ilişkide MONOTONLUK!!!!!!!!!!!!!!!

Adamin dediği lafa takıldım.
Beraber hayattan nefret ediyoruz demiş.
Hmmmn, enerjiniz nasil? Depresif durumları varmi?
İlişkiniz hangi seviyede? Cinsellik varmi?
askmm ben uzun süredir depresifim o da depresif ama genel hayatlarımızdan dolayı yani. cinsellik önceden çok yoğundu son 1 aydır bacı kardes olduk enerjimiz de 0 ama bu depresifliği ben saldım biraz onu düzeltmeye çalışıyorum. terapiye falan gittim biraz onu çare olarak görüyodum o düzeltsin benim moralimi diye hep üzgündüm adamın da kafayı yakacağımı hesap edemedim ksdjfvhjkd o yüzden benim yükseltmem lazım modu. cinsellik konusunu da ben açmamıstım mesela uzunca bi süre sonra o da soğudu :KK43:

Malesef ayrılacaksınız siz olmasanız bile o ayrılacak. 8 yılda hıcbı yol ılerleyememişsniz. Ayrıl barış olan ilişkiler bıtmeye mahkumdur. Sızınkı monotonluk değil sevgisizlik aranızda aşk yok
evet durum bu sekilde ama 14 yaşında başlayan bi ilişkiden ne beklenebilirdi ki diye düşünüyorum

askmm ben uzun süredir depresifim o da depresif ama genel hayatlarımızdan dolayı yani. cinsellik önceden çok yoğundu son 1 aydır bacı kardes olduk enerjimiz de 0 ama bu depresifliği ben saldım biraz onu düzeltmeye çalışıyorum. terapiye falan gittim biraz onu çare olarak görüyodum o düzeltsin benim moralimi diye hep üzgündüm adamın da kafayı yakacağımı hesap edemedim ksdjfvhjkd o yüzden benim yükseltmem lazım modu. cinsellik konusunu da ben açmamıstım mesela uzunca bi süre sonra o da soğudu :KK43:

Ufff, böyle yürümez.
Ikinizde depresif. İkinizde diplerde.
Böyle sağlıklı bir ilişki olmaz.olamaz. kendinize verimli olmaya çalışın. Gerekirse ayrılın.
Adam uyanmaya başlamış zaten. Genelde depresyondan çıkan insanlar hayatlarında radikal kararlar alirlar.
Adam iyileşmek istiyor.
Aslında bir adım geri çekilip kendinizi iyileştirmenin yollarına arasaniz?

Birbirnize gore olmadiginizi bunca yil anlamamissiniz biz ne desek bos. İliski bitmis sadece aliskanlik kalmis bakalim ilk kim anlayip terk edecek

aşkım denedim ya adam bilmiyo böyle şeyleri. gece date çıkacaktık otele. ben dedim ki sen ayarla ben hazırlanıcam. BİZİ GÖTÜRDÜĞÜ YER NASIL Bİ YERDİ BİLİYO MUSUN kapıdan girişte bağımlı bi kız yerde yatıyodu ve ertesi gün twitterda linçlendi günlük kiralık apartmanı gibi bisey. ucuz da değildi :KK43: ona bıraksam bizi hatay dürüm yemeye götürür max playstation falan. güzel bi restorana gidelim dedim pizzacıya gittik avmdeki yani aşağı yukarı lüks yerlerle de aynı fiyat bu arada sadece vizyon işte :KK43:(((( taş fırın haluk yani
Böyle bir insanla lüks yerlere gitseeeeeen ne olur gitmesen ne olur…. Hiç bi bok değişmez frekanslar önemli, az önce yazdığın gibi mesela heves çok önemli:KK43:

selammlarr. benim 8 yıl süren birlikte büyüdüğümüz ve dolayısıyla ayrıl-barış olan bir ilişkim var. ve sadece ya evde ya cafede vakit geçirdik bu güne kadar. çocuktuk bilinçsizdik ve ailesel sorunlarımız da vardı ilişkimiz nasıl sağlıklı olur diye hiç düşünmedik. ama ben sosyal hayatımda daha renkliydim her zaman. o sadece hayatının bir yılında sosyaldi. her zaman diyodum ki bak bi aktivite yapalım şuraya gidelim buraya gidelim ama hiçbir zaman gitmedik en fazla yeni bi yemek denedik yani paramız da vardı aslında. adamı hiçbir yere götüremedim yıllardır gerçi ben de durumun bu noktaya geleceğini bilmiyodum çok da çabalamadım açıkçası ben de çocuktum. ve böyle ola ola sıkıldık artık ama SIKILDIK YANİ ben zaten uzun zamandır sıkılıyodum bu durumdan. 8 yıldır ssk çalışanı gibi düzenimiz vardı lisede de üniversitede de şaka gibi. ve bana dün gelmiş diyor ki senle buluşmak görev gibi oldu sıkılıyorum oturup sadece hayattan nefret ediyoruz birlikte. yani senelerdir ben sana bunu söylemedim mi mesela? bu şekilde anlattım ona da, ben senden daha uzun süredir böyle hissediyorum dedim. bana hak verdi ama bu durum şu andan sonra nasıl düzelir? birbirimizi seviyoruz bir gelecek de planlıyoruz ama uzun zamandır birlikteyiz ve bu süreçte sadece birbirimizden beslendik birlikte hiçbir aktivite yapmadık.. bu yüzden süre 5e katlanıyo resmen. ben daha dışa dönüğüm o daha içe dönük biri. hayatı boyunca onu cinsel anlamda en fazla yükselten şeyin ben olduğumu söylüyordu ama şu anda cinselliğin c'si bile geçmiyo aramızda. ayrıl demeyin ayrılmak istemiyoruz toparlamak istiyoruz bunu. ve artık yoğun çalışıyor. ne yapabiliriz nasıl kurtarabiliriz durumu tavsiyeleriniz nelerdir? daha önce yaşadınız mı böyle bir şey? nasıl heyecan katacağız bu durumda?
Ayrılarak heyrcan kaymıştık biz

