ilişkide MONOTONLUK!!!!!!!!!!!!!!!

Adamin dediği lafa takıldım.
Beraber hayattan nefret ediyoruz demiş.
Hmmmn, enerjiniz nasil? Depresif durumları varmi?
İlişkiniz hangi seviyede? Cinsellik varmi?
askmm ben uzun süredir depresifim o da depresif ama genel hayatlarımızdan dolayı yani. cinsellik önceden çok yoğundu son 1 aydır bacı kardes olduk enerjimiz de 0 ama bu depresifliği ben saldım biraz onu düzeltmeye çalışıyorum. terapiye falan gittim biraz onu çare olarak görüyodum o düzeltsin benim moralimi diye hep üzgündüm adamın da kafayı yakacağımı hesap edemedim ksdjfvhjkd o yüzden benim yükseltmem lazım modu. cinsellik konusunu da ben açmamıstım mesela uzunca bi süre sonra o da soğudu

evet durum bu sekilde ama 14 yaşında başlayan bi ilişkiden ne beklenebilirdi ki diye düşünüyorum

Ufff, böyle yürümez.
Ikinizde depresif. İkinizde diplerde.
Böyle sağlıklı bir ilişki olmaz.olamaz. kendinize verimli olmaya çalışın. Gerekirse ayrılın.
Adam uyanmaya başlamış zaten. Genelde depresyondan çıkan insanlar hayatlarında radikal kararlar alirlar.
Adam iyileşmek istiyor.
Aslında bir adım geri çekilip kendinizi iyileştirmenin yollarına arasaniz?

Birbirnize gore olmadiginizi bunca yil anlamamissiniz biz ne desek bos. İliski bitmis sadece aliskanlik kalmis bakalim ilk kim anlayip terk edecek

Böyle bir insanla lüks yerlere gitseeeeeen ne olur gitmesen ne olur…. Hiç bi bok değişmez frekanslar önemli, az önce yazdığın gibi mesela heves çok önemli

Ayrılarak heyrcan kaymıştık biz

Biraz uzak durun birbirinizden ya özler birbirinizin kıymetinizi anlarsınız ya da daha iyi hissettiğinizi görünce ilişkinizin bittiğini görmüş olursunuz

Aktivite yapın. Adrenalin içerikli etkinlikler heycaninizi geri getirebilir. Ya da hiç görmediğiniz bir yere kısa bir tatil. Araba varsa rotasız bir yolculuk... Yapmak isteyene seçenek çok.

ayy ağlıycam ya... napcaz biz ühühühühü
Yakın zamanda bir şey için araştırdığım
için biliyorum, Ankara’da inanılmaz fazla tur var. Günübirlik ve kalma seçenekleri ile. Fazla yorucu gelebilir günübirlik ama gençsiniz, bir zahmet cafede boş boş oturacağına gezin
Fiyatlar bir o kadar makul, sosyalleşir yeni insanlar tanır, farklı deneyimler kazanarak üzerine bir de kültürel donanım arttırınca insan değişiyor. Sevgilinize böyle bir şey iyi gelecektir.

Playstation kafe ya da internet salonu gibi yerleri sever mi? Ya da evde bir bilgisayar/ps falan varsa yeni oyun alabilirsiniz ortak oynanan

14 yaşında tanıştık 9 sene sonunda evlendik. Aynı size benziyor yaşlarımız şu an da 11 yıllık evliyiz. Yani 20 yıldır hayatımda eşim. Her gün de görüşürdük. Abartısız her gün. 14 yaşında başlayan ilişkiden ne beklenir ki yorumunuza istinaden yazıyorum. Kesinlikle beraber ‘anı’ oluşturmalısınız. Birlikte ne kadar çok şey deneyimlerseniz bağlanmanız o kadar yoğun olacaktır.

Yani anlamıyorum senelerdir durum değişmemiş, birbirinize hiç uyumlu değilken devam etmişsiniz neden ayrılmak istemiyorum diyorsunuz? İlişkide monotonluk tabi ki olur. Ama bana göre ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri de gezip eğlenmek ortak bir şeyler yapıp paylaşmaktır. E adam istemiyor gezmek eğlenmek 8 senedir böyle değişir mi sanmam.

Ayrıl demeyin dediğiniz için ayrılın demiyorum ama eğer onu yazmasaydınız ayrılın derdim bu durumda bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…