Kimler kimleri tercih ediyor bir bilsen....sanki onun kapısında kuyruk var da.sen olmasan abazalar gibi orada burada kız peşinde koşp, abuk sabuk ilişkiler yaşamaya çalışacaktı.sizin gibi oturaklı, aile hayatında gözü olan birini bulmuş, ne kadar dua etse az.ne sanıyorsunuz ki bu ülkenin erkeklerini.fazla iyimsersiniz.
Evet.yanlış olan ne.aynı ülkede miyiz?
Ben kadını övdüm.kıskanmalık birşey demedim ki.evet kızlar sıraya mı girmişti.
Bu ara boştasın galiba. Bak çocuğu olduğu halde bekar adam bulmuş kıskandın mı?
bana da gerçeklerden kopmuşsunuz ya da benzer şartlardasınız gibi geldiBen kadını övdüm.kıskanmalık birşey demedim ki.evet kızlar sıraya mı girmişti.
acaba lar ile yaşayacağınıza kendinize psikolojik baskı yapacağınıza ailesine uygun bir zamanda siz söyleyinDün erkek arkadaşımla tüm sorunlarımızı kapsayan bir konuşma yaptık.
Ben daha önce bir evlilik yaptım ve 4 yaşında oğlum var. Doğumumla birlikte eşimden ayrılmıştım. Boşandıktan sonra ilk ilişkim şu anki 6 aylık erkek arkadaşım.
Erkek arkadaşımda benden çnce hep uzun ilişkiler yaşamış ama evlilik yoluna gitmek istemediği için 2 ilişkisi de bu yüzden bitmiş.
İlk sorunumuz çıcuğum olduğunu ailesine söylememesi. Ailesiyle arada bir araya geliyoruz. İlk etapta ilişkimiz nasıl gidecek bilemediğim için birbirimizden emin olana kadar söylemek istememiştim. Şimdi de sanmıyorum ama olur da bir sorunla karşılaşırsam evi terk etmek zorunda kalırım e sen şu an bir yaşamak istemiyorsun dedi. İlişkimiz iyice oturmadan bir yaşamak istemiyorum evet bu konu doğru.
Ailesi karşı çıkarsa benim arkamda olacağına çok eminim. Bu konuda bir kaygı duymuyorum. Ama insanları kandırıyor gibi olmakta istemiyorum. Sen bu işe karışma, kimse sana tek söz söylemeyecek ben halledeceğim dedi ama 6 ay oldu. İnsanlar kendileri öğrenecek güvenleri kırılacak diye korkuyorum.
İkinci sorun da ben ileride her şey yolunda giderse evlenmek isterim. Senin bu konuda niyetin ne ? 2 sene bir yaşarız sonra ben evlenmek istemiyordum dersen olmaz o yüzden şimdiden konuşalım dedim. Evlenme meraklısı değilim, her şey yolunda giderse tabii ilerde olur ama şimdiden bunun bi kararını ya da sözünü veremem dedi.
Bu arada oğlum babasını 2-3 ayda bir görüyor. Benim işim olduğu zamanlar nadir de kreşten al, bırak yemek yedir gibi işlemleri erkek arkadaşım seve seve yapıyor hatta kendi teklif ediyor. Ailem ya da bir destekçim yok çünkü. Arkadaşım bile yok. Ama yine de bekar bir adamla çocuklu bi kadın olacağına inancım olmadığı için sürekli ilişkimde acabalar yaşıyorum.
Dışarıdan bakarsanız stabil, sakin bir ilişki ama ben sürekli neden beni tercih etsin, çocuklu kadını kim ister acava benden ne çıkarı var düşüncesindeyim.
bu sözünün de geçerliliğini test etmiş olursunuz bakalım ne kadar arkanızdaSen bu işe karışma, kimse sana tek söz söylemeyecek ben halledeceğim dedi
Yoo herkes öyle.bence diğer insanlar gerçeklerden kopuk.insanlar yaşayabilmek için kendini kandırmak zorunda.buradaki ilişkileri okumuyor musunuz? Ne rezil insanları senelerce çekiyor insanlar.çok talep gördükleri için mi? Seks bile yok ilişkilerde.ne yapışma hikayeleri okuduk buralarda.bana gelirse 2gün anca kendimi kandırabiliyorum.sonra yine eski tas eski hamam.olamıyorum sizin gibi.kimse de itiraf edemiyor.herkes kuyruğu dik tutmanın peşinde.arada sırada burada da itiraf edebilen komplekssiz arkadaşlar da çıkıyor ama daha az.gidin iyisini bulun madem o kadar polülersiniz.ortalık şiddetten, ilgisizlikten, sekssizlikten geçilmiyor.kadının kocası lütfedip birlikte olmuyor, konu açmış kendini avutmak için.komik yaa.bana da gerçeklerden kopmuşsunuz ya da benzer şartlardasınız gibi geldi
Dün erkek arkadaşımla tüm sorunlarımızı kapsayan bir konuşma yaptık.
