- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 35
- Konu Sahibi ucanhayaller
Tecrübelerimizi paylaşalım. Hangi tarz insanlara karşı dikkatli olalım. Başta önemsiz gördüğünüz ancak keşke es geçmeseydim dediğiniz sorunlar nelerdi ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübelerimizi paylaşalım. Hangi tarz insanlara karşı dikkatli olalım
Kesinlikleben giydiği donun rengine kadar inceliyorum
Bence ilişkiler konusu çok ayrı herkes için. Her kadının dikkat ettiği, bakış açısı farklıdır. Ben bu yüzden flört sürecini tanıma sürecini uzun tutarım. Birazda naz yaparım bakalım niyeti gerçekten benle sevgili olmak mı yoksa öyle takılmak mı diye.
En önemli şey benim için kişisel temizlik, temizliğe dair ilgisi. El yıkama alışkanlığı var mı yok mu, dişlerini düzenli fırçalar mı, banyosunu duşunu düzenli alır mı, yıkanırken sabun kullanır mı.
Dışarıda yemek yerken ne yiyor, çöp midesi mi var, yoksa insanca mı yiyor.
Atarlı giderli, efendi olmayan bir tip ise benim zaten ilgi alanıma yaklaşamaz bile. Efendi cici erkekleri seçiyorum hep. Hiç öyle it kopuk serseri biri olmadı hayatımda.
Çocuk-hayvan sevgisi benim için önemli. Çocuksu ruhu varsa benim için şirin bir kedicik olabilir.
Hayatta ne yapacaşı belli olmayan, orda burda günü kurtarmaya çalışan düzgün eğitim almak için uğraşmamış, adam gibi çalışmayan heriflere göz ucuyla da bakmıyorum.
Kadın dediğin dört dörtlük olur evide çevirir, çocuğa da bakar, her şeye yetişir, kayınvalidesi laf dediğinde saygı gereği susar diye( gerçi anneleri hep iyi niyetli demiş onlara göre biz yanlış anlıyoruzdur). Aşırı itici tipler bunlar. Kadını kalıplara sokan ama kendisini özgür sanan tiplerBen erkeğim ve sabitim. Kadın bana uyum sağlayacak bakış açısını taşıyan tipler çok zor. Bunların zekası düşük, ataerkil, zorba ve elalem ne derci oluyor.
Forum bunlarla dolu örn kadın çalışıyor adam dört dörtlük yemek istiyor. Kadını darliyor.
Ya da annesi sürekli geline laf sokuyor. Gelin de yeter artık deyince ama o benim annemmm diyor. Keşke gözünü açıp kim kime ne yapıyor bakıp objektif karar versen.
Pardon benim eski sevgilimi bir yerlerden tanıyor olabilir misiniz ?Kadın dediğin dört dörtlük olur evide çevirir, çocuğa da bakar, her şeye yetişir, kayınvalidesi laf dediğinde saygı gereği susar diye( gerçi anneleri hep iyi niyetli demiş onlara göre biz yanlış anlıyoruzdur). Aşırı itici tipler bunlar. Kadını kalıplara sokan ama kendisini özgür sanan tipler
Bu sürümden çok varPardon benim eski sevgilimi bir yerlerden tanıyor olabilir misiniz ?