Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yahu hemen evlenmeyeceğim ki, sadece tanışma. Babam bilsin nasıl biriyle sevgili olduğumu... Babamdan habersiz bir şey yapmadım bu zamana kadar bunda da yapmak istemiyorum, diken üstünde hissediyorum kendimi bu durumu saklayınca :)
Benim babam sevgilimin olduğunu biliyordu. Evlenme teklifi ettikten sonra evlenme teklifi etti tanışmaya gelcek ailesi dedim bana kızdı evlenmek şart mı takılın işte diye sjdjdjdjd o anın duygusallığı ile değişik tepkiler verebiliyorlar mazur gör biraz sindirmesi için zaman ver derim
İki kere mi evlenme teklifi aldınız? :) Yahu takılın da nereye kadar amcacım İnşallah siz evlenmişsinizdir sevdiğiniz kişiyle :) Zaman veriyorum üstüne gitmiyorum sessiz kalıyorum bu konuda bakalım sonra ne olacak...
defteri kapayalı çok oldu. bundan sonra aslaa. tekrar yapsam tekrar dayak yerim. annem o onun huyu böyle alışmak zorundayız dedi. kusura bakma ben alışamam. o yüzden ne evlilik ne sevgili o kapak kapandı.
Fiziksel şiddet görmeniz sizi bu konuda bir şeyleri reddetmeye yöneltmiş... Ama emin olun siz yanlış bir şey yapmadınız, birine karşı sevgi beslemek ve o kişiyle bir hayat kurmak istemek yanlış bir şey olamaz. İnsanız en nihayetinde, ağlarız, güleriz, aşık oluruz, severiz, sinirleniriz vsvs. Yanlış bir durum var ise bu konularda büyüklerimiz bize yol gösterir zaten. Güçlü olun, günün birinde mutlaka babanız bu durumu anlayışla karşılayacaktır.
İki kere mi evlenme teklifi aldınız? :) Yahu takılın da nereye kadar amcacım İnşallah siz evlenmişsinizdir sevdiğiniz kişiyle :) Zaman veriyorum üstüne gitmiyorum sessiz kalıyorum bu konuda bakalım sonra ne olacak...
Yok hayır evlenme teklifinden önce de babam biliyordu. Tekliften sonra ailesi gelecek tanışmaya dedim. Aynen ona kalsa herkesle takılırım 3 haftaya nikahım var. Darısı başına tatlı telaşlar asla canını sıkma hepsi hallolur inan bana.
Yok hayır evlenme teklifinden önce de babam biliyordu. Tekliften sonra ailesi gelecek tanışmaya dedim. Aynen ona kalsa herkesle takılırım 3 haftaya nikahım var. Darısı başına tatlı telaşlar asla canını sıkma hepsi hallolur inan bana.
Babanızın sonrasında olumlu karşılamasına çok sevindim ayrıca nikahiniza da az bir süre kalmış Allah mutlu mesut etsin inşallah şimdiden hayırlı olsun. :)) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur