• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası hiç kalkmadan yatmak

selam kızlar
15 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum, ilişki sonrası yarım saat falan yatabiliyorum oda zorla çok sıkışıyorum tuvalete gitmek zorunda kalıyorum öncesindede gidiyorum tuvalete mutlaka ama yinede hemen geliyo sanki saatlerdir yapmamışım gibi bu şekilde uyuyamıyorumda. sabaha kadar hiç kalkmadığını yazanlar var bazı topiklerde, benim gibi olan varmı acaba
arkadaşım bu gebe kalma olayının yatmakla falan hiç bi ilgisi yok olacağı varsa olur zaten sperm o esnada çok hızlı bi şekilde ilerlediği için . idrar olayıda bndede aynı şekilde ilişki sonrası mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum oda mesaneye baskı olmasından dolayı.ama içini ferah tut benim arkadaşım yüzeysel bi ilşki yaşadığı halde hamile kalmıştı.umarım sende en yakın zamanda güzel haberlerini alırsın .

öyle olsaydı çoktan hamile kalmış olurduk o zaman :KK64:[/QUOTE]

ben öyle duydum ama zaten yumurtlama günü hamile kalma şansın %25 yani iyi gitse de gitme de ihtimal bu

arkadaşım bu gebe kalma olayının yatmakla falan hiç bi ilgisi yok olacağı varsa olur zaten sperm o esnada çok hızlı bi şekilde ilerlediği için . idrar olayıda bndede aynı şekilde ilişki sonrası mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum oda mesaneye baskı olmasından dolayı.ama içini ferah tut benim arkadaşım yüzeysel bi ilşki yaşadığı halde hamile kalmıştı.umarım sende en yakın zamanda güzel haberlerini alırsın .
amin inşallah
yüzysel ilişkiyle hamile kalan insanlar kadar şanslı değilim malesef

ben öyle duydum ama zaten yumurtlama günü hamile kalma şansın %25 yani iyi gitse de gitme de ihtimal bu
en sağlıklı insanda bile %25 aslında çok düşük
bu düşük oranın bizde tutmaması çok normal

inşallah bi gün yeterli gelir 15-20 dk

öyle olsaydı çoktan hamile kalmış olurduk o zaman :KK64:

bu bebek konusunda ancak ve ancak başına gelince tecrübe edeceğin bişey var
tamamen kısmet.. vakti zamanı gelince olacak.hakkında nasibin ne zamana ayrılmışsa o zaman gebe kalacaksın
gebe kalmayı beklerken en tahammül edemediğim laflardı bunlar
ama gercekleşince sahi oldugunu anladım
inş aratmadan rabbim verir bütün isteyenlere ve sana

amin inşallah
yüzysel ilişkiyle hamile kalan insanlar kadar şanslı değilim malesef

en sağlıklı insanda bile %25 aslında çok düşük
bu düşük oranın bizde tutmaması çok normal
evet malesef herkes o kadar şanslı olmayabiliyo bnimde çok kolay olmadı herşeyin hayırlısı

bu bebek konusunda ancak ve ancak başına gelince tecrübe edeceğin bişey var
tamamen kısmet.. vakti zamanı gelince olacak.hakkında nasibin ne zamana ayrılmışsa o zaman gebe kalacaksın
gebe kalmayı beklerken en tahammül edemediğim laflardı bunlar
ama gercekleşince sahi oldugunu anladım
inş aratmadan rabbim verir bütün isteyenlere ve sana
haklısın boşuna yatıyoruz şekilden şekile giriyoruz millet yatarakmı hamile kalıyo sanki ama bi umut işte
aminn

selam kızlar
15 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum, ilişki sonrası yarım saat falan yatabiliyorum oda zorla çok sıkışıyorum tuvalete gitmek zorunda kalıyorum öncesindede gidiyorum tuvalete mutlaka ama yinede hemen geliyo sanki saatlerdir yapmamışım gibi bu şekilde uyuyamıyorumda. sabaha kadar hiç kalkmadığını yazanlar var bazı topiklerde, benim gibi olan varmı acaba
tuvelete git ama cok uzun kalma birde su degdirme peceteyi islat sil tekrar uzan. birde cok ozur dileyrrek soyluyorum iliskinin son bulacagi noktada spermler daha derine ulassin diye kalcanin altina bir yastik koy ve ayaklarini havaya kaldir bittikten sonrada o sekilde ayaklarini karnina cek ben oyle yapmistim.

Benimde bu ara yumurtlama donemim bende bu onerinerinizi degerlendiriyim diyorum :)

Selamlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum ama esiniz bosaldiktan sonra biraz oylece beklesin.4-5 dakika kadar. Sonra 20 dk uzansaniz yeter. Ovulasyon tarihinize takilip kalmayin ben o tarihten bir hafta sonra kaldim ve ogrendim ki etrafimda cok kisi oyle olmus. Allah kimseyi aratmasin insallah.

Selamlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum ama esiniz bosaldiktan sonra biraz oylece beklesin.4-5 dakika kadar. Sonra 20 dk uzansaniz yeter. Ovulasyon tarihinize takilip kalmayin ben o tarihten bir hafta sonra kaldim ve ogrendim ki etrafimda cok kisi oyle olmus. Allah kimseyi aratmasin insallah.

Benimde eşim bosaldiktan 2 dk sonra çıkıyor son damla bile önemlidir diye bekliyor :)

zaten boşalınaca indiği için beklemeye gerek kalmıyo cünyır kendiliğinden çıkıyo töbe töbeeee::):):):):):):):)

Selam kızlar.benm de 11 ay olmadı.her ay yumurtlama günlerinde iki günde bir ilişki olmuştu ve hep akşamları.hamile kaldığım ay ise diğer aylardan faklı olarak 12.ve 19 gün arası hergün ve sadece sabahları ilişki oldu.o ay hamile kaldım.sabah olmasının bi yararı var mı bilmiyorum belki sabahları spermler daha canlı oluyrdr ama her ay olmayınca bir de öyle denemek istedik.15 dk ayaklarımı dikip bekledm.tabi kısmet, nasip olacağı zaman oluyor..isteyen herkese allah hayırlısı ile nasip etsin.

Back