Her baba bir degil. Sakaya vurması bile yumusak huylu biri oldugunu gosterir. Diklesmeyin, gozunde nazli kızısınız. Naz yaparak soyleyin sık sık. Net olun. Şu gün geliyor deyin. Devamli tekrarlayin.2 buçuk yıllık ilişkim var ve sonunda sevgilimi babama açıklamaya karar verdim sevgilimin tanışmaya gelmek istediğini açıkladım ama babam sanki şaka yapıyormuşum gibi algılayıp benimle dalga geçti. Aradan birkaç zaman gectikten sonra bu konuyu tekrardan babama açıkladım ve tekrardan aynı şeyler oldu. Annem devreye girdiğinde bile dalga geçmiş. Babamı nasıl ikna edeceğim ve ciddi olduğumu kanıtlayacagim bilmiyorum. Gayet uygun bir zaman ve uygun bir dille de anlattığımı düşünüyorum. Yaşımı soracak olursanız 24. Bana yardımcı olursanız sevinirim, başından böyle olaylar geçen olduysa anlatmasinı ve nasıl babasını ikna ettiğini öğrenmek istiyorum.
O fikir benim de aklıma geldi, gelmedi değil. Ama sorun çıkarır diye korkuyor insan.. Sevgilimi açıkladığımda sordu nedir ne değildir diye söyledim her şeyi konuştuk ama gel gör ki dalgaya alıyor..elinden tutup getirin. soke olursa da iki kez soyledim ya dersiniz.
ikna edilecek ne var anlamadim babaniz bir alem. sevgilim var tanismak istiyor dersin o da oturur kimdir nedir sorar olur biter.
Dikleşmiyorum, huyuna suyuna gitmeye çalışıyorum, şaka ile karışık naz yaparak söylüyorum ama bana mısın demiyor adam... Ayrıca bu konuyu sürekli demekten dilimde tüy bitti.. bakalım nereye kadar devam edecek...Her baba bir degil. Sakaya vurması bile yumusak huylu biri oldugunu gosterir. Diklesmeyin, gozunde nazli kızısınız. Naz yaparak soyleyin sık sık. Net olun. Şu gün geliyor deyin. Devamli tekrarlayin.
babanizi taniyan sizsiniz neden boyle yapiyor sizce?O fikir benim de aklıma geldi, gelmedi değil. Ama sorun çıkarır diye korkuyor insan.. Sevgilimi açıkladığımda sordu nedir ne değildir diye söyledim her şeyi konuştuk ama gel gör ki dalgaya alıyor..
Ah şu aileler yok mu... İyiler hoşlar Allah razı olsun ama biraz da ciddiye alınalım yahuBenimde annem ilk ciddiye almadi. Ablam söyleyince ciddi oldugumu anladi. Ama sanki babaniz daha cok konunun üstünde durmak istemedigi gibi geldi. Yani damat adayin var oldugunu biliyor, ama "benim kizim daha kücük" kafasiyla biraz zamana ihtiyacı olabilir. Annemde etkisi iki hafta felan sürdü
"Daha küçük" gözüyle bakıyor olabilir, ki öyle de.. Ayrıca babam biraz vurdumduymaz bir adamdır... Her şeyi kolay kolay kabullenmez ve şakaya vurur...babanizi taniyan sizsiniz neden boyle yapiyor sizce?
Allah kolaylik versin size o zaman"Daha küçük" gözüyle bakıyor olabilir, ki öyle de.. Ayrıca babam biraz vurdumduymaz bir adamdır... Her şeyi kolay kolay kabullenmez ve şakaya vurur...
Teşekkür ederim.. Yorum yaptığınız için de teşekkür ederim.. :)Allah kolaylik versin size o zaman
Allah gonlunuze gore versin insallah es seciminiz de dogrudur. acele etmeyin iki kere degil dort kere dusunun.Teşekkür ederim.. Yorum yaptığınız için de teşekkür ederim.. :)
2 buçuk yıllık ilişkim var ve sonunda sevgilimi babama açıklamaya karar verdim sevgilimin tanışmaya gelmek istediğini açıkladım ama babam sanki şaka yapıyormuşum gibi algılayıp benimle dalga geçti. Aradan birkaç zaman gectikten sonra bu konuyu tekrardan babama açıkladım ve tekrardan aynı şeyler oldu. Annem devreye girdiğinde bile dalga geçmiş. Babamı nasıl ikna edeceğim ve ciddi olduğumu kanıtlayacagim bilmiyorum. Gayet uygun bir zaman ve uygun bir dille de anlattığımı düşünüyorum. Yaşımı soracak olursanız 24. Bana yardımcı olursanız sevinirim, başından böyle olaylar geçen olduysa anlatmasinı ve nasıl babasını ikna ettiğini öğrenmek istiyorum.