Tanışsalar iyi de anlaşırlar gibi geliyor bana hep zatenBoylarımız ve beylerimizin boylarının aynı olması detayı
Kadınsınız diye yanlış konuşsanız/davransanız bile destek mi verilmeli? Bu mudur yani? Demagoji yapmayın hiç.Umarım 170 tir.Bence değil.Ben uzun değilim ortalama olduğumu düşünüyorum.
Bir ilişkiye başlamadım.Şans versek mi ikimize diye düşünüyorım.Burdaki arkadaşlardan da fikir almak istedim.
Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.
Bahsettiğim kişiye çirkin demedim,cüxe vs demedim.Ne istediğini bilmeyen vs oldum.
Sadece kısa bir soru sordum,bu kadar yargılanacağımı bilemedim.
Kesinlikle…Tanışsalar iyi de anlaşırlar gibi geliyor bana hep zaten
ÇirkinBu adam da 170, çirkin mi simdi?
EvettCanımmm sen hamilemisin ay şimdi gördüm yorumları okurken çok sevdimm yaa ay çok şükür inşaAllah bu gebeliğin sağlıklı şekilde ilerler hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah çok çok tebrik ederim
Benim söylediklerimde yanlış olan nedir?Olumsuz veya kötü bir söz mü kullandım?Hakaret mi ettim?Kadınsınız diye yanlış konuşsanız/davransanız bile destek mi verilmeli? Bu mudur yani? Demagoji yapmayın hiç.
Arkadaşımın da senin gibi boy takıntısı vardı 85-90 olsun isterdi ama kendisi de 1.55 anca vardır... Şimdi de 1.70'lik biriyle evlenecek. Bana saçma geliyor bu kadar takıntı yapmak insan sevdimi çoğu şeyi göz ardı eder ki bu da boy yani demek ki o kadar da sevmiyorsun bu çocuğuMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
170 olmayabilir bile erkekler bazen 168 165 filansa yuvarlayip 170 yapiyor onu
Ya kadin uzun olursa yanindaki erkekle boy farkinin az olmasi sorun olmuyor bence. Mesela 170-175 bir kadinin yanina 175-185 erkek gayet hoş duruyor ama kadin kisaysa ustune yanindaki de benzer kisaliktaysa, fark azsa iki cüceler gibi duruyor.
Bazilari minnak kadin uzun erkek ikilisini de estetik bulmuyor noktayla virgul diyor ama noktayla virgulu tercih ederim minnak minnak gezecegime.
Neyse disardan kimin ne estetik buldugu cok sey degil de siz kendinize göre karar verin icinize sinmiyorsa da ben haksiz bulmam.
Benim söylediklerimde yanlış olan nedir?Olumsuz veya kötü bir söz mü kullandım?Hakaret mi ettim?
Sonunda 2. bir cücük güzellemesi karşıtı geldi1.70 erkek mi olur kardeşim şunu adam gibi yazan kimse çıknadı daha. Evet 1.60-1.70 çifti de aynen Edi ve Büdü gibi duruyor
Boy bu kadar önemli bir kriterse bu ve bundan sonraki adaylarda dezavantajlı konumdaki insan 163 cm ile sen olursun gibi görünüyor:)Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
E bu 170lik adamları napacaz yaSonunda 2. bir cücük güzellemesi karşıtı geldi1.70 erkek mi olur kardeşim şunu adam gibi yazan kimse çıknadı daha. Evet 1.60-1.70 çifti de aynen Edi ve Büdü gibi duruyor
Bak mesela adam dese ki bi kzı var güzelliği fena değil iyi de anlaşıyoruz filan ama biyolojik saat olarak standartların altında… olumsuz veya kötü bir söz yok sadece tespit gibi dimi ama sence de nezaketsizlik değil mi?Benim söylediklerimde yanlış olan nedir?Olumsuz veya kötü bir söz mü kullandım?Hakaret mi ettim?
Ay ama bu adam cirkin simdi, boydan bagimsiz konusuyorum.Bu adam da 170, çirkin mi simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?