ilişki sonrası hiç kalkmadan yatmak

o karışımı 2 aydır deniyoruz konu sahibi yazmış kullananlar ilk ayda hamile kaldı diye bilmiyorum bize faydası olcakmı
duaların olduğu topiğide bugün farkettim
sağol

Evet bende bazi geceler hic kalkmadan yattim uyudum. Bazense ayagimin altına yastık koydum 20 dk falan bekledim. Bence stres yapmayin çünkü tüm olumsuzlukların başı stressss!!!

arkadaşlar sabah ssatlerını deneyın....çunku sperm kalıtesının en yoğun ve kalıtelı olduğu zamanmiş...bende bır donem sızın yaptıklarınızı bayağı yaptım ve sureklı araştıyodum...yarım saatmı yatmadım bacaklarımımı dıkmedım......:) ve sonunda pes ettım olucaksa olur zaten dedım ama yınede eskısı kadar olmsada aklımın bır ucunda hala vardı....bır sabah ilişki yaşadık ve 5 -6 dk sonra kalktım...kalkmak zorundaydım işe gıdecektım...ama ilk defa lavaboya gıttığımde gerı gelmedı spermler çok şaşirmiştım genelde olduğu gıbı birçoğu gerı gelıyodu...hatta takıp etıım bırkaç gun çok az hatta yok gibi gelmiştı...o ay hamıle kadım ve oy bırkez birlktelık yaşadım
belkı olacaği vardı, belkıde işe yaramiştır...allah bılır....Allahım ısteyen herkeze nasip etsınn...çok değişk bır duygu

Evet bende bazi geceler hic kalkmadan yattim uyudum. Bazense ayagimin altına yastık koydum 20 dk falan bekledim. Bence stres yapmayin çünkü tüm olumsuzlukların başı stressss!!!

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

bende senin gibi oluyorum doktoruma söledim sakın yıkanma dedi tuvaletini yaptıktan sonra dedi öncesinde tuvalete git ve akşamları çok sıvı tüketme inişallah meleklerimiz daha fazla bekletmez

aynen geri geliyor 1 saat belimin altında çift yastık yatıp bel fıtığı olma yolunda ilerlesem bile :) bir arkadaşım peçete tıkadım ya da tampon koydum öyle yattım gebe kaldım demişti ama tampona karşıyım. peçete de aşırı huylandırdı beni..akıyor meret..pofff geçen ay kimyasal yaşadım zaten..bu ay aşırı korkuyorum...

estrofem ben de duymadım.. arkadaş bizi biraz daha aydınlatır umarım.
ilk zamanlar ben de senin gibiydim agüstocum ama şimdi nasıl uyuyuverdiğimi fark etmiyorum bile

kusura bakmayın hemen dönemedim bugun 5.günüm 2 gün daha kullanıcam adet olmama bır hafta var normal sartlarda.eger bebiş olursa bu ilaç sayesinde olacak hamilelik sansını arttırıyor 12,14,16,18.günlerde ilişkiye girdikten sonra bunu kullan dedı doktor bı hafta. bebegın rahım duvarına tutunmasını saglıyormus.eger olmazsa bı dahakı ayda sansın var dedı doktor etkısı suruyormus ılacın. doktora gıdecek olan arkadas varsa bunu sızde sorarmısınız onerecekmı acaba doktor sıze

anladığım kadarıyla progestan gibi bişey bu . teşekkürler döndüğünüz için.

anladığım kadarıyla progestan gibi bişey bu . teşekkürler döndüğünüz için.
östrojen hormonuyla ilgili bir ilaçmış bu ilaçlada olmazsa rahim filmi çekilicek.rahim filmi çektiren bayanların cogu cektırdıkten sonra hamıle kalıyormus kanallar acılıyormus cunku o esnada. hayırlısı hepımız ıcın.....

rahim filminden sonra 2 kere adet oldum 3.yü bekliyorum gelmez olassıca

Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim 3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/

ben 2. denememde gebe kaldım. Oda vücudumu denemem için ayda 1 gün korunmadık. Şöyle ki okudum araştırdım, yumurtlama dönemimi hesapladım ve o gün ile 2 gün sonrası korunmadım yatakta yaklaşık 10 dk. ayaklarımı duvara uzatıp bekledim. sonuç - , sonraki ay adetim bittikten 2-3 gün sonrasında korunmadım rine yaklaşık 10 dk. kalkmadım sonuç + .
Allah herkese nasip etsin. Yalnız dr. ların dediğine göre dakikalarca yatmamıza gerek yokmuş en çok 3-5 dk. yeterli imiş.

rahim filmi çekildiyse sonucunu aldınmı ne çıktı. bide 15 aydır deniyorum diye yazmışsın ya daha çok yeni zamana bırakmak gerek acele etme
hiç bi sorun yok çokşükür

bu dediklerin adet belirtiiside olabiliyo hamilelik belirtiside

sizde bi sorun yokmuş demekki 2.de hamile kalmışsın

valla ben de 2 kere rahim film çektirdim.

Çok uzun süre yatmaya gerek olmadığını duydum, birde dört ayak pozisyonunda spermler hakkaten geri çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…