İlişkideki o soru !!

İlişki sirasinda eşiniz surekli keyif alıyor musun? Diye soruyor mu
Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı
Çok basit duymak istiyor süpersin hayatım devam et vs vs gibi konuşun sormaz o zaman.

Affınıza sığıniyorum, her kadin zevk aldığını belli eden sesler çıkarır hatta bu acı ve zevk karışımı gibidir. Kaç kez acı mı çekiyorsun keyif alıyor musun iyi misin nasılsın sorulari bu yüzden. O sesleri aci çekiyorum gibi algılıyor sanırım. O kadar çok hal hatır soruyor ki ilişki esnasında inanın günlük hayatta öyle çok sormayiz 😄
Ortami tam kısır yemelik yapar su muhabbet ya
İyiyim keyıf alıyorum sen nasılsın, isler nasıl
Bır de caydan hupletelım😂

Eşinizin sizi düşünmesi ve sizin zevk almanız için çabalaması kötü bir şey değil ki?

Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı
O size sormadan sizden duymayı bekliyor sanırım sizinle konuşmak istiyor ilişki sırasında sizde azıcık konuşuverin alıyorum aşkım harikasın bilmem ne deyin bişeyler o sormadan tekrar söyleyin çok güzel aşkım muhteşem falan filan buna bayılıyorlar bir deer adımı söyle var ama o bizde yok Allahtan yabancılarda var 😆

bence de can sıkıcı bi durum. hareketlerimden anlar zaten okuz değilse

X