İlişkide boy takıntısı

Umarım 170 tir.Bence değil.Ben uzun değilim ortalama olduğumu düşünüyorum.
Bir ilişkiye başlamadım.Şans versek mi ikimize diye düşünüyorım.Burdaki arkadaşlardan da fikir almak istedim.
Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.
Bahsettiğim kişiye çirkin demedim,cüxe vs demedim.Ne istediğini bilmeyen vs oldum.
Sadece kısa bir soru sordum,bu kadar yargılanacağımı bilemedim.
Kadınsınız diye yanlış konuşsanız/davransanız bile destek mi verilmeli? Bu mudur yani? Demagoji yapmayın hiç.

Siz uzun değilken bunu sorun etmeniz ilginçmiş.163 boy ile 170 boy yan yana gayet makul ama eğer çok içinize sinseydi ve içiniz pir pir etseydi ,boyu asla sorun etmezdiniz. Ben 170 boyundayim, eşim 174 .Bunu hiç bir zaman sorun etmedim ,aklıma bile gelmedi.Bence siz bahane arıyorsunuz.

Canımmm sen hamilemisin ay şimdi gördüm yorumları okurken çok sevdimm yaa ay çok şükür inşaAllah bu gebeliğin sağlıklı şekilde ilerler hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah çok çok tebrik ederim🩷🩷
Evett 🥹 biraz korkuyorum sürekli dua ediyorum bu bebişim sağlıkla kucağıma alırım diye bakalım nasip artık. Teşekkür ederimm

170 olmayabilir bile erkekler bazen 168 165 filansa yuvarlayip 170 yapiyor onu 😄

Ya kadin uzun olursa yanindaki erkekle boy farkinin az olmasi sorun olmuyor bence. Mesela 170-175 bir kadinin yanina 175-185 erkek gayet hoş duruyor ama kadin kisaysa ustune yanindaki de benzer kisaliktaysa, fark azsa iki cüceler gibi duruyor. 🙄

Bazilari minnak kadin uzun erkek ikilisini de estetik bulmuyor noktayla virgul diyor ama noktayla virgulu tercih ederim minnak minnak gezecegime. 😄

Neyse disardan kimin ne estetik buldugu cok sey degil de siz kendinize göre karar verin icinize sinmiyorsa da ben haksiz bulmam.

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Arkadaşımın da senin gibi boy takıntısı vardı 85-90 olsun isterdi ama kendisi de 1.55 anca vardır... Şimdi de 1.70'lik biriyle evlenecek. Bana saçma geliyor bu kadar takıntı yapmak insan sevdimi çoğu şeyi göz ardı eder ki bu da boy yani demek ki o kadar da sevmiyorsun bu çocuğu

170 olmayabilir bile erkekler bazen 168 165 filansa yuvarlayip 170 yapiyor onu 😄

Ya kadin uzun olursa yanindaki erkekle boy farkinin az olmasi sorun olmuyor bence. Mesela 170-175 bir kadinin yanina 175-185 erkek gayet hoş duruyor ama kadin kisaysa ustune yanindaki de benzer kisaliktaysa, fark azsa iki cüceler gibi duruyor. 🙄

Bazilari minnak kadin uzun erkek ikilisini de estetik bulmuyor noktayla virgul diyor ama noktayla virgulu tercih ederim minnak minnak gezecegime. 😄

Neyse disardan kimin ne estetik buldugu cok sey degil de siz kendinize göre karar verin icinize sinmiyorsa da ben haksiz bulmam.

Sonunda 2. bir cücük güzellemesi karşıtı geldi😁😁😁 1.70 erkek mi olur kardeşim şunu adam gibi yazan kimse çıknadı daha. Evet 1.60-1.70 çifti de aynen Edi ve Büdü gibi duruyor

Sonunda 2. bir cücük güzellemesi karşıtı geldi😁😁😁 1.70 erkek mi olur kardeşim şunu adam gibi yazan kimse çıknadı daha. Evet 1.60-1.70 çifti de aynen Edi ve Büdü gibi duruyor

Evet ya ben de uzun degilim ama ben uzun degilim diye kucucuk adamla olmak hicte hoş olmazdi.
Kucuk kucuk ortam icinde. 🙄
Zaten yaşadigimiz ulkede 185 eşim artik kısa kaliyor 😄

Sorduğuna bu durum hep gözüne batacak takıntılısın yapamazsın derim adamın da günahına girme bence

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Boy bu kadar önemli bir kriterse bu ve bundan sonraki adaylarda dezavantajlı konumdaki insan 163 cm ile sen olursun gibi görünüyor:)

Benim söylediklerimde yanlış olan nedir?Olumsuz veya kötü bir söz mü kullandım?Hakaret mi ettim?
Bak mesela adam dese ki bi kzı var güzelliği fena değil iyi de anlaşıyoruz filan ama biyolojik saat olarak standartların altında… olumsuz veya kötü bir söz yok sadece tespit gibi dimi ama sence de nezaketsizlik değil mi?

Bu adam da 170, çirkin mi simdi?
Ay ama bu adam cirkin simdi, boydan bagimsiz konusuyorum.

Kisa boylu olup yakisikli olan onlarca unlu varken, bu adam olmadi :)

Neyse benim boyum 163, esimin 178. Evlenirken 12 cm topuklu ayakkabi giydim tacimdi oydu buydu derken 15 cm oldum ama yinede fotoğraflarda falan gayet duzgun duruyorduk.

Simdi ben evlendigim zamana gore bayaği kiloluyum o yuzden hos durmayız yanyana, yani olay sadece boy degil orantili olmak M Mutlu2890

Bu arada sizi hic bilmedigimden neden linc yediğinizi anlamadim.

Aramizda bazi uzun arkadaslar, benim boyundaki minnos kadinlara cok kisa dedigi icinde bir miktar kalbim kirildi :( minnoslari sevelim, koruyalim, soyumuz tukeniyor.

Arkadaşlar konu sahibesinin çok üzerine gitmeyin çünkü kendimden örnek vereyim ben de onunla aynı boydayım tamam kısa bir boy değil ama selvi gibi de olmadığımz için insan da ister istemez bir kompleks olabiliyor. Küçükken mesela sınıfta en kısalardandım ve cok üzülürdüm hala daha dısarı cıktıgımda kendimi kısa hissetmememe rağmen gizli topuklu spor ayakkabıları giyerim. O yüzden yani çok kötüye yormayın
Soruna gelince de o kişiyi + larıyla ve -leriyle değerlendir tüm her şeyiyle özellikle de sana yaklaşım tarzıyla. Ona göre şans ver

Back
X