- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
Allah kabul etsin canım benimSizler nasilsiniz bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım benimSizler nasilsiniz bakim
Allah kabul etsin İnşaAllahKuran okudum duami ettim bana ve tüm evlat isteyenlere şimdi bakiniyorum öyle avare avare
Amiiiinnn inşallahh canım benimAllah kabul etsin canım benim
Aminn bitanemmmAllah kabul etsin İnşaAllah
Hoş geldiniz kuzularKızçelerrr benn geldimmm :)❤
HoşgeldinnnnKızçelerrr benn geldimmm :)❤
Tmm kuzm teşekkürlerAynen. Fark etmiyor ama adetkende kullanabilirsin. Dr öyle söyledi
Inofolıc için deme kuzum kullan bir şey olmuyor adetliyken de ben ilk öyle kullanmaya başladım.Tmm kuzm teşekkürler
Yok canm anldm halinden Önmli değil hala aynımsnnnBerraAksa_K canım gece midem çok bulaninca yazamadım çıktım hemen, gönül koymayasin bana bişey yazmadı diye
canım eğer ben kullanırsam bi zararı olurmu ?Inofolıc için deme kuzum kullan bir şey olmuyor adetliyken de ben ilk öyle kullanmaya başladım.
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Allahım bu güzelliği bizede nasip etsin sağlıkla sende kucagına al kuzuKıııızzzzlllllaaarrr degerim 5000 üzeri olms ❤ Artık rahatlıkla kese görünüüüüüürrr
Çok şükür Bin şükür darısı szlerin basına inşaaalllaahh bu mubarek gunde rabbim duamı kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda hamilelik haberinizi almak dileğiyle ❤
benim evlendiğimdendir adetlerim düzensizleşti kanamam bile değiştiInofolıc için deme kuzum kullan bir şey olmuyor adetliyken de ben ilk öyle kullanmaya başladım.
Seymam Nasıl güzel yazmşsnnn Allahım nasip eder inşallah bekleycek derman versn hepimizeAyyy kızlar bu benim 1000. Mesajım. Durun bir dua edeyim de hayırlara gitsin inşallah.
Beklemek zor şey, ama beklediğine değecekse de küsmüyor kimse. İtiraf edin her zaman bu ay takmayacağım kafama dediniz fakat hep içinizde derinde bi yerlerde "Acaba" mi dediniz? Hep bir ümit vardı. Nasıl olmasın, canınızdan bir parça, daha varolmadan vazgeçemiyorsunuz, varlığını düşünün bir de. Rabbim sen istersin ki emanetin zayi olmasın, Sen istersin ki emanetin emin ellerde olsun, daha sen emanetini vermeden sigaradan vageçen, hap sıkıntı olur diye ilacını almayan, korkup ağır iş yapmaktan çekinen bu güzel kulların senin emanetine gözleri gibi bakmazlar mı hiç? Kendilerinden vazgeçmeye daha varlığını bilmeden başlarlar. Artık bekleyen bizleri bu emanetin en yakın zamanda müjdele, sağlıkla güzelliklerle hayırlarla gönder Rabbim. Emanetin başımız gözümüz üstünee
Merhabalar benim de evlendiğimden beri değil de çocuk düşündüğümüzden beri adetlerim değişti . Hele son ay 5 gün kadar sürdü adetim . Normalde 6-7 olurdu . Stresten mi acaba diye düşünüyordum ama sizde de bu durum olduğuna göre sanırım normal bişey bu ..benim evlendiğimdendir adetlerim düzensizleşti kanamam bile değişti
Bu ardaa bol bol aminnnnn AminnAyyy kızlar bu benim 1000. Mesajım. Durun bir dua edeyim de hayırlara gitsin inşallah.
Beklemek zor şey, ama beklediğine değecekse de küsmüyor kimse. İtiraf edin her zaman bu ay takmayacağım kafama dediniz fakat hep içinizde derinde bi yerlerde "Acaba" mi dediniz? Hep bir ümit vardı. Nasıl olmasın, canınızdan bir parça, daha varolmadan vazgeçemiyorsunuz, varlığını düşünün bir de. Rabbim sen istersin ki emanetin zayi olmasın, Sen istersin ki emanetin emin ellerde olsun, daha sen emanetini vermeden sigaradan vageçen, hap sıkıntı olur diye ilacını almayan, korkup ağır iş yapmaktan çekinen bu güzel kulların senin emanetine gözleri gibi bakmazlar mı hiç? Kendilerinden vazgeçmeye daha varlığını bilmeden başlarlar. Artık bekleyen bizleri bu emanetin en yakın zamanda müjdele, sağlıkla güzelliklerle hayırlarla gönder Rabbim. Emanetin başımız gözümüz üstünee
Bnm yumrtlamada bişude sıkntı yok ama kullancam yinede ama hangisini bilmiyormInofolıc için deme kuzum kullan bir şey olmuyor adetliyken de ben ilk öyle kullanmaya başladım.
benimde senin gibi bişey canım eski inanışlara göre rahim kendini bebeğe hazırlıyomuş. araştırdım normal yani ama ben rahatsız oluyorum benimde günlerim çok uzuyo adet tarihimde değişiyoMerhabalar benim de evlendiğimden beri değil de çocuk düşündüğümüzden beri adetlerim değişti . Hele son ay 5 gün kadar sürdü adetim . Normalde 6-7 olurdu . Stresten mi acaba diye düşünüyordum ama sizde de bu durum olduğuna göre sanırım normal bişey bu ..
burdatimmmm. gulummnBugün pek bir sessiz, anacum dün ben yoktum herkes burdaydı, kaçırdığıma üzüldüm ortamı. Şimdi ben varım kimse yok. @Meylen R Redhair06 Kutsal Tiramisu A Annelerin en yorgunu @dilzapek vee daha nicelerii nerdesiniz kızlar?