İlişkideki o soru !!

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
İlişki sirasinda eşiniz surekli keyif alıyor musun? Diye soruyor mu
Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı

Sizin hareketlerinizden nasıl oluyor da anlamıyor ve soruyor ben de onu anlamadım :) yani bu anlaşılacak birşey sormasına gerek yokki
Affınıza sığıniyorum, her kadin zevk aldığını belli eden sesler çıkarır hatta bu acı ve zevk karışımı gibidir. Kaç kez acı mı çekiyorsun keyif alıyor musun iyi misin nasılsın sorulari bu yüzden. O sesleri aci çekiyorum gibi algılıyor sanırım. O kadar çok hal hatır soruyor ki ilişki esnasında inanın günlük hayatta öyle çok sormayiz 😄

Bu belli bir zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor benim gibi düşünen var mı ? Keyif aliyor musun keyif alıyor musun ? Gerçekten keyif alıyorum ve o sus pus olmasına rağmen bunu hal ve hareketlerimle isteğimle.giyim kusamimla belli ettiğimi düşünürken ilişki esnasında sürekli keyif aliyor musun nasılsın nasılsın diye sorması canımı sikmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı dikkat dağıtıcı
Ben eşime eşim de bana sorar. Bence dikkat dağıtıcı değil. Zevk almıyorsan değişik davranmak için soruyordur. Hatta bir süre sonra kendimiz keyif aldığımızı söylemeye başlayınca sormuyoruz da.

Belki de duymak istiyordur. Ben hep konuştuğum için belki de eşim hiç sormadı. Acaba eşim benim konuşmam hakkında ne düşünüyor merak ettim şimdi 🤣 Ama sürekli sorsa sinir olurum, konsantrasyonum bozulur ayrıca. Bence söyleyin bu sorulardan hoşlanmadığınızı.

O esnada bir sürü konuşma olabiliyor. Hiçbirini takmamak gerekir. O anın heyecanına bırakmak gerekir.

Gerçekten sinir bozucu.. Eşiniz aslan burcu mu merak ettim.. Sizde sormasına fırsat vermeden söyleyin de sussun 😂 Ya da sürekli sorunca şamarı yerleştirin yanağına kendine gelsin 🙈 noldu diye sorarsa acıdı mı diye sorarsınız 😂😂😂

Gerçekten sinir bozucu.. Eşiniz aslan burcu mu merak ettim.. Sizde sormasına fırsat vermeden söyleyin de sussun 😂 Ya da sürekli sorunca şamarı yerleştirin yanağına kendine gelsin 🙈 noldu diye sorarsa acıdı mı diye sorarsınız 😂😂😂
Ahahah Aslan Burcu biriyle düzenli ilişki yaşadım hiç sormazdı zevk aldın mı diye😃 hatta öküz derdim hiç merak etmiyor derdim sadece oral yaptığında boşaldın mı derdi 😃

Ahahah Aslan Burcu biriyle düzenli ilişki yaşadım hiç sormazdı zevk aldın mı diye😃 hatta öküz derdim hiç merak etmiyor derdim sadece oral yaptığında boşaldın mı derdi 😃
Ne bilim benim tanıdığım bütün aslanlar sürekli egolarının tatmin edilmesini ister.. Yani ilişki konusunda bilemiyorum tabi de karakter olarak aslan burcu özelliği öyledir ya o yüzden sormuştum 😂 ama bakın sizin eskisi de soruyormuş yine de.. Ooo harikaydın müthiş falan demenizi istiyordu 🙈

Ne bilim benim tanıdığım bütün aslanlar sürekli egolarının tatmin edilmesini ister.. Yani ilişki konusunda bilemiyorum tabi de karakter olarak aslan burcu özelliği öyledir ya o yüzden sormuştum 😂 ama bakın sizin eskisi de soruyormuş yine de.. Ooo harikaydın müthiş falan demenizi istiyordu 🙈
Onlar zaten hep övgü ister 😃 adamdaki ego kimsede yoktu keşke boşalmadım deseydim ahahaha

X