- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
avatardaki resmini çalabilirmiyim ayyy içim gitti nasıl bi kız öyle maşşalaahhh
Al Gülüm aşk olsun tabikide :) evet çok sevimli maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avatardaki resmini çalabilirmiyim ayyy içim gitti nasıl bi kız öyle maşşalaahhh
arkadaşım bu gebe kalma olayının yatmakla falan hiç bi ilgisi yok olacağı varsa olur zaten sperm o esnada çok hızlı bi şekilde ilerlediği için . idrar olayıda bndede aynı şekilde ilişki sonrası mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum oda mesaneye baskı olmasından dolayı.ama içini ferah tut benim arkadaşım yüzeysel bi ilşki yaşadığı halde hamile kalmıştı.umarım sende en yakın zamanda güzel haberlerini alırsın .selam kızlar
15 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum, ilişki sonrası yarım saat falan yatabiliyorum oda zorla çok sıkışıyorum tuvalete gitmek zorunda kalıyorum öncesindede gidiyorum tuvalete mutlaka ama yinede hemen geliyo sanki saatlerdir yapmamışım gibi bu şekilde uyuyamıyorumda. sabaha kadar hiç kalkmadığını yazanlar var bazı topiklerde, benim gibi olan varmı acaba
Al Gülüm aşk olsun tabikide :) evet çok sevimli maşallah
tmm çok sağol inşallah böyle bi kızım olur:)
amin inşallaharkadaşım bu gebe kalma olayının yatmakla falan hiç bi ilgisi yok olacağı varsa olur zaten sperm o esnada çok hızlı bi şekilde ilerlediği için . idrar olayıda bndede aynı şekilde ilişki sonrası mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum oda mesaneye baskı olmasından dolayı.ama içini ferah tut benim arkadaşım yüzeysel bi ilşki yaşadığı halde hamile kalmıştı.umarım sende en yakın zamanda güzel haberlerini alırsın .
en sağlıklı insanda bile %25 aslında çok düşükben öyle duydum ama zaten yumurtlama günü hamile kalma şansın %25 yani iyi gitse de gitme de ihtimal bu
inşallah bi gün yeterli gelir 15-20 dk
öyle olsaydı çoktan hamile kalmış olurduk o zaman![]()
evet malesef herkes o kadar şanslı olmayabiliyo bnimde çok kolay olmadı herşeyin hayırlısıamin inşallah
yüzysel ilişkiyle hamile kalan insanlar kadar şanslı değilim malesef
en sağlıklı insanda bile %25 aslında çok düşük
bu düşük oranın bizde tutmaması çok normal
haklısın boşuna yatıyoruz şekilden şekile giriyoruz millet yatarakmı hamile kalıyo sanki ama bi umut iştebu bebek konusunda ancak ve ancak başına gelince tecrübe edeceğin bişey var
tamamen kısmet.. vakti zamanı gelince olacak.hakkında nasibin ne zamana ayrılmışsa o zaman gebe kalacaksın
gebe kalmayı beklerken en tahammül edemediğim laflardı bunlar
ama gercekleşince sahi oldugunu anladım
inş aratmadan rabbim verir bütün isteyenlere ve sana
tuvelete git ama cok uzun kalma birde su degdirme peceteyi islat sil tekrar uzan. birde cok ozur dileyrrek soyluyorum iliskinin son bulacagi noktada spermler daha derine ulassin diye kalcanin altina bir yastik koy ve ayaklarini havaya kaldir bittikten sonrada o sekilde ayaklarini karnina cek ben oyle yapmistim.selam kızlar
15 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum, ilişki sonrası yarım saat falan yatabiliyorum oda zorla çok sıkışıyorum tuvalete gitmek zorunda kalıyorum öncesindede gidiyorum tuvalete mutlaka ama yinede hemen geliyo sanki saatlerdir yapmamışım gibi bu şekilde uyuyamıyorumda. sabaha kadar hiç kalkmadığını yazanlar var bazı topiklerde, benim gibi olan varmı acaba
kızlar bide arkadan ilişki olduğu zaman spermler geri çıkmıyo bilginizee:):):)
Aynen bende öğle yapıyorum geceleri sabah kuru kalıyorum çok sonra akıyor gün içinde
boşver gereksiz olanlar akıyo zaten :)
Evet giden gidiyor zaten herşeyin vakti saati var o saati bekliyoruz hepimiz en kisa zamanda olur inşallah :)
Selamlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum ama esiniz bosaldiktan sonra biraz oylece beklesin.4-5 dakika kadar. Sonra 20 dk uzansaniz yeter. Ovulasyon tarihinize takilip kalmayin ben o tarihten bir hafta sonra kaldim ve ogrendim ki etrafimda cok kisi oyle olmus. Allah kimseyi aratmasin insallah.
Selamlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum ama esiniz bosaldiktan sonra biraz oylece beklesin.4-5 dakika kadar. Sonra 20 dk uzansaniz yeter. Ovulasyon tarihinize takilip kalmayin ben o tarihten bir hafta sonra kaldim ve ogrendim ki etrafimda cok kisi oyle olmus. Allah kimseyi aratmasin insallah.