2 buçuk yıllık ilişkim var ve sonunda sevgilimi babama açıklamaya karar verdim sevgilimin tanışmaya gelmek istediğini açıkladım ama babam sanki şaka yapıyormuşum gibi algılayıp benimle dalga geçti. Aradan birkaç zaman gectikten sonra bu konuyu tekrardan babama açıkladım ve tekrardan aynı şeyler oldu. Annem devreye girdiğinde bile dalga geçmiş. Babamı nasıl ikna edeceğim ve ciddi olduğumu kanıtlayacagim bilmiyorum. Gayet uygun bir zaman ve uygun bir dille de anlattığımı düşünüyorum. Yaşımı soracak olursanız 24. Bana yardımcı olursanız sevinirim, başından böyle olaylar geçen olduysa anlatmasinı ve nasıl babasını ikna ettiğini öğrenmek istiyorum.
Amca iyidir insallah.. Bunu duyunca korkmadım değil...Benim arkadaşımın babası arkadaşımı istemeye gelecekleri gün kalp krizi geçirmişti. . . Arkadaşımla küsmüştü birde. Babalar için zor oluyor kızlarının yuvadan uçma fikrine alışmak.
Amca iyidir insallah.. Bunu duyunca korkmadım değil...
Babalar böyle konuları konusmaktan cekiniyor olabilirler. O yuzden olabilir mi acaba. Bir de dalga derken örnek verebilecekseniz ne diyor?2 buçuk yıllık ilişkim var ve sonunda sevgilimi babama açıklamaya karar verdim sevgilimin tanışmaya gelmek istediğini açıkladım ama babam sanki şaka yapıyormuşum gibi algılayıp benimle dalga geçti. Aradan birkaç zaman gectikten sonra bu konuyu tekrardan babama açıkladım ve tekrardan aynı şeyler oldu. Annem devreye girdiğinde bile dalga geçmiş. Babamı nasıl ikna edeceğim ve ciddi olduğumu kanıtlayacagim bilmiyorum. Gayet uygun bir zaman ve uygun bir dille de anlattığımı düşünüyorum. Yaşımı soracak olursanız 24. Bana yardımcı olursanız sevinirim, başından böyle olaylar geçen olduysa anlatmasinı ve nasıl babasını ikna ettiğini öğrenmek istiyorum.
Başta "ya he he" diyorBabalar böyle konuları konusmaktan cekiniyor olabilirler. O yuzden olabilir mi acaba. Bir de dalga derken örnek verebilecekseniz ne diyor?
Çok teşekkür ederimm, iyi dilekleriniz gerçekten beni mutlu etti. Siz de mutlu olunyaa kıyamammutluluklar dılemeye geldım
Şaka yaptığını dusunuyor olabilir. Siz karsi karşıya oturup bir konusun . Baba ben ciddiyim boyle boyle dusunuyorum diye. Erkek arkadasinizla da konusabilirsiniz. Ciddiyetinizi anlar bence öyleBaşta "ya he he" diyorsonra "sen evlenemezsin" diyor. "Yok öyle bir şey" diyor. "İki gün sonra seni kapıya getirirler" diyor. Amcamlara halamlara "beni kızdırmak için böyle böyle söyledi dalga geçiyor benimle umursamıyorum" demiş... Ciddiyetimin farkında değil...
Şaka yaptigimi düşünüyor, evet. Ama gayet ciddiydim ve birçok kez bu konuyu babama söyledim anlattım. Ondan sonra annem girdi devreye ben yokken oturmuş konuşmuşlar annemle de dalga geçmiş... Daha ne yapacağız annemle ben bilmiyoruzŞaka yaptığını dusunuyor olabilir. Siz karsi karşıya oturup bir konusun . Baba ben ciddiyim boyle boyle dusunuyorum diye. Erkek arkadasinizla da konusabilirsiniz. Ciddiyetinizi anlar bence öyle
Babaniz her konuda mi boyleŞaka yaptigimi düşünüyor, evet. Ama gayet ciddiydim ve birçok kez bu konuyu babama söyledim anlattım. Ondan sonra annem girdi devreye ben yokken oturmuş konuşmuşlar annemle de dalga geçmiş... Daha ne yapacağız annemle ben bilmiyoruz
Her konuda böyle değildir, ama nedense bu konuda böyle olacağı tuttuBabaniz her konuda mi boyle
O zaman hani herkesin ciddiye aldığı sözünü dinlediği biri vardir. Aileden çevrenizden öyle biri konuşabilir bu durumu babanızla. Siz de baba sen boyle yapinca ben böyle hissediyorum tarzında konusmayi deneyin.Her konuda böyle değildir, ama nedense bu konuda böyle olacağı tuttu
defteri kapayalı çok oldu. bundan sonra aslaa. tekrar yapsam tekrar dayak yerim. annem o onun huyu böyle alışmak zorundayız dedi. kusura bakma ben alışamam. o yüzden ne evlilik ne sevgili o kapak kapandı.ben 28 yaşındayım. babama sevgilimi tanıştırdım dayak yedim. sonra ne biçim baban var deyip o kişi benden ayrıldı.
Deneyeceğim, dinlerse artık... Çok teşekkür ederim fikriniz içinO zaman hani herkesin ciddiye aldığı sözünü dinlediği biri vardir. Aileden çevrenizden öyle biri konuşabilir bu durumu babanızla. Siz de baba sen boyle yapinca ben böyle hissediyorum tarzında konusmayi deneyin.