- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
18 gün geçti benim test yapmaya korkuyorum artuk o yüzden yapmadım canımTest yaptınmı kac gun gectı senı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 gün geçti benim test yapmaya korkuyorum artuk o yüzden yapmadım canımTest yaptınmı kac gun gectı senı
Baya gecmış senın nasıl durdun kız18 gün geçti benim test yapmaya korkuyorum artuk o yüzden yapmadım canım
Ya inan negatifleri gördükçe moralim bozuluyor yapmak istiyorum ama korkuyorumBaya gecmış senın nasıl durdun kız
Öyle cnm da cok zaman gectıyse cıkmazsa yoktur dırek dr a gıt bende carsamba gıdıcem yaYa inan negatifleri gördükçe moralim bozuluyor yapmak istiyorum ama korkuyorum
Kaybetcek bişey yok kuzum yapsan çıkar belkiYa inan negatifleri gördükçe moralim bozuluyor yapmak istiyorum ama korkuyorum
Hayırlısı olsun canımEvet Aynen öyle inanmakla ilgili ama ben regl oldum
Yarın doktor randevum var işte gidicem bakalım hayırlısı artık ne dicek kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama annem de vardır diye düşünüyo yükseltiyor moralini çok değişik duygular içindeyim anlayamıyorum yaÖyle cnm da cok zaman gectıyse cıkmazsa yoktur dırek dr a gıt bende carsamba gıdıcem ya
Aynı bende senon gbı duygular ıcındeyım esım hamılesın dıyp sırf hanı umutlanmasın dıye carsamba dr a gıdıcem bak yaz sonucunuYarın doktor randevum var işte gidicem bakalım hayırlısı artık ne dicek kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama annem de vardır diye düşünüyo yükseltiyor moralini çok değişik duygular içindeyim anlayamıyorum ya
Hiç bilmiyorum canım evet kaybetcek bişey yok biliyorum Allahım ne zaman isterse o zaman olur onuda biliyorum ama çok karmaşığım akşamüstü alsam normal test yapsam çıkarmı kiKaybetcek bişey yok kuzum yapsan çıkar belki
Tabikide canım siz bana yoldaş oldunuz yazmammı hiç inşallah ikimizde hayırlı sonuçlar alırızAynı bende senon gbı duygular ıcındeyım esım hamılesın dıyp sırf hanı umutlanmasın dıye carsamba dr a gıdıcem bak yaz sonucunu
Cnm 12 gun gectıyse cıkar benım 8oldu dahaTabikide canım siz bana yoldaş oldunuz yazmammı hiç inşallah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız
10.gun hala etkide olabilir gebelik haberciside olabilir.bi muddet sonra tekrarlayin.Kızlar çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim dayanamadım test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizce durum nedir
5 kutu aldırtırdım eşime her gün Bi tane yaparım.benim için hayırlıysa inşallah gebelik işaretidir10.gun hala etkide olabilir gebelik haberciside olabilir.bi muddet sonra tekrarlayin.
Canın bence var :) benimde böyle çıktı şimdi inanamadım ama ilk defa benim böyle çıktı :)Eki Görüntüle 2081072 Kızlar görebiliyor musunuz acaba hala iğnenin etkisi mi sevinemiyorum
Nezaman yaptın hanı yuklemedınCanın bence var :) benimde böyle çıktı şimdi inanamadım ama ilk defa benim böyle çıktı :)
Canım 1 saat önce yaptım ama bu sefer hiçbişekilde yükleyemedim ya hata veriyoNezaman yaptın hanı yuklemedın