İLİŞKİDE AİLE SORUNU NE YAPMAM LAZIM????

Evlenince o insanlar da senin ve çocuğunun akrabası olacak
Sandığın gibi adamı aldım yallah ailesi diyemezsin
Ömür boyu çekersin.
Akılsızlık etme

Konuyu açıp tekrar girmemişsiniz siteye
Demek ki cevapları merak etmediniz

Saç başa kavga ettiğim kadinin oğluyla devam etmezdim. Bugün böyle diyor yarın ehhhh başlarım sana da laf sokmalarına da diyecek.

Çok büyük bir hata yapmak üzeresiniz.

Ateşi yakmışsınız ve atlamaya hazırlanıyorsunuz şu an.

Yol yakınken bitir bu işi böyle evlilik asla yürümez. Ancak erkek arkadaşın ailesiyle tamamen irtibatı keserse bi ihtimal mutlu olabilirsiniz yoksa her günün ağlayarak geçer
Herkes sevgilimin onlardan çok bağımsız olduğunu ve her zaman gerek benim hakkımı gerek kendi hakkını koruduğunu söylediği için aşırı kararsızım.

O kavga yıllar önce oldu sonra aradan bayağı bir zaman geçti sadece özel günlerde karşı karşıya geliyoruz

Saç başa kavga ettiğim kadinin oğluyla devam etmezdim. Bugün böyle diyor yarın ehhhh başlarım sana da laf sokmalarına da diyecek.
Ya işte sevgilim onlarla o kadar farklı ki inanın etrafımdaki herkesin kafası bu yüzden çok karışıyor. Yani herkes diyor ki bu çocukla da bu saçma ailesi yüzünden ayrılma çocuk on numara diyorlar ki benim için de öyle

Ailesi arsız hayatım yoksa benim erkek arkadaşım bir yıl boyunca yaptıkları bir terbiyesizlik yüzünden onlarla oturup yemek yemedi her gün beraberdik en son bir yıl sonra annesi bana geldi gel barışalım dedi oğlumun eve geldiği yok bizde yemek yemiyor yüzümüze bakmıyor dedi ama sonra işte yine saçma sapan şeyler yapıyorlar

Ya diyorum ya benim erkek arkadaşım çok farklı bir insan mesela az önce birinin yorumuna cevap verdim orada da belirttim sırf bana bir terbiyesizlik yaptıkları için onlarla yaklaşık bir yıl boyunca masa başında oturup yemek yemedi sonra annesi geldi bana gel artık barışalım oğlumuzu kaybediyoruz suratınıza bakmıyor bir yıl oldu neredeyse yemek yemiyor diye Bir süre saygı duydular sonra yine cozuttular

Ben şimdiye kadar çekmiş hiçbir huyunu görmedim o yüzden kafam çok karışıyor zaten bu kadar hayatım hayatımın aşkıı olan ve gerçekten çok objektif olan birini sırf ailesi yüzünden kaybetmeli miyim

Evet farklı bir şehre gitme ihtimalimiz var

Sizin başınıza öyle bir şey mi geldi deneyimlemiş gibisiniz eğer deneyimlediyseniz anlatmanıza çok ihtiyacım var

Evet benim hatam bu oldu çok yüz göz oldum

Kac kardesler bunlar?

3 kiz 2 erkek? 3 kiz 1 erkek?

Evin gecimini kim sagliyor? (Buralar biraz karisik olmus ben anlamadim)

Sac saca bas basa girecek ne yasadiginizi anlayamadim ama bizde bir laf vardir "bakacagin yuze si*ma, si*acagin yuze bakma" diye, nasil hala birbirinizin yuzune bakabiliyorsunuz?

10 senelik evli bir kadınım. Eş ailem muhafazakar biz ailecek seküleriz. Eşim de seküler bir insandır. Hatay kendi isteğiyle ailesine mesafe de koydu olabildiği kadar az görüyorum.
Ama bu onlardan uzak bir hayatım olacak anlamına gelmiyor. Hastalık durumu cenaze durumu oluyor düğün oluyor gitmemiz yanlarında olmamız gerekiyor. Senede bir kaç gün yine görüşmemiz gerekiyor. Her görüşmede içim ruhum sıkışıyor.
Halbuki kendi aileme yakın bir ailenin çocuğu olsaydı eşim ailemle de dünürlük ilişkileri olurdu, biz de rahat görüşür mutlu olurduk.
Daha zor olanmış.
Ömür boyu hayatında olacak insanlar neticede.
Ki bizde öyle saç baş kavgalar, istememe durumları yok. Öyle durumlar olsa düşünemiyorum yaşayacağım mutsuzluğu.
On senelik deneyimle söylüyorum senin hayatın yanar.
Bizde sadece görüş ayrılığı var sizde aile de sizi istemiyor.
Olmaz olmaz olmaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…