- 20 Haziran 2017
- 169
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her baslangic yeni bir umut.sonucu guzel olur ins.Bugün regl oldum 3 gün gecikti ve ağrılı sancılı...simdi yeni bi tedavi ve bat 9 aralık..
Canım ortadaki çizgi idrarı fazla damlattığın için oluşmuş pembe değil sanki.Kızlaar bu sabahkide böle coktı ama bekleyince ortada bi cizgi daha cıktı bozukmu acaba
Bu arada öbür pembeyi de gördüm sanki yineKızlaar bu sabahkide böle coktı ama bekleyince ortada bi cizgi daha cıktı bozukmu acaba
İnşallah canm bakalım adet günüm gelmeden emin olamıcam galibaBu arada öbür pembeyi de gördüm sanki yine
:)
Her baslangic yeni bir umut.sonucu guzel olur ins.
Hayirlisi olur ins.İnşallah...Bugün dr a gittim yarın yine femara x2 başlıycam..adet öncesi belirti sandigim o şiddetli bel kuyruk sokumu agrisina bu ilac sebep olabiliyormus bnde biraz zayıfım o yüzden calsiyum d vitamini başladı
Biraz daha bekleyip emin ol canım adetin gelmezse test yaparsınKızlar son iki periyorduma ve yumurtlama tarihime göre en geç bugün olmam gerekiyordu. 12en geç 13'üncü gün gibi yumurtladım. Yumurtlamamın üstünden bugün 16 gün geçmiş oluyor. Şimdiye kadar olmadım. Ovulasyon testlerim negatif. Hamilelik düşünmüyorum üç gündür bel ve karın ağrısı yaşıyorum akşamları. Geçen pazar da başım döndü deprem oluyor sandım. Tarihe yakın tek çalışmamız olmuştu. Ne düşüneceğimi şaşırdım şu an :S
Eğer şüpheli ilişki yoksa normal olabilir canımBırde adetıme 1gun var bugun yogun sarı akıntı geldı adetten once normalmı
Canım bu sabah da olmayınca elimde senin kullandığın markadan test vardı yaptım durum bu :S İlk çizgi var gibiydi sonra görmedim biraz bekleyince test bu hale geldi pespembe oldu morarıyor o kısımlar fotoda daha soluk.Biraz daha bekleyip emin ol canım adetin gelmezse test yaparsın
Sanki hafif bi çizgi var gibi ama emin olamadım canım varsa elinde tekrar yapsanaCanım bu sabah da olmayınca elimde senin kullandığın markadan test vardı yaptım durum bu :S İlk çizgi var gibiydi sonra görmedim biraz bekleyince test bu hale geldi pespembe oldu morarıyor o kısımlar fotoda daha soluk.
Yarın olmazsam yaparım yine canım bende anlamadım var gibi de yok gibi de.Sanki hafif bi çizgi var gibi ama emin olamadım canım varsa elinde tekrar yapsana
Tamam canım hayırlısı olsun inşallahYarın olmazsam yaparım yine canım bende anlamadım var gibi de yok gibi de.
Bır defa oldu cnm ama hemen kalkıp lavaboya gıttım dun goguslerım agrıyodu bugunde adet gunum daha olmadım dunku agrı sızı gıttı bekırtım de yok adet ıcınEğer şüpheli ilişki yoksa normal olabilir canım