İlişkide baba sorunu.

Benim arkadaşımın babası arkadaşımı istemeye gelecekleri gün kalp krizi geçirmişti. . . Arkadaşımla küsmüştü birde. Babalar için zor oluyor kızlarının yuvadan uçma fikrine alışmak.

Benim arkadaşımın babası arkadaşımı istemeye gelecekleri gün kalp krizi geçirmişti. . . Arkadaşımla küsmüştü birde. Babalar için zor oluyor kızlarının yuvadan uçma fikrine alışmak.
Amca iyidir insallah.. Bunu duyunca korkmadım değil...

Adam kabullenmek istemediği için kendince bu taktiği bulmuş o zaman baba ne zaman gelsin diye değil de şu gün müsait misin gelsin diye bi sorun

ben 28 yaşındayım. babama sevgilimi tanıştırdım dayak yedim. sonra ne biçim baban var deyip o kişi benden ayrıldı.

Babalar böyle konuları konusmaktan cekiniyor olabilirler. O yuzden olabilir mi acaba. Bir de dalga derken örnek verebilecekseniz ne diyor?

yaa kıyamam mutluluklar dılemeye geldım

Babalar böyle konuları konusmaktan cekiniyor olabilirler. O yuzden olabilir mi acaba. Bir de dalga derken örnek verebilecekseniz ne diyor?
Başta "ya he he" diyor sonra "sen evlenemezsin" diyor. "Yok öyle bir şey" diyor. "İki gün sonra seni kapıya getirirler" diyor. Amcamlara halamlara "beni kızdırmak için böyle böyle söyledi dalga geçiyor benimle umursamıyorum" demiş... Ciddiyetimin farkında değil...

Şaka yaptığını dusunuyor olabilir. Siz karsi karşıya oturup bir konusun . Baba ben ciddiyim boyle boyle dusunuyorum diye. Erkek arkadasinizla da konusabilirsiniz. Ciddiyetinizi anlar bence öyle

Şaka yaptığını dusunuyor olabilir. Siz karsi karşıya oturup bir konusun . Baba ben ciddiyim boyle boyle dusunuyorum diye. Erkek arkadasinizla da konusabilirsiniz. Ciddiyetinizi anlar bence öyle
Şaka yaptigimi düşünüyor, evet. Ama gayet ciddiydim ve birçok kez bu konuyu babama söyledim anlattım. Ondan sonra annem girdi devreye ben yokken oturmuş konuşmuşlar annemle de dalga geçmiş... Daha ne yapacağız annemle ben bilmiyoruz

Babaniz her konuda mi boyle

Her konuda böyle değildir, ama nedense bu konuda böyle olacağı tuttu
O zaman hani herkesin ciddiye aldığı sözünü dinlediği biri vardir. Aileden çevrenizden öyle biri konuşabilir bu durumu babanızla. Siz de baba sen boyle yapinca ben böyle hissediyorum tarzında konusmayi deneyin.

Baban bilerek yapıyor.. Konuyla yüzleşmek istemediği için farklı bir yol seçmiş..Muhtemelen içinden çok üzülüyor ya da üzülecek

Kızımı 24 te evlendirmeyecegim için ben de ciddiye almazdim (kızım 4.5 aylık p)

Benim babam sevgilimin olduğunu biliyordu. Evlenme teklifi ettikten sonra evlenme teklifi etti tanışmaya gelcek ailesi dedim bana kızdı evlenmek şart mı takılın işte diye sjdjdjdjd o anın duygusallığı ile değişik tepkiler verebiliyorlar mazur gör biraz sindirmesi için zaman ver derim

ben 28 yaşındayım. babama sevgilimi tanıştırdım dayak yedim. sonra ne biçim baban var deyip o kişi benden ayrıldı.
defteri kapayalı çok oldu. bundan sonra aslaa. tekrar yapsam tekrar dayak yerim. annem o onun huyu böyle alışmak zorundayız dedi. kusura bakma ben alışamam. o yüzden ne evlilik ne sevgili o kapak kapandı.

O zaman hani herkesin ciddiye aldığı sözünü dinlediği biri vardir. Aileden çevrenizden öyle biri konuşabilir bu durumu babanızla. Siz de baba sen boyle yapinca ben böyle hissediyorum tarzında konusmayi deneyin.
Deneyeceğim, dinlerse artık... Çok teşekkür ederim fikriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…