- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
gidi gidi:)Güldürsene abla ya canını yediğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidi gidi:)Güldürsene abla ya canını yediğim
o marka daha iyiymiş diye duydum ama eczanede bunlar vardı. öyle bi deneyeyim yarın sabah :)ben laboquick aldim.10 lu.internetten siparis verdim.
Bnde öyle düşünüyorm da acaba ikinci yumurta ne zama çatladı. Bakalm keseden belli olur artık kaç haftalık oldugu :)Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah artarak devam eder
Bence çizgi ama yanıltmış olmayayım yarın tekrarla derim inşallah seninledir bebegin canım
Bende öyle canım ama bizde
Bence 2.yumurtadan oldu canım diğeri için çok gecikmiş olacak imkansız değil ama istisna değilse öyle olmalı
Amin canım inşallah kalacaksın kimyasaldan sonra çok kolay diyenler var hatta
Hadi yap canm :) ❤
Hissetmediysen regliye yakın çatlamış olmalı rahime 9 güne falan yerleşiyor sonra zaten sonucu bir kaç güne öğrenmiş oldunBnde öyle düşünüyorm da acaba ikinci yumurta ne zama çatladı. Bakalm keseden belli olur artık kaç haftalık oldugu :)
off canım heyecan yaptım :) ama eczacı mutlaka sabah ilk idrarınla testi yap dedi daha doğru olur dedi. o yüzden şuan zaman geçmiyorHadi yap canm :) ❤
4 saat sıvı tüketmeyip idrara çıkmazsanız da olur.off canım heyecan yaptım :) ama eczacı mutlaka sabah ilk idrarınla testi yap dedi daha doğru olur dedi. o yüzden şuan zaman geçmiyor
Ahahhahhha beni gidi gidiiiigidi gidi:)
bugün dayanamazsam öyle yaparım canım :)4 saat sıvı tüketmeyip idrara çıkmazsanız da olur.
Aynen oyle oldu galiba :)Hissetmediysen regliye yakın çatlamış olmalı rahime 9 güne falan yerleşiyor sonra zaten sonucu bir kaç güne öğrenmiş oldun
Ben ilk idrarla yapmadm ve çıktı. Hamilelik varsa her türlü çıkıyor canm bekleme bence boşuna :)off canım heyecan yaptım :) ama eczacı mutlaka sabah ilk idrarınla testi yap dedi daha doğru olur dedi. o yüzden şuan zaman geçmiyor
ben işten geldim,hiçbir sıvı alıma falan dikkat etmedim,yedim içtim gayet normal,yaptım çıktı albi ilebugün dayanamazsam öyle yaparım canım :)
Kuzum albi iyi değil diyorlar amaben işten geldim,hiçbir sıvı alıma falan dikkat etmedim,yedim içtim gayet normal,yaptım çıktı albi ile
o zaman akşam albi ile deneyeyim yarın sabah da diğeriyle :)Ben ilk idrarla yapmadm ve çıktı. Hamilelik varsa her türlü çıkıyor canm bekleme bence boşuna :)
albi ile akşam diğeriyle de yarın deneyeceğim canım inşallah ikisi de pozitiftir:)))ben işten geldim,hiçbir sıvı alıma falan dikkat etmedim,yedim içtim gayet normal,yaptım çıktı albi ile
onda pozitif çıksa bile diğeriyle sabah test yapacağım canım kısmet bakalım :)Kuzum albi iyi değil diyorlar ama
Olmuş ya olacağı varmış Rabbim nasip etmişAynen oyle oldu galiba :)
Hadi hayırlısı kuzummmm hakkında hayırlısı ne ise o olsunonda pozitif çıksa bile diğeriyle sabah test yapacağım canım kısmet bakalım :)
amin canım çok amin Rabbim hepimize en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)Hadi hayırlısı kuzummmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Amiinnn canım isteyen herkeseamin canım çok amin Rabbim hepimize en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)