- 23 Ağustos 2012
- 49.932
- 1
- 231.828
- 798
Neden manipüle etmeye çalışıyorsunuz?
Bakın ben kendim diyorum olay normal değil, iğrenç bir olay diye. Hiçbir yerde normalleştirmedim. Her yorumumda kızgın olduğum belli zaten.
Kadının hiçbir yeri görünmüyor. Öyle bi fotoğrafı ben çekmem zaten.
Evet birine atıldığını bilse hoş olmaz. Kimse hoşlanmaz. Tekrar söylüyorum bu NORMAL bir şey değil.;
Sindirip geçmedim de zaten.
Yooo bana yazdığınız mesajda gayet normalleştirmişsiniz, erkekler böyle işte onlar için oyun böyle şeyler yeaaa yazmışsınız. Koskoca adam bu, 3 yaşındaki çocuk değil, yaptığının taciz olduğunu ve suça tabi olduğunun da gayet farkındadır. Sizin işyerinize geen bir müşteri memenize dokunsa, amma çocuk ablasıııı yapar diyecek misiniz? Adam sapık bariz. Diğer konunuzu okurken çok şaşırmıştım, kendinize hiçbir saygınız yok zaten ama bu konuda 1 yaşıma daha girdim. Adamla tek derdiniz nikah yapmaması, adam nikah yapıcam dese gideceksiniz yani. Toplumdaki bazı kadınların bu kadar özsaygıdan yoksun ve eş seçiminde hiçbir kriteri olmaması aklımı alıyor artık adam kör , topal, sapık, seri katil falan fark etmiyor yeter ki nikah yapsın Çocuğunuz olduğunu da ilk konuda bilmiyordum ona da yorumumu yaptım umarım çocuğunuzun fotoları 16 yaşındaki üvey kızım şort giydi bugün şeklinde sapıkça gruplarda dolaşmaz.