İlişkide yada flörtte şu insandan asla olmaz dediğiniz tiplerin özelleri nelerdi ?

ucanhayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
495
433
35
Tecrübelerimizi paylaşalım. Hangi tarz insanlara karşı dikkatli olalım. Başta önemsiz gördüğünüz ancak keşke es geçmeseydim dediğiniz sorunlar nelerdi ?

Son düzenleme:
Tecrübelerimizi paylaşalım. Hangi tarz insanlara karşı dikkatli olalım

ben giydiği donun rengine kadar inceliyorum 🤣 böyle ayrıntılı dikkat ettiğim için hala koca bulamadım. Siz beni örnek almayın

Bence ilişkiler konusu çok ayrı herkes için. Her kadının dikkat ettiği, bakış açısı farklıdır. Ben bu yüzden flört sürecini tanıma sürecini uzun tutarım. Birazda naz yaparım bakalım niyeti gerçekten benle sevgili olmak mı yoksa öyle takılmak mı diye.

En önemli şey benim için kişisel temizlik, temizliğe dair ilgisi. El yıkama alışkanlığı var mı yok mu, dişlerini düzenli fırçalar mı, banyosunu duşunu düzenli alır mı, yıkanırken sabun kullanır mı.

Dışarıda yemek yerken ne yiyor, çöp midesi mi var, yoksa insanca mı yiyor.

Atarlı giderli, efendi olmayan bir tip ise benim zaten ilgi alanıma yaklaşamaz bile. Efendi cici erkekleri seçiyorum hep. Hiç öyle it kopuk serseri biri olmadı hayatımda.

Çocuk-hayvan sevgisi benim için önemli. Çocuksu ruhu varsa benim için şirin bir kedicik olabilir.

Hayatta ne yapacaşı belli olmayan, orda burda günü kurtarmaya çalışan düzgün eğitim almak için uğraşmamış, adam gibi çalışmayan heriflere göz ucuyla da bakmıyorum.

Son düzenleme:
ben giydiği donun rengine kadar inceliyorum 🤣

Bence ilişkiler konusu çok ayrı herkes için. Her kadının dikkat ettiği, bakış açısı farklıdır. Ben bu yüzden flört sürecini tanıma sürecini uzun tutarım. Birazda naz yaparım bakalım niyeti gerçekten benle sevgili olmak mı yoksa öyle takılmak mı diye.

En önemli şey benim için kişisel temizlik, temizliğe dair ilgisi. El yıkama alışkanlığı var mı yok mu, dişlerini düzenli fırçalar mı, banyosunu duşunu düzenli alır mı, yıkanırken sabun kullanır mı.

Dışarıda yemek yerken ne yiyor, çöp midesi mi var, yoksa insanca mı yiyor.

Atarlı giderli, efendi olmayan bir tip ise benim zaten ilgi alanıma yaklaşamaz bile. Efendi cici erkekleri seçiyorum hep. Hiç öyle it kopuk serseri biri olmadı hayatımda.

Çocuk-hayvan sevgisi benim için önemli. Çocuksu ruhu varsa benim için şirin bir kedicik olabilir.

Hayatta ne yapacaşı belli olmayan, orda burda günü kurtarmaya çalışan düzgün eğitim almak için uğraşmamış, adam gibi çalışmayan heriflere göz ucuyla da bakmıyorum.
Kesinlikle 🤩

Kendi sorumluluğunu ve ilişkideki yerini bilen düşünebilen empati yeteneği gelişmiş olgun biriyse ve çekim varsa aranızda olur
Olmazı ararsan çok olura bakmak kestirmedir
Üşengeç biriyim😅

-Cimri olması,
-İlgisiz davranması,
-''Ben hep haklıyım'' davranışları varsa,
-Buluşacağımız zaman ne yapacağımızı sorduğumda ''fark etmez'' diyorsa,
-Garsonlara (ve tüm emekçilere) kaba davranıyorsa,
-Özel günlerde bir çiçek almaya bile tenezzül etmiyorsa,
-Kişisel bakımına ve giyimine önem göstermiyorsa,
-Çok kısıtlayıcı ve baskıcı davranıyorsa,
-Tercihlerime saygı duymuyorsa,
-Özgüvenli ve zeki biri değilse,
-Konuşurken sürekli lafımı kesiyorsa,
-En ufak konuda öfkelenip ses yükseltiyorsa,
-Eski ilişkisindeki özel şeyleri anlatıyorsa ve kıyaslıyorsa,
-Çok fazla kızla takılmanın önemli bir şey olduğunu düşünüyorsa,
-Eeenn önemlisii; ağzından küfür eksik olmuyorsa
O KİŞİDEN OLMAAZZZ....

Daha çok yazardım ama üşendim :KK70:

Tembel ve sevgi adı altında gereksiz kıskançlık gösterilerinde bulunanları gördüğünüz zaman arkanıza bile bakmadan kaçın

Bişeyleri siz istemeden düşünüp yapabilmeli
Gönül almayı bilmeli.
Seven insan kıskanır adı altında baskı yapmamalı.
Kesinlikle yazmama bile gerek yok ama saygılı olmalı herkese herşeye karşı.
Cimri olmamalı savurgan da olmamalı.
Arkadaşlarına annesine ve futbola aşırı düşkün olmamalı.
Okumamış olsa dahi kendini geliştirmiş olmalı.

