- 21 Nisan 2016
- 3.683
- 6.951
- 158
- 27
- Konu Sahibi Zeynepacell
2 yaş bence abartılacak bir yaş değil. Bosveriiinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende büyüğüm eşimden 2yaş. NolmuşMerhabalar, bir ilişkim var ve erkek arkadaşım benden 2,5 yaş küçük. O 25 ben ise 27 yaşındayım. İkimiz de Meb'te öğretmeniz. Branşımız da aynı. Dışardan bakıldığında benim daha olgun gösterdiğimi söyleyenler oluyor ve bu benim içime dert oluyor. Yakında evlilik yolunda adım atacağız. sizce abartıyor muyum bu durumu?
Erkek arkadaşım hakkında; kendisi çok olgun, kültürlü, araştıran okuyan biri. Genellikle de o bana yol gösterir. Sürekli bir iş yapmadan önce kendisine danışırım çünkü bilirim ki en doğrusunu düşünebilir. Teşekkürler
Konunuzdan alakasiz 27 yasinda bir ogretmensiniz, lutfen en cok kendi akliniza guvenin. Dunyanin bin bir turlu hali var. Eminim siz kendiniz icin neyin en iyi oldugunu tespit edebilirsiniz.Genellikle de o bana yol gösterir. Sürekli bir iş yapmadan önce kendisine danışırım çünkü bilirim ki en doğrusunu düşünebilir.
Ben yaş farkına değilde öz güven eksikliğinize takıldım. Ben bilmem eşim bilir kafasından çıkmalı bence 27 yaşına gelmiş bir öğretmen.Merhabalar, bir ilişkim var ve erkek arkadaşım benden 2,5 yaş küçük. O 25 ben ise 27 yaşındayım. İkimiz de Meb'te öğretmeniz. Branşımız da aynı. Dışardan bakıldığında benim daha olgun gösterdiğimi söyleyenler oluyor ve bu benim içime dert oluyor. Yakında evlilik yolunda adım atacağız. sizce abartıyor muyum bu durumu?
Erkek arkadaşım hakkında; kendisi çok olgun, kültürlü, araştıran okuyan biri. Genellikle de o bana yol gösterir. Sürekli bir iş yapmadan önce kendisine danışırım çünkü bilirim ki en doğrusunu düşünebilir. Teşekkürler
hayır tabi ki burda kastettiğim şey kendisinin karakteristik yapısı. yanlış beyan etmiş olabilirim. kendisi çocukca davranışlar sergilemeyen, mantıklı ve olgun birisi demek istedim. tabi ki ilişkimiz içerisinde ikimizde hep ortak kararlar alırız kimsenin sözü ağır basmaz :) en çok da bu yönünü seviyorum demek istedimBen yaş farkına değilde öz güven eksikliğinize takıldım. Ben bilmem eşim bilir kafasından çıkmalı bence 27 yaşına gelmiş bir öğretmen.
O hayatınıza girmeden önce hep hata mı yapıyordunuzki şimdi ona danışmadan bir iş yapamıyorsunuz
Siz anlaşıyor musunuz? Birlikte olmaktan keyif alıyor musunuz? Saygınız ve sevginiz var mı? Evetse olay bitti. Gerisinden kime ne? Bu hayat sizin. Başkalarının fikirleri için hayatınıza yön vermeyin lütfen..Merhabalar, bir ilişkim var ve erkek arkadaşım benden 2,5 yaş küçük. O 25 ben ise 27 yaşındayım. İkimiz de Meb'te öğretmeniz. Branşımız da aynı. Dışardan bakıldığında benim daha olgun gösterdiğimi söyleyenler oluyor ve bu benim içime dert oluyor. Yakında evlilik yolunda adım atacağız. sizce abartıyor muyum bu durumu?
Haklısınız, ancak bazen çevreden sen mi büyüksün vs. duyunca maalesef ki insan ister istemez düşünüyor. sadece benim durumumda olanlar var mıdır diye konu açtım :)Ben de eşimden 3 yaş büyüğüm. Biraz akılsız davranması tartışmama neden oluyorama genelde anlaşırız. Sorun yaşamadım. Sizin kafa yapınıza uygunsa, bir ömrümü bu adamla geçirebilirim diye düşünüyorsanız etrafın ne dediğine takılmamak gerek. Etraf boş boş konuşur sadece :)
İnanır mısınız ben hep böyle bir eş, dost, arkadaş hayal etmiştim evliliğimde. Karşıma çıktı çok sükür. sadece benim durumumda olanlar var mı diye konu açtım :)Siz anlaşıyor musunuz? Birlikte olmaktan keyif alıyor musunuz? Saygınız ve sevginiz var mı? Evetse olay bitti. Gerisinden kime ne? Bu hayat sizin. Başkalarının fikirleri için hayatınıza yön vermeyin lütfen..
Bu hayata bir kez geliyoruz. Hayat bizim. İyi veya kötü kararlarımızdan biz sorumluyuz. Ama elalem ne der kısmını hiç anlayamadım zaten. Bırak olgunluğu adamdan yaşlı da gösterebilirsin. Siz birbirinizi olduğunuz gibi kabul ediyorsanız iş bitmiştir.İnanır mısınız ben hep böyle bir eş, dost, arkadaş hayal etmiştim evliliğimde. Karşıma çıktı çok sükür. sadece benim durumumda olanlar var mı diye konu açtım :)
Çok haklısınız, kendime ve evleneceğim adama bu konuda haksızlık ediyorum bu tarz şeyleri düşündükçe. Sonuç olarak 2-3 yaş çok abes bir yaş değil ve sırf bu yaşı dert edip çok mutlu olduğum ve güvendiğim bir ilişkiyi riske atmamalıyım. Görüşünüz için teşekkür ederimBu hayata bir kez geliyoruz. Hayat bizim. İyi veya kötü kararlarımızdan biz sorumluyuz. Ama elalem ne der kısmını hiç anlayamadım zaten. Bırak olgunluğu adamdan yaşlı da gösterebilirsin. Siz birbirinizi olduğunuz gibi kabul ediyorsanız iş bitmiştir.
Valla arada 2 değil 10 yaş da fark olsa fikrim değişmez. Mutlu olun ömür boyu.Çok haklısınız, kendime ve evleneceğim adama bu konuda haksızlık ediyorum bu tarz şeyleri düşündükçe. Sonuç olarak 2-3 yaş çok abes bir yaş değil ve sırf bu yaşı dert edip çok mutlu olduğum ve güvendiğim bir ilişkiyi riske atmamalıyım. Görüşünüz için teşekkür ederim