İlişkide boy takıntısı

Bak mesela adam dese ki bi kzı var güzelliği fena değil iyi de anlaşıyoruz filan ama biyolojik saat olarak standartların altında… olumsuz veya kötü bir söz yok sadece tespit gibi dimi ama sence de nezaketsizlik değil mi?
Gücenmem.Olabilir.

Sizde pek selvi boylu deyilsiniz yani.Asil uzun olursa siz yanında kısa kalırsiniz çocuğun boyu normal siz kısasınız Bende çocuk 1.40 falan sandım.
Şöyle çocuk 170 cm olmayabilir de.Kilo olarak benden zayıf da olabilir.
İşk gördüğümde 25 yaşında filan sanmıştım,hoş yine benden 4 yaş küçük ama minyon.

Şöyle çocuk 170 cm olmayabilir de.Kilo olarak benden zayıf da olabilir.
İşk gördüğümde 25 yaşında filan sanmıştım,hoş yine benden 4 yaş küçük ama minyon.
E madem gördünüz ve bunu sorun edeceksiniz neden diğerlerinden ayrıştırdınız ? İlk andan eleseydiniz ya.

Ben de uzun boy severim ama ben de uzun boyluyum. Hatta uzun boylu olmama rağmen eşimin yanında kısa kalıyorum.

Her insan bekarken kafasında hoşlandığı bir erkek tipi olur. Mesela ben çikolata gibi esmer severdim ama eşim bembeyaz, yeşil Ela göz, kumrala yakın saçları var. Ama tanıdıkça ondan hoşlandım ve bu algımı değiştirdi. Şu an gözümde en güzel erkek o. Çirkin asla değil ama şu an esmer bir erkekle mukayese etsem yine eşim derim.

Gidin kucağına atlayın demiyorum ama madem bu kadar sorun edeceksiniz ilk başta kör müydünüz? Derim yani.

Sizden 8 cm kısa olsa neyse diyeceğim de uzun bir de. Boyu nedeniyle istemezseniz hiç hoşlanmıyorsunuz diye düşünürüm

Bizim aramızda 23 cm var. Sevişirken çok iyi olmuyor söyliyim sana.
Ama CiRiLLA CiRiLLA nın yazdığı gibi 1.70 diyorsa daha kısadır muhtemelen. O da senin için hoş durmayabilir. Bence boşver gönlünce takıntı yapmayacağın birini bul
Kadın da kısaysa iki kısa yan yana çok da şey durmuyor

E madem gördünüz ve bunu sorun edeceksiniz neden diğerlerinden ayrıştırdınız ? İlk andan eleseydiniz ya.

Ben de uzun boy severim ama ben de uzun boyluyum. Hatta uzun boylu olmama rağmen eşimin yanında kısa kalıyorum.

Her insan bekarken kafasında hoşlandığı bir erkek tipi olur. Mesela ben çikolata gibi esmer severdim ama eşim bembeyaz, yeşil Ela göz, kumrala yakın saçları var. Ama tanıdıkça ondan hoşlandım ve bu algımı değiştirdi. Şu an gözümde en güzel erkek o. Çirkin asla değil ama şu an esmer bir erkekle mukayese etsem yine eşim derim.

Gidin kucağına atlayın demiyorum ama madem bu kadar sorun edeceksiniz ilk başta kör müydünüz? Derim yani.
Şu anda bir ilişki içinde değilim.İlk günden eledim.Ama gün geçtikçe onun ilgisini ve kararlılığını gördüm.Hafiften aklım karışmaya başladı.Sonrasında da buraya yazdım.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Hayatta 1.80 in altında adamla görüşmem.şimdiki sevgilim 1.84.o bile anca kurtarıyor benim yanımda.

Bende flört dönemi ara ara takılıyodum(1.80-1.80) ama alışınca geçti o.Hele şimdi artık hiç sallamıyorum.
Yaş 34 . Karşınıza iyi biri (yazdığınız için söylüyorum) çıkmış ki sizden de uzun. Bunu sorun eder miyim diyorsunuz. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.

Siz herhangi biriyle bir ilişki yürütemezsiniz. İlişki yürütme hevesiniz de beceriniz de yok. Onun kaşı, bunun gözü, şunun boyu, o öyle dedi, bu böyle dedi, beriki onu yaptı…

Bir şekilde zar zor hayatınıza almaya çalıştığınız adamları her seferinde bir bahaneyle yolluyorsunuz. Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz. Sonra herkes evlendi yaş geçiyor diye ağlıyorsunuz.
Yorumlarını beğenmekten yoruldum beybi bazen haksız ol be

Bence siz dışarıdaki insanlar ne der diye kafaya takıyorsunuz. Eğer gerçekten önemseseydiniz zaten hoşlanmazdınız.
Ama diğer insanlar garipsemez çünkü siz de uzun değilsiniz. Ve diğer erkeklerin yanında güçsüz-ezilen de olmaz önemli olan zeka ve para artık. Boyun güç göstergesi olduğu zamanlar avcılık dönemlerinde kaldı.

Sevseydiniz takılmazdınız yorumunu yapmış çoğu kişi. Beğenmediği insanı nasıl sevecek ? evliya mıyız herkesi sevelim.

Konu sahibi seni haksız bulmadım ama 7 cm de çok göze batmaz bence, sen bakınca içine sinmiyorsa salla gitsin.1.70 erkek olmaz :KK53: o ne öyle tuzluk gibi.

Şu algi da çok saçma 30+ hanımlar boya takılmıyormuş , siz takılmıyorsunuz diye herkes takılmamak zorunda mı ? kadını linçlemişsiniz hemen.Benim için şahsen boy önemli yanında topuklu ayakkabı giyemeyeceğim erkeği ne yapayım.Dışarıdan bakarsam da beğenmem.

En az bir kafa kadar fark olmalı.Niye yani hem iyi huylu hem de uzun boylu olamıyor muymuş, ben azla yetinemem valla siz yetinin.Dışını merak etmediğim için de beni tanıma şansı vermem.Bu egoistlik değil olması gereken bir şey.

Şu anda bir ilişki içinde değilim.İlk günden eledim.Ama gün geçtikçe onun ilgisini ve kararlılığını gördüm.Hafiften aklım karışmaya başladı.Sonrasında da buraya yazdım.

Teşekkür ederim cevabınız için.
Eğer elediyseniz adamı kendinizden usulünce uzak tutun. Beğenmiyorsanız adamın size yaklaşmasına izin vermeyin bu bencilliğe girer.

Deneyeyim diyorsanız karşınızdakinin duygularını düşünün. Beni beğenmeyen birisi, denemek adına bağ kursa ve sonra yok yaa olmaz dese kırılırdım. Bakın karakter olarak tanıdıkça sevmezsiniz o ayrı ama sırf boyum yüzünden bu başıma geldiyse çok üzücü.

Şaka bir yana, bence buluşup bakmalısın konu sahibesi. Tamam adam kısa, ama geri kalanı şahane diyorsun. Kimse kusursuz değil adam %90 süpermiş buluş vakit geçir mutlaka.
Bir insanın duygularını bu kadar geri plana atıp boya posa takılması çok garip geliyor bana. Seni seviyorum ama boyun kısa o yüzden senle olmayacağım????
Sonra yıllaaarca hem uzun boylu hem yakışıklı hem sevebileceğin birini ara dur. Yaş olur 40 artık 🥲

Back
X