İlişkide kadının 2,5 yaş büyük olması

Çok haklısınız, kendime ve evleneceğim adama bu konuda haksızlık ediyorum bu tarz şeyleri düşündükçe. Sonuç olarak 2-3 yaş çok abes bir yaş değil ve sırf bu yaşı dert edip çok mutlu olduğum ve güvendiğim bir ilişkiyi riske atmamalıyım. Görüşünüz için teşekkür ederim
Bende eşimden 3yaş büyüğüm,bu tereddütler bendede vardi soryn olurmu diye sırf bu sebrpten ayrıldım ama beni ikna etti evlendik,7 yıldır evliyiz,5yaşında dünyalar tatlısı oğlumuz çok mutlu bir evliliğimiz var,etraftan örmek cift olarak gösteriliriz,ve suan ikinci bebeğime hamileyim,size şunu söylemek istiyorum yaş sadece teferruat,sevgiler...

Merhabalar, bir ilişkim var ve erkek arkadaşım benden 2,5 yaş küçük. O 25 ben ise 27 yaşındayım. İkimiz de Meb'te öğretmeniz. Branşımız da aynı. Dışardan bakıldığında benim daha olgun gösterdiğimi söyleyenler oluyor ve bu benim içime dert oluyor. Yakında evlilik yolunda adım atacağız. sizce abartıyor muyum bu durumu?
Erkek arkadaşım hakkında; kendisi çok olgun, kültürlü, araştıran okuyan biri. Genellikle de o bana yol gösterir. Sürekli bir iş yapmadan önce kendisine danışırım çünkü bilirim ki en doğrusunu düşünebilir. Teşekkürler
İki buçuk yaş pek önemli değil

Bende eşimden 3yaş büyüğüm,bu tereddütler bendede vardi soryn olurmu diye sırf bu sebrpten ayrıldım ama beni ikna etti evlendik,7 yıldır evliyiz,5yaşında dünyalar tatlısı oğlumuz çok mutlu bir evliliğimiz var,etraftan örmek cift olarak gösteriliriz,ve suan ikinci bebeğime hamileyim,size şunu söylemek istiyorum yaş sadece teferruat,sevgiler...
sizin neden aklınıza takılıyordu. ayrılmayı göze almışsınız zamanında ondan sordum. ayrıca görüşünüz için teşekkürler

sizin neden aklınıza takılıyordu. ayrılmayı göze almışsınız zamanında ondan sordum. ayrıca görüşünüz için teşekkürler
Ben ilk tanıştığimız zamanlar bana söylemedi yaşını istemem onu küçük benden diye korkmuş,öğrendiğimde bana çok sacma olamazmiş gibi geldi ilerde sorun yaşarız diye ben düşünce olark olgun biriyim,o çocuksu kalirmı dedim yanımda ama hiç düşündüğüm gibi olmadi...

Benimde eşimle aramda 1 yaş var,şimdi aylarıda hesaba katınca 1 buçuk yaş olduğunu farkettım 5 yıllık evlılıkte 🤔😅

Demekki küsürat hiç bir anlam ifade etmiyor😌

Hersey bir yana sorumluluk, uyum, enerji (sevgi saygıyı) zaten söylemeye gerek yok bunlarla beraber Mesud olursunuz ayrıntılara fazla takılmayın mutlu musunuz ona bakın 👍

Back
X