- 2 Mayıs 2024
- 36
- -10
- 24
-
- Konu Sahibi wonderwoman2
lşsdfgkoıhjgfldkgfkl aşkom evlenemiyoruz ki benim okulum bitmedi daha bu da işleri toparlamadı. kavga etmekten de sıkıldım yani sarmıyo artık kavga etmemeye sakin kalmaya calısıyoruz tamamenEvlenin aşkım evlenince çok aksiyon gelir kavga edersiniz her gün eşya fırlatırsınız baya renklenir
valla ankaradayız ya araba da yokArabanız varsa müsaitliğiniz varsa gidip bir yerde kamp yapın.
İçiyorsanız bir gün meyhaneye gidin, deniz sezonu açıldı denize gidin.
Ortak arkadaşlarınız varsa onları da alın yanınıza, ne bileyim ps oynayın.
Workshoplar var onlara katılın, istanbuldaysanız hatta platinium parkta vardı, kendi kahve kupanızı falan yapıyorsunuz çok hoştu.
Benimki yanımda olsa gideceğim ilk yer olacak, mekan da çok güzeldi ayrıca.
Onun dışında yine istabuldaysanız ücretsiz kano var ona gidin. Bir sürü şey var aslında yapılacak
ayy ağlıycam ya... napcaz biz ühühühühüValla ben de aynı durumdayım resmen asosyal gibi çok uyumsuz alkol düşmanı.Egenin turistik yerinde yaşıyoruz bir rakı balığa gidemiyoruz.Denize gidiyoruz bi kaç bira içmiyor ayak uydurmuyor.Uydurursa da zorla ayda yılda bir.
Yemek yeme hevesiniz de mi yok hsjdkdkvalla ankaradayız ya araba da yokişleri çok yoğun şu sıra çok yüz yüze görüşemiyoruz bu ara. sanaldan da ne yapabilirim ya sdıfhfjdkosjfh yani şu anda kampa pikniğe gidecek kadar da hevesimiz yok birbirimize önce onu bi toparlamamız lazım gibi
ay evet ortak arkadaşımız yok ama benim kendi arkadaslarım var çift olarak ayarlamaya calıscam bu piknik olayını ama adamın götü ağırYemek yeme hevesiniz de mi yok hsjdkdk
Ormanlar bu havada çok güzel, dediğim gibi ortak arkadaşınız da varsa daha keyifli olur hep birlikte pikniğe gitmek
kesssinilkleee çok haklısınız ya bunların birini bile yapmadık desem yani. o asosyal bi cocuk benim de çok fazzla arkadaşım yok bu şehirde ortak içinde bulunduğumuz bi grup hic olmadı yani. ev ortamında da bulusamıyoruz ne zamandır ya ama cidden yapmaya calıscam dedikleriniziUzun ilişkilerde belli bı zman sonra alışmayla birlikte sıkılma rutin normal 8 yıl dile kolay.
Arkadaşlarınızla aktivite yapin senin , sevgilinizin. İlgi alanlarinizla ilgili birçok şey yapılabilir. Yaz geldi denize gidin, piknik yapın, dağa tırmanış yürüyüş aktiviteleri oluyor ona katılın,beraber yeni yerler keşfedin, konserlere gidin vs vs bu liste daha da uzar. Önemli olan sosyal olmamanız bu da haliyle bunaltiyor insanı.
Bu arada çok sık görüşmeyin. Farz gibi her izin gününde beraber olmayın kendi özel alanınızda biseyler yapın.
Ha illa çıkmam ben sosyallesmem diyorsa beraber yeni yemekler yapmaya çalışın, arkadaşlarınızla ev etkinlikleri düzenleyin.
