pazrtesiden beri agri cekiyorum adet agrisi kadar siddetli olmasada baya baya helirgin hissettiryo ve devamli benim testim de senin gibi kan testim 38 hamileyim inan o teste
Sagol canim insallah testler negatif ama bakalim adet olmadikca umut vardirTam yerleşme kanaması zamanı canım. İnş güzel haberler verirsin bizlere
KuZum o değerde artık kanama olmaZ ki yoksa senin hiç mi olmadıCanım hayırlısı olsun senin adına sevindim. İnşallah sıfırlanacak değerin.banada doktor kimyasal dedi. Değerim 9.25 den 0.9 a düşmüş . Ama ne akıntım var kahverengi ne de kanamam var. Hiç bişey anlamadım anlayacağın.
canim bata kaç gun kala yapmistin testi?Canım laboquick testinin ovulasyonunu kullanıyorum çok memnunum. Bu ay hamilelik testini aldım değerim 7 iken gölge gibi bir çizgiyle öğrendim. Ama kimyasal oldu. Yani değer 7 iken bile gösyeriyor bence iyi bir marka güvenle kullanabilirsin. Arkadaşlarada öneririm
Bugun müydü senin bat olmaSan yarin yap da seninde güzel haberlerini alalim inşalalhhyok. balim yapmadim iki gun once yaptim negatifti
Allah kolaylık versin canım kolay değil ama evlat için çekeceksin mecburen O kusma daha çok tutunmasını saglıyomus sana bu sana büyük bir moral kaynağı olsun insallahYoulost16 canım anca okudum arar ara bazı mesajları. Değerin dusuyormus gözün aydın inşaallah bundan sonra Rabbim hayırlı sağlık bir evlat almak nasip etsin kucağına . Ben sabah 6 da bi uyandım çok kötüyüm kustum, sonrada hep ogurdum. Evde dramamine kalmış bi önceki gebelikten onu içtim yoksa hastaneye gitcektik. Çok zorlanıyorum bu sıra Rabbim yardım etsin. Ilaci içince rahatlattı uyumuşum sonra . Cuma vakti bi uyandım sonra yine uyumuşum. 4te uyandım. Bişeler yedim. Ilacin etkisi azalmaya başladı midem bulanıyor hafiften
Kizlar merhaba bugun wc ye gittigimde peceteye 1 damla pempis akinti geldi bayagi pembe bata 3 gun kaldi hayirlisi bakalim
canim inşallah oyledir. yarin sabah test yapacagim.Kızlar siz ikiniz hamişsiniz bence
Canım ben ayın 19 da hastalandım adetKuZum o değerde artık kanama olmaZ ki yoksa senin hiç mi olmadı
Insallah tatlim ya hrr gecen gun olumsuz dusunmeye baslamistim ki bugun hic beklemediğim anda geldi insallah yerlesmedirYerleşme kanamasına benziyor canım,güzel haberlerini alırız İnşAllah.Yerleşmeden sonra beta hcg daha iyi yükselir zaten ,bikaç gün sonra test yaparsan çıkar inŞAllah.
Canım benim iş karışık ben hastalandım ve 1 hafta sonra öğrendim değerim 6.93 tü. Üstüne mi gördüm hastalandım sandığımd düşük mü yaptım bilmiyorum.canim bata kaç gun kala yapmistin testi?
Ayyy bebektir İnşaAllahKizlar merhaba bugun wc ye gittigimde peceteye 1 damla pempis akinti geldi bayagi pembe bata 3 gun kaldi hayirlisi bakalim
Insallah tatlim ya hrr gecen gun olumsuz dusunmeye baslamistim ki bugun hic beklemediğim anda geldi insallah yerlesmedir
Anladim canim. Karışikmiş evet. Cok gecmis olsun.Canım benim iş karışık ben hastalandım ve 1 hafta sonra öğrendim değerim 6.93 tü. Üstüne mi gördüm hastalandım sandığımd düşük mü yaptım bilmiyorum.
Insallah canim ❤Ayyy bebektir İnşaAllah