Ben erkeğim ve sabitim. Kadın bana uyum sağlayacak bakış açısını taşıyan tipler çok zor. Bunların zekası düşük, ataerkil, zorba ve elalem ne derci oluyor.
Forum bunlarla dolu örn kadın çalışıyor adam dört dörtlük yemek istiyor. Kadını darliyor.
Ya da annesi sürekli geline laf sokuyor. Gelin de yeter artık deyince ama o benim annemmm diyor. Keşke gözünü açıp kim kime ne yapıyor bakıp objektif karar versen.

Ben erkeğim ve sabitim. Kadın bana uyum sağlayacak bakış açısını taşıyan tipler çok zor. Bunların zekası düşük, ataerkil, zorba ve elalem ne derci oluyor.
Forum bunlarla dolu örn kadın çalışıyor adam dört dörtlük yemek istiyor. Kadını darliyor.
Ya da annesi sürekli geline laf sokuyor. Gelin de yeter artık deyince ama o benim annemmm diyor. Keşke gözünü açıp kim kime ne yapıyor bakıp objektif karar versen.
Kadın dediğin dört dörtlük olur evide çevirir, çocuğa da bakar, her şeye yetişir, kayınvalidesi laf dediğinde saygı gereği susar diye( gerçi anneleri hep iyi niyetli demiş onlara göre biz yanlış anlıyoruzdur). Aşırı itici tipler bunlar. Kadını kalıplara sokan ama kendisini özgür sanan tipler

Kıskanç tipleri direkt elerim. Giyimime görüştüğüm insana karışacaksa elerim. Kadın erkek eşitliğine inanmayan kadın dediğin öyle olur böyle olur diyenleri direkt elerim. Kendi siyasi görüşüme uzak tipleri direkt elerim. Hayat tarzımızın yakın olmasına önem veririm. Yani muhafazakarsam muhafazakar sekülerisem seküler ararım macera aramam. Değiştirmeye kalkmam kimseyi. Uymuyorsa direkt vazgeçerim. Kibar insanları severim. Garsona kasiyere girdiği ortamdaki insanlara üslubunun düzgün olmasını isterim. Kaba saba maço adamları direkt elerim. Bu seçimimden de her zaman memnun kaldım.

• saygısız
  • ahlaksız
  • bencil
  • kolayca yalana başvuran
  • yaptığı rezillikler ortaya çıkınca yüzü kızarmayan, bahaneler uyduran
  • kaba saba, hödük karşıdakini kolayca kıran
  • özür dilemeyi, hatasını kabullenmeyi bilmeyen, habire üste çıkmaya çalışan
  • iletişim kurmayı beceremeyen, ortayolu insanca bulamayan, karşıdakini dinlemeyen ya da işine gelmeyen habire ben diyen
  • kadınları erkeklerden az gören
  • ilişkide ataerkil rollere tutunan
  • ev işi yapmayan, ev işini kadına borç gören
  • kadınlara saygısız, kadınları insan görmeyen
  • türk kızı öyle, türk kızı böyle diyen
  • kadınlar hakkında gevşekçe yorumlarda bulunan
  • birey olamamış, 40 yaşına gelse de anam danam diyen
  • ailesiyle yaşayan
  • aynı anda çok sayıda kadınla yazışan/konuşan
  • maaş maaş diyen
  • habire para hesabı yapan, aç
  • cimri
  • toplumdaki farklı gruplar hakkında nefret söylemlerinde bulunan
  • çok konuşan, kafa ütüleyen
  • tembel, hımbıl, habire evde yayılan (ben gezmeyi seviyorum)
  • her gördüğüne ilgi gösteren yılışık, gevşek, seviyesiz

Bunları eleyince zaten toplumda sanırsam sadece 3 erkek falan kalıyor shshdgsdgsfg :halay:

Karı kız düşkünüyse , doğuluysa, daha beni tanımadan ev muhabbeti açıyorsa (bkz konuşmaya başladığım 5 erkekten 4 ü) , muhafazakarsa, kadın şöyle böyle olmalı ağzı yapıyorsa, ev işlerinden anlamiyorsa , yatağını annesi topluyorsa(bkz unideki sevgilim 🤐), ailesiyle yasiyorsa, aşırı titizse veya lovebombing yapıyorsa, konu bir türlü buluşmaya gelmiyorsa elerim. Dış görünüş olarakta sakallıları oldum olası sevemedim. Sakalsız ve uzun boylular benim tercihim. Bir de çok zayıf ve çok kilolu olmamasına dikkat ediyorum. Özellikle ailesiyle yaşayanları hiç istemiyorum kocaman adam olmus hala anasından ayrılamıyor. Su mubabbeti yapan erkek çok duydum "annemi yanıma getireceğim,anneme çok düşkünüm,annem tek yaşıyor"

Kadın dediğin dört dörtlük olur evide çevirir, çocuğa da bakar, her şeye yetişir, kayınvalidesi laf dediğinde saygı gereği susar diye( gerçi anneleri hep iyi niyetli demiş onlara göre biz yanlış anlıyoruzdur). Aşırı itici tipler bunlar. Kadını kalıplara sokan ama kendisini özgür sanan tipler
Pardon benim eski sevgilimi bir yerlerden tanıyor olabilir misiniz ?

X