- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde Düşükte? Bu yana 23 gün oldu umutla bekliyorum inşallah bebişlerimiz olurmerhaba arkadaşlar kimyasal gebelik yaşamıştım daha öncede yazmıştım tam 35. gün oldum bu ayda kırmızı kart yedim bidaki aya inşallah hayırlısıyla
inşallahh düşük sonrası çabuk hamile kalanlar olmuş ben olmadım umarım sen hamilesindir :) güzel haberler verBenimde Düşükte? Bu yana 23 gün oldu umutla bekliyorum inşallah bebişlerimiz olur
Umarım canım sağol sende önümüzdeki ay güzel haberler ver bizeinşallahh düşük sonrası çabuk hamile kalanlar olmuş ben olmadım umarım sen hamilesindir :) güzel haberler ver
inşallahhUmarım canım sağol sende önümüzdeki ay güzel haberler ver bize
Canım mantık aynı yumurtlama olduysa da önce gelen kazanır yumurtlamanın hemen sorası da önce gelen kazanır. Sanmıyorum yumurtlama sonrası kız olacağını.Inşallah canım. Allah sana kız bebek bana da oğlan bebek nasip etsin inşallah. Yumurtlama günüm 12.gün ise eğer, yumurtlama sonrası 13.gün ilişki oldu tutarsa erkek bebek olur diyon inşallah öyle olur. Ben birkaç yerde yumurtlama sonrası cinsiyet erkek olma ihtimali düşüyor, tam yumurtlama günü olması gerekiyor diye okumuştum. Ondan biraz panik oldum canım, inşallah senin dediğin gibi olur Amin
Tamam canım çok teşekkür ederim yardımların için. 1 haftam kaldı adete, çok heyecanlıyımCanım mantık aynı yumurtlama olduysa da önce gelen kazanır yumurtlamanın hemen sorası da önce gelen kazanır. Sanmıyorum yumurtlama sonrası kız olacağını.
Seninde kimyasal gebelikmiydiinşallahh düşük sonrası çabuk hamile kalanlar olmuş ben olmadım umarım sen hamilesindir :) güzel haberler ver
bende kullanmıştım o haptan aynı şeyleri yaşamıştım hap yapmıştıKızlar benim bulantım halsizliğim baş dönmelerim var duphaston kullanıyorum sizce ondan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi
5inde oldum ama hiç pet takmadım adedersiniz tuvalete aktı dünde çok fazla gelmedi 1 pet değiştim sadece bugün de hiç bişey yok sabahtan beri hiç böyle olmamıştım. 3 gün dolu dolu olurdum 4. Gün azalırdı 5. Gün leke olurdu 6. Gün yıkanırdımGelirse de uzulme canim hayirlisi olsun insallah
Darısı başıma bence hamilesin baya koyu çıkmış
Çok sevindim canım. Bal gibi hamişsin bu kadar koyu hatalı pozitif görmedim hiç :) kanda baktır istersen.
Üstüne görme veya geç döllenmeden mi şüpheleniyorsun canım? Öyleyse hamişsen eğer şimdi test yapsan çıkar büyük ihtimal ama bünye ve stres de etkileyebiliyor. 2 ay önce benim de başıma geldi hatta tek bir gün kırmızı gördüm geri kalanı kahve lekeydi sonuç negatifti. İnşallah gönlünden geçen olur.5inde oldum ama hiç pet takmadım adedersiniz tuvalete aktı dünde çok fazla gelmedi 1 pet değiştim sadece bugün de hiç bişey yok sabahtan beri hiç böyle olmamıştım. 3 gün dolu dolu olurdum 4. Gün azalırdı 5. Gün leke olurdu 6. Gün yıkanırdım
Sağol canım inşallah. Amin inşallah sende en kisa zamanda hamiş olursun :)Darısı başıma bence hamilesin baya koyu çıkmış
Teşekkür ederim canim. Yarin gidecem doktora çok heyecanliyimÇok sevindim canım. Bal gibi hamişsin bu kadar koyu hatalı pozitif görmedim hiç :) kanda baktır istersen.
İnşallah gönlünden geçtiği gibi gider her şey. Haberdar et ama :)Teşekkür ederim canim. Yarin gidecem doktora çok heyecanliyim
İnşallah canim ederim tabi ki :)İnşallah gönlünden geçtiği gibi gider her şey. Haberdar et ama :)
Hadi ya hayırlısı olsunbende kullanmıştım o haptan aynı şeyleri yaşamıştım hap yapmıştı