Hahah hayır, Yengeç.. Başak olan taraf benimHayatınızdaki kişi Basak Burcu mu? Eğer öyleyse Basak erkeklerinin hepsi sonsuz flört döngüsünde kalıyor bu yüzden iliskiye dönemiyor birlikteliğiniz.
Evet hiç yorucu değil. O ne derse ben evet, ben ne dersem o evet, diyecek modda. ve keyifliyiz. Gerçekten hiç sorun yaşamıyoruz.E full tutkulu ilişkide evlilik 1 ay sürmüş
Bu seçenektense huzurlu dingin bir ilişki yormaz insanı hem
Dizi filmlerde atraksiyonlu aşkları görmekten kendimizde eksiklik arıyor olabilir miyiz?
Hayatta mükemmeliyetçi olursak mutlu olamayız bence
Olduğumuz ânın değerini bilmeliyiz
Ben böyle bi durum yaşamıştımEvet hiç yorucu değil. O ne derse ben evet, ben ne dersem o evet, diyecek modda. ve keyifliyiz. Gerçekten hiç sorun yaşamıyoruz.
Ve haklısınız, bir önceki; dediğiniz gibi, full tutkulu, ama o konu biraz daha ailelerin falanda işin içinde olduğu bir şekilde bitti. O yüzden iki kişilik tutku alevlenmesinden doğan bir şeyin sonucu değildi.
Yine de belki de haklısınız. Bende bazen sizin gibi düşünüyorum, bazen de yetmiyor sanki bu yaşadığım. Ya başkasına aşık olursam onlayken? Ve daha da kötüsü bunu kabul edip devam edip ilişkimiz ciddileştikten sonra olursa bu?
Peki ne kadar sürede oldu sizin ki? :/ Bizimki baya 6 ayı geçtide hala böyle.Ben tutkuya önem veririm ama tabi dozunda. Çok fırtınalı kavgası bol ilişki aşk değildir. Ve bence aşk zamanla olan bir şey. Ben de ilk zamanlar sevgilime karşı tutku hissetmiyor, dingin huzurlu ilişki olarak görüyordum. Yavaş yavaş biribirimizi tanıyıp yakınlaştıkça, kalplerimiz de yakınlaştı. Tutku hissetmeye başladık.
Sizinki tek düze gittiği için hep hoşlanmada kalmışsınız , zamanla da level atlamadıkça alev almamış küllenmişsiniz. Böyle sürünceme çok zarar verir size eğer sevmiyorsanız. Açık açık konuşun bazı şeyleri derim ben. Ya da adım atın.
Aslında, bi kaç hafta önce bi konuşma yapmaya çalıştım. Benim hatam bunu mesajla yapmaktı.Bence biraz uzak kalıp gözlemle hislerini, özlemiyorsan sorun vardır.
Bu hisler başlangıçta yoksa sonradan oluşmuyor,, ilişkiniz ilerlerse ayrılmak daha zor.
Ya da aradığın huzur hissi ise diğer düşünceleri kafadan at mutlu olmaya çalış.
ne aradığına karar vermen gerekli
Bi heyecan yok peki neden berabersinizBilmiyorum yaştan dolayı mı (30 yaşındayım), yoksa şu an yaşadığım ilişkiden mi, yoksa hayatta başka diğer sorunlarımın, kaygılarımın bulunmasından dolayı mı... ama ben yıllardır, kimseye karşı aşk tutku hissetmedim.
En son uzun ilişkim ile, 2015te evlendik ve 1 ay sonra boşandık (daha doğrusu çekişmeli dava dolayısı ile resmen 2 yıl sonra), bu konu uzun ve travmatik benim için. O detaya girmeyeceğim, hatırlamıyorum pek zaten hatırlamakta istemiyorum. Asıl konu o değil. Ama şu an ki durumum belki onunla alakalıdır bilmiyorum.
Birkaç flörtüm oldu hiç ciddiye taşınmayan. Ama benimde hep duygu eksikliğim oldu, hep bi soğuktum. Her birinden hoşlandım ve ilişkide olmayı istedim ama olamadım da.