Biraz uzak durun birbirinizden ya özler birbirinizin kıymetinizi anlarsınız ya da daha iyi hissettiğinizi görünce ilişkinizin bittiğini görmüş olursunuz

selammlarr. benim 8 yıl süren birlikte büyüdüğümüz ve dolayısıyla ayrıl-barış olan bir ilişkim var. ve sadece ya evde ya cafede vakit geçirdik bu güne kadar. çocuktuk bilinçsizdik ve ailesel sorunlarımız da vardı ilişkimiz nasıl sağlıklı olur diye hiç düşünmedik. ama ben sosyal hayatımda daha renkliydim her zaman. o sadece hayatının bir yılında sosyaldi. her zaman diyodum ki bak bi aktivite yapalım şuraya gidelim buraya gidelim ama hiçbir zaman gitmedik en fazla yeni bi yemek denedik yani paramız da vardı aslında. adamı hiçbir yere götüremedim yıllardır gerçi ben de durumun bu noktaya geleceğini bilmiyodum çok da çabalamadım açıkçası ben de çocuktum. ve böyle ola ola sıkıldık artık ama SIKILDIK YANİ ben zaten uzun zamandır sıkılıyodum bu durumdan. 8 yıldır ssk çalışanı gibi düzenimiz vardı lisede de üniversitede de şaka gibi. ve bana dün gelmiş diyor ki senle buluşmak görev gibi oldu sıkılıyorum oturup sadece hayattan nefret ediyoruz birlikte. yani senelerdir ben sana bunu söylemedim mi mesela? bu şekilde anlattım ona da, ben senden daha uzun süredir böyle hissediyorum dedim. bana hak verdi ama bu durum şu andan sonra nasıl düzelir? birbirimizi seviyoruz bir gelecek de planlıyoruz ama uzun zamandır birlikteyiz ve bu süreçte sadece birbirimizden beslendik birlikte hiçbir aktivite yapmadık.. bu yüzden süre 5e katlanıyo resmen. ben daha dışa dönüğüm o daha içe dönük biri. hayatı boyunca onu cinsel anlamda en fazla yükselten şeyin ben olduğumu söylüyordu ama şu anda cinselliğin c'si bile geçmiyo aramızda. ayrıl demeyin ayrılmak istemiyoruz toparlamak istiyoruz bunu. ve artık yoğun çalışıyor. ne yapabiliriz nasıl kurtarabiliriz durumu tavsiyeleriniz nelerdir? daha önce yaşadınız mı böyle bir şey? nasıl heyecan katacağız bu durumda?
Aktivite yapın. Adrenalin içerikli etkinlikler heycaninizi geri getirebilir. Ya da hiç görmediğiniz bir yere kısa bir tatil. Araba varsa rotasız bir yolculuk... Yapmak isteyene seçenek çok.

ayy ağlıycam ya... napcaz biz ühühühühü
Yakın zamanda bir şey için araştırdığım
için biliyorum, Ankara’da inanılmaz fazla tur var. Günübirlik ve kalma seçenekleri ile. Fazla yorucu gelebilir günübirlik ama gençsiniz, bir zahmet cafede boş boş oturacağına gezin😂
Fiyatlar bir o kadar makul, sosyalleşir yeni insanlar tanır, farklı deneyimler kazanarak üzerine bir de kültürel donanım arttırınca insan değişiyor. Sevgilinize böyle bir şey iyi gelecektir.

Playstation kafe ya da internet salonu gibi yerleri sever mi? Ya da evde bir bilgisayar/ps falan varsa yeni oyun alabilirsiniz ortak oynanan

14 yaşında tanıştık 9 sene sonunda evlendik. Aynı size benziyor yaşlarımız şu an da 11 yıllık evliyiz. Yani 20 yıldır hayatımda eşim. Her gün de görüşürdük. Abartısız her gün. 14 yaşında başlayan ilişkiden ne beklenir ki yorumunuza istinaden yazıyorum. Kesinlikle beraber ‘anı’ oluşturmalısınız. Birlikte ne kadar çok şey deneyimlerseniz bağlanmanız o kadar yoğun olacaktır.

Yani anlamıyorum senelerdir durum değişmemiş, birbirinize hiç uyumlu değilken devam etmişsiniz neden ayrılmak istemiyorum diyorsunuz? İlişkide monotonluk tabi ki olur. Ama bana göre ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri de gezip eğlenmek ortak bir şeyler yapıp paylaşmaktır. E adam istemiyor gezmek eğlenmek 8 senedir böyle değişir mi sanmam.

Ayrıl demeyin dediğiniz için ayrılın demiyorum ama eğer onu yazmasaydınız ayrılın derdim bu durumda bir şey diyemiyorum

X