Ben daha önce bir evlilik yaptım ve 4 yaşında oğlum var. Doğumumla birlikte eşimden ayrılmıştım. Boşandıktan sonra ilk ilişkim şu anki 6 aylık erkek arkadaşım.
Erkek arkadaşımda benden çnce hep uzun ilişkiler yaşamış ama evlilik yoluna gitmek istemediği için 2 ilişkisi de bu yüzden bitmiş.
İlk sorunumuz çıcuğum olduğunu ailesine söylememesi. Ailesiyle arada bir araya geliyoruz. İlk etapta ilişkimiz nasıl gidecek bilemediğim için birbirimizden emin olana kadar söylemek istememiştim. Şimdi de sanmıyorum ama olur da bir sorunla karşılaşırsam evi terk etmek zorunda kalırım e sen şu an bir yaşamak istemiyorsun dedi. İlişkimiz iyice oturmadan bir yaşamak istemiyorum evet bu konu doğru.
Ailesi karşı çıkarsa benim arkamda olacağına çok eminim. Bu konuda bir kaygı duymuyorum. Ama insanları kandırıyor gibi olmakta istemiyorum. Sen bu işe karışma, kimse sana tek söz söylemeyecek ben halledeceğim dedi ama 6 ay oldu. İnsanlar kendileri öğrenecek güvenleri kırılacak diye korkuyorum.
İkinci sorun da ben ileride her şey yolunda giderse evlenmek isterim. Senin bu konuda niyetin ne ? 2 sene bir yaşarız sonra ben evlenmek istemiyordum dersen olmaz o yüzden şimdiden konuşalım dedim. Evlenme meraklısı değilim, her şey yolunda giderse tabii ilerde olur ama şimdiden bunun bi kararını ya da sözünü veremem dedi.
Bu arada oğlum babasını 2-3 ayda bir görüyor. Benim işim olduğu zamanlar nadir de kreşten al, bırak yemek yedir gibi işlemleri erkek arkadaşım seve seve yapıyor hatta kendi teklif ediyor. Ailem ya da bir destekçim yok çünkü. Arkadaşım bile yok. Ama yine de bekar bir adamla çocuklu bi kadın olacağına inancım olmadığı için sürekli ilişkimde acabalar yaşıyorum.
Dışarıdan bakarsanız stabil, sakin bir ilişki ama ben sürekli neden beni tercih etsin, çocuklu kadını kim ister acava benden ne çıkarı var düşüncesindeyim.
Ohaa bu adam dövmeci memesine dokundu diye onun geyigini yapan pislik
İyi ki eski mesajları var..sizi tamamen cinsellik için istiyor... diğer konuya da yorum yapmıştım yarın bir gün sizin de geyiginizi yapar bu pislik
Erkek Arkadaşım / Güven Problemi.
Merhabalar, henüz yeni sayılan 4 aylık bir ilişkim var. Hep sevildiğimi duyduğum, sürekli temas eden, sık sık arayıp mesaj atan, bir işim olduğunda kendi işiymiş gibi sorumluluğu alıp halleden, ailesiyle tüm çevresiyle tanıştığım bir adam. Çok mutlu olduğum ve değer gördüğüm bir ilişkideydim...www.kadinlarkulubu.com
Bilmiyorum ya adamın düşüncesi şey gibi geliyor bana bekar birinden ziyade evlenip ayrılmış biri ile beraber yaşamak daha kolay. Evlilik istemeye de hakkı olmaz.
bu hikayede olan 4 yaşındaki çocuğa olacak. el adayınız hiç sağlam papuç değilOhaa bu adam dövmeci memesine dokundu diye onun geyigini yapan pislik
İyi ki eski mesajları var..sizi tamamen cinsellik için istiyor... diğer konuya da yorum yapmıştım yarın bir gün sizin de geyiginizi yapar bu pislik
Şekil A da gördüğünüz gibiOhaa bu adam dövmeci memesine dokundu diye onun geyigini yapan pislik
Erkek Arkadaşım / Güven Problemi.
Merhabalar, henüz yeni sayılan 4 aylık bir ilişkim var. Hep sevildiğimi duyduğum, sürekli temas eden, sık sık arayıp mesaj atan, bir işim olduğunda kendi işiymiş gibi sorumluluğu alıp halleden, ailesiyle tüm çevresiyle tanıştığım bir adam. Çok mutlu olduğum ve değer gördüğüm bir ilişkideydim...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?