Şimdide öyle bir flörtüm var (sonsuz flörtaylardır flört ediyoruz). Ciddi bir ilişki yaşamıyorum yine ama o olaydan sonra ki en uzun süren birlikteliğim. Ben bu adama da tutku hissetmiyorum. Evet hoşlanıyorum beğeniyorum, onu iyi biri ve çekici biri olarak görüyorum ama heyecan hissetmiyorum. Sanki beraber olmak için, yalnız kalmamak için onlaymışım gibi hissediyorum bazen. Ve kendi kendime ' yoo bu böyle olmamalı, bence bitirmeli ve bana o eski hislerimi, aşkı yaşatabilecek birini bulmalıyım' diyorum. Ama sonunda cesaret edemiyorum, onu yinede kaybetmek istemiyorum. Sonra belki benden kaynaklı, heyecan katacak hiç bir şey yapmıyorum bu ilişkiye, belki ben bişeyler yapsam alevleniriz, çünkü o yapmıyor.. Çok tek düze. Hep aynı semtte biryerlere gidiyoruz. Tek aktivitemiz, sinemaya ve akşam yemeğine gitmek, bide dizi izlemek. Ne derin konuştuk bu güne kadar ne romantik, ne heyecanlı bir an yaşadık. Anımız yok. Bağlanamıyoruz.
O da pasif biri bende. Belki o yüzdendir. Ama ikimiz de pasif olduğumuzdan bu işin artısı, hiç tartışmadık, kavga etmedik, birbirimizin dikine gitmedik. Hep sen ne istersen o olsun modunda hiçbişeyi problem etmeyen sakin bir çift gibiyiz. Aslında ben kendi arkadaş ortamımda çok komik, eğlenceli ve grubun en çılgın olanıyımdır. Bazen sosyal medya da ona bakıyorum, bence o da garip çılgın biri aslında. Ama biz beraberken öyle değiliz. Zor muhabbet ediyoruz, çok sakiniz yanyanayken. Açılamadık bir...
Ve sıkıldım. Ama yalnız kalmakta istemiyorum. Ama ona aşık değilim. Ama belki de zaten hiç bir zaman hiç kimseye aşık olmayacağım. Belkide bu yaştan sonra aşk, bu.
Hiç bişey bilmiyorum. Tüm bu hissettiklerim düşündüklerim çok mu saçma?:/
Sevgililer günü geliyor. Acaba hediye almalı mıyım bilmiyorum. Sevgilimiyiz ki? Bunu hiç konuşmadık. Hiç bizden konuşmadık, sadece yaşıyoruz.
*Pek karman çorman yazmışım afedersiniz şimdiden
Anlık bir heyecan olmuş ama kalıcı değil, ben de benzer şekilde aşırı heyecanlı ilişkilerim oldu, çok aşık hissederdim meselaAslında, bi kaç hafta önce bi konuşma yapmaya çalıştım. Benim hatam bunu mesajla yapmaktı.
Kendimi yalnız hissediyordum, ve dikkatim başkalarına kayıyor gibi hissettim. Daha doğrusu başka bişey olsun hayatımda istedim. Karar vermiştim. Ve 'Ben farklı bişey arıyorum sanırım, kendimi bazen yalnız hissediyorum, ve ne yapacağımı bilmiyorum, o yüzden seninle bir süre görüşmek istemiyorum' falan mahiyetinde uzun bir mesaj atmıştım. Hemen kapıma geldi. (Ve bunu gerçekten beklemiyordum, beni o kadar önemsediğini bilmiyordum, bunu hissetmedim bile).
Sonra konuşmak istediğini söyledi, 'Ne arıyorsun belkide aynı şeyi arıyoruzdur, biz, hiç bizden konuşmamıştık, lütfen devam edelim' gibi şeyler söyledi. Konuşma çok uzamadan zaten yelkenler fora oldum. O günden sonra birşeyler değişir diye düşünmüştüm. Ama olmadıhala aynı moddayız.
