- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Bana doktor yazdı combi kullanıyorumBnm yumrtlamada bişude sıkntı yok ama kullancam yinede ama hangisini bilmiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor yazdı combi kullanıyorumBnm yumrtlamada bişude sıkntı yok ama kullancam yinede ama hangisini bilmiyorm
Hım kuzm iyi ben doktor yazmadan alsam olr muBana doktor yazdı combi kullanıyorum
Kullanan oluyor zararı olduğunu duymadım kuzum sen bilirsin tabi . Her şey bir vesile belli olmaz .Hım kuzm iyi ben doktor yazmadan alsam olr mu
İnşallah öyledir . Ben de duymuştum rahim kendini hazırlıyor diye ama bazen de diyorum ki bi problem mi var doktora mı gitsem acaba . Ama hep erteliyorum . Herşey Allahtan . Bunda da vardır bi hayır canım bekleyip yaşayacaz artık ..benimde senin gibi bişey canım eski inanışlara göre rahim kendini bebeğe hazırlıyomuş. araştırdım normal yani ama ben rahatsız oluyorum benimde günlerim çok uzuyo adet tarihimde değişiyo
Tabki kuzm amenna öyledr bu ay içimde zerre his yok dua ediyorm ve beklyorm ama zaten bu aydanda ümidm yok diğer ayda alır onu denerm günde 1 kere miKullanan oluyor zararı olduğunu duymadım kuzum sen bilirsin tabi . Her şey bir vesile belli olmaz .
baktginiz yAynı yerlere bakıyoruz sanırım denk geldik
baktiginiz yeri biliyorumbaktginiz y
evet canım öyle. benim ilk denememdi bu ay ama adet oldum bende yarın gidip doktora görünücem herhangi bi sorun varsa başta bilmemde fayda var sende git canım bence ertelemekle olmuyoİnşallah öyledir . Ben de duymuştum rahim kendini hazırlıyor diye ama bazen de diyorum ki bi problem mi var doktora mı gitsem acaba . Ama hep erteliyorum . Herşey Allahtan . Bunda da vardır bi hayır canım bekleyip yaşayacaz artık ..
İnşaAllah bebeğin seninledir ve çok bekletmez .Ben pkolu olduğum için günde 2 tane kullanıyorum üçüncü kutum .Tabki kuzm amenna öyledr bu ay içimde zerre his yok dua ediyorm ve beklyorm ama zaten bu aydanda ümidm yok diğer ayda alır onu denerm günde 1 kere mi
esma sultan napiyosun varmı bi gelişmebaktiginiz yeri biliyorum
hastalanmadim balim dun test yaptim negatif ama en son iliski 28 halaaa umudum var .dermisimesma sultan napiyosun varmı bi gelişme
tabi kuzum hata baktiginiZ yere yorum bile yazdimKutsal Tiramisu biri bizi gözetliyor:)
Doğru diyorsun haklısın canım ben de bu ay giderim inşallahevet canım öyle. benim ilk denememdi bu ay ama adet oldum bende yarın gidip doktora görünücem herhangi bi sorun varsa başta bilmemde fayda var sende git canım bence ertelemekle olmuyo
geç döllenme olmuştur inşallah diyelim üzülme bidahaki aya Allah büyük kuzucumhastalanmadim balim dun test yaptim negatif ama en son iliski 28 halaaa umudum var .dermisim
adetin 3.günü git bi görün canım inşallah bişey yokturda. bende yarın gideceğim için çok heycanlıyım neyle karşılaşacağımı bilmiyorumDoğru diyorsun haklısın canım ben de bu ay giderim inşallah
aç oynanedense aklimda hep bu sarki var. jony jony yes papa
uzulmuyorum balim hatta bu sanki sevindim dogumda. elimden kan almislardi aniden sisti damar patlayack kadar. hemsirelwe mudahale ediyor. 20 dkda anca durdu iste o gunden beridir sag kolum agriyor hergun bise olmaz dedim taki bugun agrisi beni aglatana kadar esim bakti dirsegim oldgu yerde kemik yok bombos gibi randevu alacam ortapediye. illkai . isinla bakacaklar bu yuzden sevindimgeç döllenme olmuştur inşallah diyelim üzülme bidahaki aya Allah büyük kuzucum
Ooo hoşgeldin esma sultanbaktiginiz yeri biliyorum
Hihihi evettt öyleymş kuzucummKutsal Tiramisu biri bizi gözetliyor:)