İlişkide boy takıntısı

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Siz şey hayali mi kurdunuz hani instagramda paylaşılıyor ya koşa boylu kız uzun erkek aşka

Bence gayet uygun ne var sizden uzun üstelik

Ne kadar saçma şeyler yazılmış ya cücük filan çok ayıp gerçekten erkeklere laf ediyoruz ama kendimiz de saçma yargılarımızdan vazgeçmiyoruz..
Atatürk'ün boyu 1.74 idi.
Yani boy sadece bizim anlamsız kaygılarımızın eseri.
Lafımızın nereye gittiğini bilelim, sonra sıkılmayalım.

Bir de senden uzun ya denmiş yani kısa olsa ne olacak?
erkek daha uzun olmalı diye bir kural mı var?
nereden böyle bir kanıya varılmış?
gayet de iyi anlaşıyorsanız, kimya varsa erkek sizden kısa olabilir.

anlatıldığı gibi iyi özelliklerdeki bir adamı sırf boy için elerseniz ilerde pişman olma olasılığınız yüksek.
e hem uzun boylu hem iyi niteliklerde adam yok mu diyorsunuz, vardır elbet ancak 34 sene bulamadığınız o adamı kaç senede bulmayı planlıyorsun?
yani ya hiç bulamazsanız?
konu zaten adam kısa boylu bir de dandik, işe yaramaz bir tip dense zaten kimse size deneyin demez, boşver geç derdi.

34 yaşında bir kadının boydan daha önemli kriterleri olmalı.

Back
X