İlişkide kadının 2,5 yaş büyük olması

Bende eşimden 3yaş büyüğüm,bu tereddütler bendede vardi soryn olurmu diye sırf bu sebrpten ayrıldım ama beni ikna etti evlendik,7 yıldır evliyiz,5yaşında dünyalar tatlısı oğlumuz çok mutlu bir evliliğimiz var,etraftan örmek cift olarak gösteriliriz,ve suan ikinci bebeğime hamileyim,size şunu söylemek istiyorum yaş sadece teferruat,sevgiler...

İki buçuk yaş pek önemli değil

sizin neden aklınıza takılıyordu. ayrılmayı göze almışsınız zamanında ondan sordum. ayrıca görüşünüz için teşekkürler

sizin neden aklınıza takılıyordu. ayrılmayı göze almışsınız zamanında ondan sordum. ayrıca görüşünüz için teşekkürler
Ben ilk tanıştığimız zamanlar bana söylemedi yaşını istemem onu küçük benden diye korkmuş,öğrendiğimde bana çok sacma olamazmiş gibi geldi ilerde sorun yaşarız diye ben düşünce olark olgun biriyim,o çocuksu kalirmı dedim yanımda ama hiç düşündüğüm gibi olmadi...

Benimde eşimle aramda 1 yaş var,şimdi aylarıda hesaba katınca 1 buçuk yaş olduğunu farkettım 5 yıllık evlılıkte

Demekki küsürat hiç bir anlam ifade etmiyor

Hersey bir yana sorumluluk, uyum, enerji (sevgi saygıyı) zaten söylemeye gerek yok bunlarla beraber Mesud olursunuz ayrıntılara fazla takılmayın mutlu musunuz ona bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…