İlişkide boy takıntısı

Uzun boylu bir adam değilmiş evet ama sizden kısa ya da sizinle aynı boyda da değil. Bence diğer her şey uyumluysa boy sorun edilecek bir şey değil. Ayrıca yan yana kötü görüneceğinizi de düşünmüyorum

Arada 8 cm fark var.
Ayrıca sizde ortalama altısınız farkında mısınız bilmiyorum
Ben 173üm eşim 178 aramızda beş cm var hiç kötü de durmuyoruz bence. Sizde 8 cm gayet normal durur.
Ortalamanın altı derken, türkiye ortalaması kadında 1.60 1.62 zaten neden kısa olsun ki, siz ortalamanın üzerindesiniz.

Ortalamanın altı derken, türkiye ortalaması kadında 1.60 1.62 zaten neden kısa olsun ki, siz ortalamanın üzerindesiniz.
Şimdi baktım Türk kadını boy ortalaması 162 konu sahibi de 163 sadece bir santim uzun. Erkeklerin boyu 173 adamın da boyu 170 3 cm ortalamadan kısa. Yani ikisi de taş çatlasın ortalamadadır.
Uzun değil yani bu kadın kısa sayılabilecek bir kadın

şimdi birinden hoşlanınca, birine aşık olunca onda neyin kusur neyin zarafet olduğunu tayin edemezsin gözler kamaşmıştır bir kere.

çok ama çok hoşlandığım sevgilim ben topuklu ayakkabı giydiğimde (çoğu zaman) benden kısa kalıyor, öyle ki annem ve babam yapma kızım çocuk incinir biraz düz ayakkabı giy diye nasihat ediyorlardı başlarda (safi iyi niyet) ama onları bile alıştırdık bu duruma, bir kere sevgilimin omzuna çenemi koymanın tadını aldım bu yüzden vazgeçemem... inanın bana, gerçekten hoşlandığınız birinin fiziksel özellikleri üstüne yalnızca hayranlık temalı kafa yorarsınız (kimse, dünya üstünde hiç kimse o kişinin fiziksel özelliklerine hoş demese bile) böyle forumlara yazmalı değil.

Siz kendinizi bella hadid falan mı zannediyorsunuz acaba? Siz de manken değilmişsiniz. Çok güzel olduğunuzu da sanmıyorum. Kaç gündür site böyle konu dolu, yok evleneceğim ama ben daha güzelim, annemle tanışacak ama burnu büyük, seviyorum ama boyu kısa. Lafa bak "yakışıklı gibiymiş ama standartların altında"ymış, siz bu standartların neresindesiniz acaba?
Hep böyleyseniz işiniz zor, böyle böyle 34 yaşına gelmişsiniz. Birkaç sene sonra siz de o standartların altına düşeceksiniz haberiniz olsun. Sonra gelip çok yalnızım, erkeklerle nerden tanışılır diye konu açıyorsunuz
Ben şahsen benim hakkımda böyle düşünen biriyle devam etmek istemem, eminim adam da istemez. Ayrılın da kendinize göre birini bulun

İnsan aşık olunca dış görünüş bana tamamen önemsiz gibi geliyor çünkü ilk izlenimde beğenmişsiniz ki hoşlanmışsınız. Şeyi anlıyorum aşık oldum ama hijyeni kötü vs. ama bu boy yani adamı ilk gördüğünüzde de aynıydı çekmedi ya

O size karşı dolu mu ki emin misiniz önce? Bir de insan olması Allah korkusu olması hele ki bu devirde çok çok daha önemli bence…

Yani sizde selvi boylu değilsiniz Türkiye standartlarındasınız. İki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmış her şey iyi hoş boya takılmak bilemedim demek ki çokta kalbinizi kaptırmadınız
Canımmm sen hamilemisin ay şimdi gördüm yorumları okurken çok sevdimm yaa ay çok şükür inşaAllah bu gebeliğin sağlıklı şekilde ilerler hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah çok çok tebrik ederim

Uzun boylu biriyle olmayı istemek suç değil tabii ama anlattığınız durumda hem adam sizden zaten uzun hem de bi ton hoşlandığınız özelliğini saymışsınız. Ya baştan boydan kaynaklı işi ilerletmeyecektiniz ya da önceliğiniz ne ise ona göre karar vereceksiniz şu an. Bu konu sizin için bu kadar keskinse, ilişkiye başlayıp kimsenin zamanını çalmayın, kimseye ümit vermeyin.
Hem buradaki kimse bilemez bunu aşıp aşamayacağınızı.

İnsan sevince aşık olunca boyu posu görmüyor gözü. Sevdiği için daha yakışıklı geliyor göze. Eski sevgilim yeşil gözlü ve benden birkaç santim uzundu. Ben 165 ,o 167 falan. Sarılınca nerdeyse aynı boya gelirdik ama ben bunu hiç sorun etmedim, saçı da çok seyrekti. Fiziğinden çok bana gösterdiği sevgi, saygı,ilgi hoşuma gidiyordu. Gün içinde yaptığımız şeyleri paylaşırdık 2 seneye yakın sevgiliydik ama başka bir sebepten dolayı ben ondan ayrıldım. Yeşil gözleri içimi eritiyordu. Aşk böyle bir şey işte.

Hoşlandığını düşünüyorum bence gerçekten ısınmış olsam her şeyi güzel gelirdi yeri geldi keli sevdim yeri geldi benden yaşlıyı
Ama uzun da sayılmazsınız size göre normal geldi bana

Bu adam da 170, çirkin mi simdi?
Umarım 170 tir.Bence değil.Ben uzun değilim ortalama olduğumu düşünüyorum.
Bir ilişkiye başlamadım.Şans versek mi ikimize diye düşünüyorım.Burdaki arkadaşlardan da fikir almak istedim.
Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.
Bahsettiğim kişiye çirkin demedim,cüxe vs demedim.Ne istediğini bilmeyen vs oldum.
Sadece kısa bir soru sordum,bu kadar yargılanacağımı bilemedim.

Şu cümlelerinden sonra umarım beyefendi sana bir şans vermez hemcinsim. Üzgünüm ama şekilcisin. Hem de yakışıklılık falan değil konu, ne yaparsa yapsın değiştiremeyeceği bir özelliği adamın boyu. O yüzden yargılanırsın.

“Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.”

Şu cümleyi kurmamalısın. Çünkü hemcinslerin haksızken seni korumak yerine suçsuz bir insanı korumayı seçti.

Konu sahibesi noye bu kadar taşlandı anlayamadım , yorumları da samimi bulmadım. 1.70luk erkek gelse herkes 1 degil 10kez düşünür.

Konuya geleyim konu sahibesi buluş bak. Belki öyle ahım şahım aşık olmayacasın, oturup düşünmene gerek kalmayacak. Belki ayılıp bayılacaksın umrunda olmayacak. Buluşmadan bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…