Ve bende de bi değişme olmadı
Eskiden bende öyle. Platonik bile olsa çok hızlı aşık olur. Bir tutku, bir acı, bir aşk sormayın gitsin. O travmatik olayıma kadar öyle biriydim.. Rüyalarımda görür, sürekli hayalini kurardım. Tabi yaş 15-25 arası :) .. Şiirler falan yazardim o derece bir tutku hissederdim. Ama bir kişi değil haha, bi çok kişiye aşık oldum o yaş aralığında.Anlık bir heyecan olmuş ama kalıcı değil, ben de benzer şekilde aşırı heyecanlı ilişkilerim oldu, çok aşık hissederdim mesela
Şu an eskisi kadar göklerde yaşamadığım bir ilişkim var ama mutluyum, bazen ben de senin gibi sorguluyorum, belki çok film izlemekten kitap okumaktan hep inanılmaz büyük aşklar mı bekliyoruz acaba?
Çevremdekilere bakıyorum millet ilk karşısına çıkanla evlenmiş, herkes mi ilk seferde buldu bu aşkı tutkuyu ya da başka şeylerle mi yetiniyorlar, inan ben de hala düşünüyorum
Haklısınız. Kendimi duygusal olarak, bu bana yetmese de, zorluyorum. Ama fiili olarak zorlamıyorum. Acaba fiili olarak ondan bişey gelmiyosa benim birşey yapmam heyecan katar mı? Bu iş de ne kadar taktikle olur bilmiyorum ama...İki insan birbirinin zıttı olmalı bence. Aynı olunca tadı olmuyo biriniz ateşken biriniz su olmalı. Biriniz su iken biriniz ateş olmalı bu sekilde birbirinizi tamamlamanız gerek. Biriniz pasifken biriniz deli dolu kıpır kıpır olmalı ki tamlayabilesiniz birbirinizi. Ruh eşi, ruh ikizi, ruh bağı bunlar birbirinden ayrı farklı kavramlar.
Tutku, ask, heyecan bunlar ilk basından hissediler. Merak, cazibe, gizem bunlar beraberinde getirir insanı merak ayakta tutar ve heyecan verir erkekler gibi kadınlarda kesfetmek ister sürükleyici gecer zamanlar. Ama maalesef sizinkisinden aldığım atmosfer bana cok negatif geldi. Kendinizi zorluyosunuz ama basaramıyosunuz. Tutku, his, heyecan sonradan olmaz bana göre. O yüzden hic zorlamayın derim. Sanki yasınız geciyormusta cok seye gec kalıyomussunuz gibi bi flörtün icine girmissiniz.
Valla ben yapamadım son iliskimde cok zorladım kendimi ama yok olmadı. Sadece zaman kaybı.
Onun size karsı hisleri varsa eğer siz bi adım atarsanız o heyecanı tadabilir diye düsünüyorum. Ama siz tadamazsınız. Bence karsılıklı olarak harekete geçmeler benim için çok heyecanlıdır. Açıkcası aranızda pek taktiksel bir şey olduğunuda sanmıyorum. Cünkü taktikte oyunlar, tuzaklar, heyecanlar yer alır bana göre. Bu oyunların sonuda güzel biter. Ama yokmus sizde. Yani sizin çabanız olsa hiç heyecan vereceğini düşünmüyorum. Bir beklentiniz varsa eğer hayalete bürünebilirsiniz, kendinizi geri çekin biraz. Kafasına soru işaretleri koyun “bu kıza ne oldu böyle oldu” desin. Bunun farkına varıp birşeyler itiraf ederse açıklığa kavuşur.Haklısınız. Kendimi duygusal olarak, bu bana yetmese de, zorluyorum. Ama fiili olarak zorlamıyorum. Acaba fiili olarak ondan bişey gelmiyosa benim birşey yapmam heyecan katar mı? Bu iş de ne kadar taktikle olur bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?