İlişkide değiliz zaten,her an olabiliriz.Boy bir kriter olabilir bunu anlayabilirim ama tanıdığın, tanıştığın, kimi özelliklerini beğendiğin ve bu durumu 'ilişki' diye nitelendirdiğin bir halde boyun sorun edilmesini çiğ buluyorum ben kusura bakmayın.
Siz en iyisi ayrılın.
Aşık olsaydınız gözünüz boy pos görmezdi. Sadece iyi geliyor diye kimseyle görüşülmez. Hem siz ona iyi geliyor musunuz bakalım.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Ben de kendi kısalığını sorun ediyorsun sanmıştım. Sonuçta senden kısa değilmiş, senden kısa olsa sana hak verebilirdim.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Benim eşim 1.65 bende 1.58 falan benden kısa olmadığı sürece sorun yok jsjsjdj önemli olan anlaşmak ya boya falan takılmayın ayrıca birazda olsun uzunmuş dışardan çakmaz öyle benceMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Benim gibi 1,5 metre kadına göre uzunsunuz ama 1,80 kadınlara göre kısasınız, aşk yoksa hep gözünüze batar, ki adam 1,90 olsaydı da boyunuzu kısa bulsaydı ne düşünürdünüz?Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bende sizden epey kısa sandım.Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?