Sosyal olmayan ilişkiyi sürdürmek bı süre sonra rutinle birlikte sıkılmalar başlar
birbirinize özel alani yaratmazsaniz iliskiniz monotonlasir kendi arkadaslarin yok mu bazen arkadaslarinla bulusup dert keyif konusulur. Ortak hobilerinizi bulup beraber yapin birbirinize sıkıcı hale getirmez. bende bilmiyom cidden yapacak bir şey bulamıyoruz bazen bunun için daha fazla money lazım dkdkdkselammlarr. benim 8 yıl süren birlikte büyüdüğümüz ve dolayısıyla ayrıl-barış olan bir ilişkim var. ve sadece ya evde ya cafede vakit geçirdik bu güne kadar. çocuktuk bilinçsizdik ve ailesel sorunlarımız da vardı ilişkimiz nasıl sağlıklı olur diye hiç düşünmedik. ama ben sosyal hayatımda daha renkliydim her zaman. o sadece hayatının bir yılında sosyaldi. her zaman diyodum ki bak bi aktivite yapalım şuraya gidelim buraya gidelim ama hiçbir zaman gitmedik en fazla yeni bi yemek denedik yani paramız da vardı aslında. adamı hiçbir yere götüremedim yıllardır gerçi ben de durumun bu noktaya geleceğini bilmiyodum çok da çabalamadım açıkçası ben de çocuktum. ve böyle ola ola sıkıldık artık ama SIKILDIK YANİ ben zaten uzun zamandır sıkılıyodum bu durumdan. 8 yıldır ssk çalışanı gibi düzenimiz vardı lisede de üniversitede de şaka gibi. ve bana dün gelmiş diyor ki senle buluşmak görev gibi oldu sıkılıyorum oturup sadece hayattan nefret ediyoruz birlikte. yani senelerdir ben sana bunu söylemedim mi mesela? bu şekilde anlattım ona da, ben senden daha uzun süredir böyle hissediyorum dedim. bana hak verdi ama bu durum şu andan sonra nasıl düzelir? birbirimizi seviyoruz bir gelecek de planlıyoruz ama uzun zamandır birlikteyiz ve bu süreçte sadece birbirimizden beslendik birlikte hiçbir aktivite yapmadık.. bu yüzden süre 5e katlanıyo resmen. ben daha dışa dönüğüm o daha içe dönük biri. hayatı boyunca onu cinsel anlamda en fazla yükselten şeyin ben olduğumu söylüyordu ama şu anda cinselliğin c'si bile geçmiyo aramızda. ayrıl demeyin ayrılmak istemiyoruz toparlamak istiyoruz bunu. ve artık yoğun çalışıyor. ne yapabiliriz nasıl kurtarabiliriz durumu tavsiyeleriniz nelerdir? daha önce yaşadınız mı böyle bir şey? nasıl heyecan katacağız bu durumda?
ben sadece kendi arkadaşlarımla bulusuyorum adamı görmüyorum ki ne zamandır askoıdjfhjfdkopf. ortak hobi bulmamız lazım evet bide dediğin gibi para.. yani benden fikir çıkmazsa karsımdakinden asssla çıkmayacak o yüzden planları benim yapmam lazım. gönül isterdi ki planı o yapsın ben sadece giyineyim süsleneyim ama maalesef xdbirbirinize özel alani yaratmazsaniz iliskiniz monotonlasir kendi arkadaslarin yok mu bazen arkadaslarinla bulusup dert keyif konusulur. Ortak hobilerinizi bulup beraber yapin birbirinize sıkıcı hale getirmez. bende bilmiyom cidden yapacak bir şey bulamıyoruz bazen bunun için daha fazla money lazım dkdkdk
Nişanlımla beraber spor yapmaktan çok keyif almıstık reformer pilates önerebilirim o da money işteben sadece kendi arkadaşlarımla bulusuyorum adamı görmüyorum ki ne zamandır askoıdjfhjfdkopf. ortak hobi bulmamız lazım evet bide dediğin gibi para.. yani benden fikir çıkmazsa karsımdakinden asssla çıkmayacak o yüzden planları benim yapmam lazım. gönül isterdi ki planı o yapsın ben sadece giyineyim süsleneyim ama maalesef xd
aşkım denedim ya adam bilmiyo böyle şeyleri. gece date çıkacaktık otele. ben dedim ki sen ayarla ben hazırlanıcam. BİZİ GÖTÜRDÜĞÜ YER NASIL Bİ YERDİ BİLİYO MUSUN kapıdan girişte bağımlı bi kız yerde yatıyodu ve ertesi gün twitterda linçlendi günlük kiralık apartmanı gibi bisey. ucuz da değildiNişanlımla beraber spor yapmaktan çok keyif almıstık reformer pilates önerebilirim o da money iştebence sen söyle ona biraz da sen ugrasta benimde hosuma gidebilir sürekli benim yapmamla sanki zoraki gibi hissettiriyor de ama gülerek de cidden her sey money ya
Kano nerede var?Arabanız varsa müsaitliğiniz varsa gidip bir yerde kamp yapın.
İçiyorsanız bir gün meyhaneye gidin, deniz sezonu açıldı denize gidin.
Ortak arkadaşlarınız varsa onları da alın yanınıza, ne bileyim ps oynayın.
Workshoplar var onlara katılın, istanbuldaysanız hatta platinium parkta vardı, kendi kahve kupanızı falan yapıyorsunuz çok hoştu.
Benimki yanımda olsa gideceğim ilk yer olacak, mekan da çok güzeldi ayrıca.
Onun dışında yine istabuldaysanız ücretsiz kano var ona gidin. Bir sürü şey var aslında yapılacak
Malesef ayrılacaksınız siz olmasanız bile o ayrılacak. 8 yılda hıcbı yol ılerleyememişsniz. Ayrıl barış olan ilişkiler bıtmeye mahkumdur. Sızınkı monotonluk değil sevgisizlik aranızda aşk yokayrıl demeyin ayrılmak istemiyoruz toparlamak istiyoruz bunu
Fatih belediyesinin var. İnternetten rez yapman gerekli ama öncelikleKano nerede var?
valla ankaradayız ya araba da yokişleri çok yoğun şu sıra çok yüz yüze görüşemiyoruz bu ara. sanaldan da ne yapabilirim ya sdıfhfjdkosjfh yani şu anda kampa pikniğe gidecek kadar da hevesimiz yok birbirimize önce onu bi toparlamamız lazım gibi