- 9 Şubat 2010
- 18.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.025
- 1.123
Uzun boylu bir adam değilmiş evet ama sizden kısa ya da sizinle aynı boyda da değil. Bence diğer her şey uyumluysa boy sorun edilecek bir şey değil. Ayrıca yan yana kötü görüneceğinizi de düşünmüyorumMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Ortalamanın altı derken, türkiye ortalaması kadında 1.60 1.62 zaten neden kısa olsun ki, siz ortalamanın üzerindesiniz.Arada 8 cm fark var.
Ayrıca sizde ortalama altısınız farkında mısınız bilmiyorum
Ben 173üm eşim 178 aramızda beş cm var hiç kötü de durmuyoruz bence. Sizde 8 cm gayet normal durur.
Şimdi baktım Türk kadını boy ortalaması 162 konu sahibi de 163 sadece bir santim uzun. Erkeklerin boyu 173 adamın da boyu 170 3 cm ortalamadan kısa. Yani ikisi de taş çatlasın ortalamadadır.Ortalamanın altı derken, türkiye ortalaması kadında 1.60 1.62 zaten neden kısa olsun ki, siz ortalamanın üzerindesiniz.
Siz kendinizi bella hadid falan mı zannediyorsunuz acaba? Siz de manken değilmişsiniz. Çok güzel olduğunuzu da sanmıyorum. Kaç gündür site böyle konu dolu, yok evleneceğim ama ben daha güzelim, annemle tanışacak ama burnu büyük, seviyorum ama boyu kısa. Lafa bak "yakışıklı gibiymiş ama standartların altında"ymış, siz bu standartların neresindesiniz acaba?Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Boylarımız ve beylerimizin boylarının aynı olması detayıArada 8 cm fark var.
Ayrıca sizde ortalama altısınız farkında mısınız bilmiyorum
Ben 173üm eşim 178 aramızda beş cm var hiç kötü de durmuyoruz bence. Sizde 8 cm gayet normal durur.
Canımmm sen hamilemisin ay şimdi gördüm yorumları okurken çok sevdimm yaa ay çok şükür inşaAllah bu gebeliğin sağlıklı şekilde ilerler hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah çok çok tebrik ederimYani sizde selvi boylu değilsiniz Türkiye standartlarındasınız. İki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmış her şey iyi hoş boya takılmak bilemedimdemek ki çokta kalbinizi kaptırmadınız
İnsan sevince aşık olunca boyu posu görmüyor gözü. Sevdiği için daha yakışıklı geliyor göze. Eski sevgilim yeşil gözlü ve benden birkaç santim uzundu. Ben 165 ,o 167 falan. Sarılınca nerdeyse aynı boya gelirdik ama ben bunu hiç sorun etmedim, saçı da çok seyrekti. Fiziğinden çok bana gösterdiği sevgi, saygı,ilgi hoşuma gidiyordu. Gün içinde yaptığımız şeyleri paylaşırdık 2 seneye yakın sevgiliydik ama başka bir sebepten dolayı ben ondan ayrıldım. Yeşil gözleri içimi eritiyordu. Aşk böyle bir şey işte.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Ortalamanın altı derken, türkiye ortalaması kadında 1.60 1.62 zaten neden kısa olsun ki, siz ortalamanın üzerindesiniz.
Umarım 170 tir.Bence değil.Ben uzun değilim ortalama olduğumu düşünüyorum.Bu adam da 170, çirkin mi simdi?
Umarım 170 tir.Bence değil.Ben uzun değilim ortalama olduğumu düşünüyorum.
Bir ilişkiye başlamadım.Şans versek mi ikimize diye düşünüyorım.Burdaki arkadaşlardan da fikir almak istedim.
Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.
Bahsettiğim kişiye çirkin demedim,cüxe vs demedim.Ne istediğini bilmeyen vs oldum.
Sadece kısa bir soru sordum,bu kadar yargılanacağımı bilemedim.
Şu cümlelerinden sonra umarım beyefendi sana bir şans vermez hemcinsim. Üzgünüm ama şekilcisin. Hem de yakışıklılık falan değil konu, ne yaparsa yapsın değiştiremeyeceği bir özelliği adamın boyu. O yüzden yargılanırsın.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?