- 19 Kasım 2022
- 571
- 250
- 33
- 29
İnşaAllah balım herşey çok güzel olur Allah'ın izniyle pozitif düşün hepEvettbiraz korkuyorum sürekli dua ediyorum bu bebişim sağlıkla kucağıma alırım diye bakalım nasip artık. Teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah balım herşey çok güzel olur Allah'ın izniyle pozitif düşün hepEvettbiraz korkuyorum sürekli dua ediyorum bu bebişim sağlıkla kucağıma alırım diye bakalım nasip artık. Teşekkür ederimm
Nokta atışı34 yaşına kadar karşılaştığınız insanlar gerçekten neye değer vermeniz gerektiğini öğretmedi mi size ?
Gücenmem.Olabilir.Bak mesela adam dese ki bi kzı var güzelliği fena değil iyi de anlaşıyoruz filan ama biyolojik saat olarak standartların altında… olumsuz veya kötü bir söz yok sadece tespit gibi dimi ama sence de nezaketsizlik değil mi?
Şöyle çocuk 170 cm olmayabilir de.Kilo olarak benden zayıf da olabilir.Sizde pek selvi boylu deyilsiniz yani.Asil uzun olursa siz yanında kısa kalırsiniz çocuğun boyu normal siz kısasınız Bende çocuk 1.40 falan sandım.
E madem gördünüz ve bunu sorun edeceksiniz neden diğerlerinden ayrıştırdınız ? İlk andan eleseydiniz ya.Şöyle çocuk 170 cm olmayabilir de.Kilo olarak benden zayıf da olabilir.
İşk gördüğümde 25 yaşında filan sanmıştım,hoş yine benden 4 yaş küçük ama minyon.
Şu anda bir ilişki içinde değilim.İlk günden eledim.Ama gün geçtikçe onun ilgisini ve kararlılığını gördüm.Hafiften aklım karışmaya başladı.Sonrasında da buraya yazdım.E madem gördünüz ve bunu sorun edeceksiniz neden diğerlerinden ayrıştırdınız ? İlk andan eleseydiniz ya.
Ben de uzun boy severim ama ben de uzun boyluyum. Hatta uzun boylu olmama rağmen eşimin yanında kısa kalıyorum.
Her insan bekarken kafasında hoşlandığı bir erkek tipi olur. Mesela ben çikolata gibi esmer severdim ama eşim bembeyaz, yeşil Ela göz, kumrala yakın saçları var. Ama tanıdıkça ondan hoşlandım ve bu algımı değiştirdi. Şu an gözümde en güzel erkek o. Çirkin asla değil ama şu an esmer bir erkekle mukayese etsem yine eşim derim.
Gidin kucağına atlayın demiyorum ama madem bu kadar sorun edeceksiniz ilk başta kör müydünüz? Derim yani.
Hayatta 1.80 in altında adamla görüşmem.şimdiki sevgilim 1.84.o bile anca kurtarıyor benim yanımda.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Yorumlarını beğenmekten yoruldum beybi bazen haksız ol beSiz herhangi biriyle bir ilişki yürütemezsiniz. İlişki yürütme hevesiniz de beceriniz de yok. Onun kaşı, bunun gözü, şunun boyu, o öyle dedi, bu böyle dedi, beriki onu yaptı…
Bir şekilde zar zor hayatınıza almaya çalıştığınız adamları her seferinde bir bahaneyle yolluyorsunuz. Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz. Sonra herkes evlendi yaş geçiyor diye ağlıyorsunuz.
Eğer elediyseniz adamı kendinizden usulünce uzak tutun. Beğenmiyorsanız adamın size yaklaşmasına izin vermeyin bu bencilliğe girer.Şu anda bir ilişki içinde değilim.İlk günden eledim.Ama gün geçtikçe onun ilgisini ve kararlılığını gördüm.Hafiften aklım karışmaya başladı.Sonrasında da buraya yazdım.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Bir insanın duygularını bu kadar geri plana atıp boya posa takılması çok garip geliyor bana. Seni seviyorum ama boyun kısa o yüzden senle olmayacağım????Şaka bir yana, bence buluşup bakmalısın konu sahibesi. Tamam adam kısa, ama geri kalanı şahane diyorsun. Kimse kusursuz değil adam %90 süpermiş buluş vakit geçir mutlaka.