İlişkide yaşanan 'acaba'lar

Bu ara boştasın galiba. Bak çocuğu olduğu halde bekar adam bulmuş kıskandın mı?

Bu arada şunu söyleyeyim ne olursa olsun evlenmek istemeyen erkekler var tanıyorum, herkes evlenmek veya aile kurmak kafasında değil. Biri de arkadaşım oluyor köpekler gibi aşıktı, 3 yıldan sonra kız evlenelim dedi ailesi evlenin dedi, evlenmem diyince kız ayrıldı. 1 yıl aşk acısı çekti, konuştuğumuzda terk edildim mal gibi kaldım dedi eee madem seviyorsun evlen birleşin dedim o da ses etmedi. Yani adam artık özgürlüğünü mü seviyor sorumlluluk mu istemiyor neyse çok çok aşık olduğu kadın terk edince bile hala evliliğe sıcak bakmadı. Bu da böyle bir örnek , çeşit çeşit erkek var özellikle Türkiyede acaip cins erkekler çoğaldı Ferhansa katılıyorum.

Evlilik konusunda verdiği yuvarlak cevaplar tek başına sorun. Bu konuda net olsaydı, diğer anlattığınız hiçbir şey sorun değil. Yetişkin bir insan ailesini bir şeye ikna etmek zorunda kalmamalı, kararlarını paylaşır o kadar. Altı ay geçmiş, benim sevdiğim kadının bir oğlu var demek bu kadar zor olmamalı normalde. Onu bile yapmadığına göre, aile bu konuda yönlendirmeci davranacak ve daha önemlisi, sevgiliniz o yönlendirmeye açık biri gibi duruyor.
İlerisi için neye karar verirsiniz bilmiyorum fakat birlikte yaşamayı düşünmeyin. Bu, o ailenin gözünde sizi "kolay elde edilen" kadın yapar. Bu da sizin onurunuzu kırar. Halbuki hiçbir çocuk, bir kadının ikinci sınıf insan muamelesi görmesini gerektirmez ama maalesef ailelerin kör cehaleti ile bu çağda baş etmemiz imkansız gibi çoğu zaman.

acaba lar ile yaşayacağınıza kendinize psikolojik baskı yapacağınıza ailesine uygun bir zamanda siz söyleyin
Sen bu işe karışma, kimse sana tek söz söylemeyecek ben halledeceğim dedi
bu sözünün de geçerliliğini test etmiş olursunuz bakalım ne kadar arkanızda
iki tarafın da boşanmış önceki evliliğinden çocuğu olanlar bile sorun yaşarken sizin çocuğunuz olup karşı tarafın çocuğunun olması daha da problem olur hele ki birde aynı evde yaşayın o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

Çocuğunuzu ailesine söylemeden aynı eve çıkmayın adam zaten uzun ilişkiyi evlilik istemediğinden bitirmiş sizin yüzde 10 şansınız var ona göre
Evlilik beklentiniz olmadan yaşayacak gibi düşünün durumunuz bu çünkü

Baştan çocuğunuz olduğunu saklamasaydınız keşke. Çocuklu olmak ayıp değil. Sonuçta o kişi sizi öyle sevmiş, ailesi de ona göre kabul ederdi. Şimdi yalancı konumuna düşmüşsünüz bence.
Karşı taraf bana da evlenmek niyetinde değil gibi geldi.

bana da gerçeklerden kopmuşsunuz ya da benzer şartlardasınız gibi geldi
Yoo herkes öyle.bence diğer insanlar gerçeklerden kopuk.insanlar yaşayabilmek için kendini kandırmak zorunda.buradaki ilişkileri okumuyor musunuz? Ne rezil insanları senelerce çekiyor insanlar.çok talep gördükleri için mi? Seks bile yok ilişkilerde.ne yapışma hikayeleri okuduk buralarda.bana gelirse 2gün anca kendimi kandırabiliyorum.sonra yine eski tas eski hamam.olamıyorum sizin gibi.kimse de itiraf edemiyor.herkes kuyruğu dik tutmanın peşinde.arada sırada burada da itiraf edebilen komplekssiz arkadaşlar da çıkıyor ama daha az.gidin iyisini bulun madem o kadar polülersiniz.ortalık şiddetten, ilgisizlikten, sekssizlikten geçilmiyor.kadının kocası lütfedip birlikte olmuyor, konu açmış kendini avutmak için.komik yaa.

Son düzenleme:
Ohaa bu adam dövmeci memesine dokundu diye onun geyigini yapan pislik
İyi ki eski mesajları var..sizi tamamen cinsellik için istiyor... diğer konuya da yorum yapmıştım yarın bir gün sizin de geyiginizi yapar bu pislik

6 aylık ilişkide ailelerle tanışıp, neden kendinizi tanıtırken çocuktan bahsetmediniz? İlk tanışmada hadi olmadı ikincide aileleye bunun söylenmesi gerekir. 6 aylık biriyle aynı evde yaşama fikri, hem çocuk varken sizi tedirgin etmiyor mu? 6 ay birini tanıyıp evlilik kararı almak için bunu planlamak için çok erken.

4 yaşındaki çocuğu okuldan alıp, önüne yemek koyması büyük bir şey değil. İnsanlar sevgili oldukları kişilerin hayatlarını kolaylaştırıp, yardımcı olmalı. Ama keşke daha 6 aylık beraber olduğunuz, şüphe duyduğunuz ilişkiyi çocuğa daha az yansıtsaydınız, dışarıda siz varken görüşmesi ayrı ama beraber yalnız kalıp aynı evdelerse bu çocuk için sorun olabilir.

Adamın bir ömür boyu sizinle olma düşüncesi yok nasıl birde sizide çocuğunuzuda kabul edeceğine eminsiniz. Bariz diyor 2 sene yaşanır sonra sıkılırsak tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olacaksın

Çocuklu kadının bekar erkekle evliliğini hiç doğru bulmuyorum .100 kişiden 1 i anca mutlu olur düşüncesindeyim .
Bir diğer adam evlenmeyecek ,tamamen zaman geçirmek (seks)
Ve ayrıca tanışıyorsunuz ama çocuktan bahsetmiyorsunuz .
Evlat o be evlat ailesi kraliyet ailesinden olsa ne yazar ……kedi mi saklıyorsunuz ????

Adam cinsi sapık yahuu resmen, başka bir kadını nasıl taciz ettiğini anlatıyor. Konu sahibesi sen iyi misin kardeşim, bu adamla çocuğunu nasıl aynı eve sokacaksın?? Çocuğun büyüyünce bu adamın üvey kızımın bacağına dokundum diye muhabbet etmeyeceği ne malum???

Bilmiyorum ya adamın düşüncesi şey gibi geliyor bana bekar birinden ziyade evlenip ayrılmış biri ile beraber yaşamak daha kolay. Evlilik istemeye de hakkı olmaz.

Adam gayet rahat cinsellik ve düzenli hayat olsun ev işlerini yapsın yemek yapsın ama evli olmayalım ne ala mualla oh miss zaten anlamıyorum zaten evli gibi yaşıyorsun bu evlilik fobisi çok ilginç, kesinlikle art niyet kesin çocukta sevmiyorum der işin rajonu bu sıfır sorumluluk onun çocuğunu şimdi kabullense bile aynı evde bakalım ne kadar sabır edecek konu sahibi evlenmek için aynı evde yaşamak lazım diyor tanımak için hani ama adam çizgisi belli evlenmeez boşa yani. Bu durumda kendi kafa dengi birisi ile anlaşabilir.

Şekil A da gördüğünüz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…