Sağol canım regl olursam bu ay ara verebilirim çalışmalara :) kış sezonu malum hastalık sezonu.hayırlısı olsun canım bu ay umutlu değildin zaten şu ay geçsin daha iyi değerlendirirsin günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım regl olursam bu ay ara verebilirim çalışmalara :) kış sezonu malum hastalık sezonu.hayırlısı olsun canım bu ay umutlu değildin zaten şu ay geçsin daha iyi değerlendirirsin günleri
inşallah canım,daha adetime 9 gün var sadece bacaklarım ve belim cok agrıyo,gecen aydan sonra hicbirşeyi ona yormamaya calısıyorum ama işte biz kadınlar kendimizi tutamıyoruz:)ovu testine güvenme canım inşallah gelmez adetin herşeyin hayırlısı
olabilir canım her zaman bi ihtimal vardır inşallah tutmuştur :)
hiç progesterona baktırmadım canım hiç fikrim yok inşallah hamilesindir
canım bende pek olmadı sık wc çıkma olayı şimdi çıkıyorum o da malesef idrar yolunda enfeksiyon var o sebepten ama erken hamilelik belirtilerinde sık wc çıkma var inşallah bebişin göbüşündedir
Iyiyim canim tesekkur ederim 7+3 oldum iki gun oncesine kadar bulantilarla mucadele ediyordum iki gundur iyiyim sukur... daha 4gun varmis batina dur bakalim canim insallah gelmez kirmizilarmi-nick nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyor:) Kaç haftalık oldun? Benim bu ayda olmadı galiba bat pazartesi ama erken gebelik testi yaptım çıkmadı ovulasyon testi kullanmıştım bu ay hayırlısı olsun bakalım.
Aynen canim takmiycam desekte bi yanimiz surekli dusunuyor Allah en kisa zamanda nasip etsin insallahinşallah canım,daha adetime 9 gün var sadece bacaklarım ve belim cok agrıyo,gecen aydan sonra hicbirşeyi ona yormamaya calısıyorum ama işte biz kadınlar kendimizi tutamıyoruz:)
Dogru canim tam kisa denk geldik insallah hastaliksiz atlatirizSağol canım regl olursam bu ay ara verebilirim çalışmalara :) kış sezonu malum hastalık sezonu.
Canım benim inşallah gelmez:)Iyiyim canim tesekkur ederim 7+3 oldum iki gun oncesine kadar bulantilarla mucadele ediyordum iki gundur iyiyim sukur... daha 4gun varmis batina dur bakalim canim insallah gelmez kirmizilar
Evet öyle oluyor maalesef inşallah bebişimiz vardır canm bizimde :)tesekkür ederim canım içimi cok rahatlattınn yaaa inşallah bende hamileyimdir zaman gecmiyo yaa
Kalınır canım hatta bazı topiklerde özellikle yumurtlamadan bi kaç gün önce deneyip bırakıyorlar kız olsun diye yani doğurgan dönemde korunmasız ilişkinin tutma ihtimali yüksek illa yumurtlama gününe denk gelmesi gerekmiyorKızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Yani yumurtlamadan 4 gün önce olan ilişkiden
Ay bende gördümmm benimde ilk böyleydi 8gün kala :)Kızlar yine sabırsız ben bata 8 gün kala test yaptım:/ ikinciyi gören varmıı ben heryerde cizgi görüyorum cunku
Yaaaa ciddimisinn of cok heyecanlandm simdi yarın sabah tekrar yapıcam inşallah koyulasırAy bende gördümmm benimde ilk böyleydi 8gün kala :)
Koyulasicak gibi duruyor canim hadi insallah hayirla saglikla tutunup gelisirYaaaa ciddimisinn of cok heyecanlandm simdi yarın sabah tekrar yapıcam inşallah koyulasır
İnşallah sağlıcakla atlatırsın canım.Dogru canim tam kisa denk geldik insallah hastaliksiz atlatiriz
Bende gördüm T'nin hemen altında canım belli belirsiz hemen çıktıysa ihtimal var Merakla bekliyorum.Kızlar yine sabırsız ben bata 8 gün kala test yaptım:/ ikinciyi gören varmıı ben heryerde cizgi görüyorum cunku
Evet canm 5 dk sonra cıktı,inşallah canm sabah test yapıcam..Bende gördüm T'nin hemen altında canım belli belirsiz hemen çıktıysa ihtimal var Merakla bekliyorum.
Senin gunun gecmis sanirin bi yap bence.
Geciktiği zaman sancılı geciyor canım inşallah aralık ayı bebeğini getirir sanaBugün regl oldum 3 gün gecikti ve ağrılı sancılı...simdi yeni bi tedavi ve bat 9 aralık..
Ay canım ağzından bal damlıyo inşallahKalınır canım hatta bazı topiklerde özellikle yumurtlamadan bi kaç gün önce deneyip bırakıyorlar kız olsun diye yani doğurgan dönemde korunmasız ilişkinin tutma ihtimali yüksek illa yumurtlama gününe denk gelmesi gerekmiyor