• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası hiç kalkmadan yatmak

Selam kızlar.benm de 11 ay olmadı.her ay yumurtlama günlerinde iki günde bir ilişki olmuştu ve hep akşamları.hamile kaldığım ay ise diğer aylardan faklı olarak 12.ve 19 gün arası hergün ve sadece sabahları ilişki oldu.o ay hamile kaldım.sabah olmasının bi yararı var mı bilmiyorum belki sabahları spermler daha canlı oluyrdr ama her ay olmayınca bir de öyle denemek istedik.15 dk ayaklarımı dikip bekledm.tabi kısmet, nasip olacağı zaman oluyor..isteyen herkese allah hayırlısı ile nasip etsin.

cnm bende bu ay senin gibi yaptım 12 ve 19 arası hergün ilişkimiz oldu bugün hep sağ kasığımda batma vardı kalkarken falan sanki bişe düşecekmiş hissi oluyo ve çok rahatsız eden bi batma böyle sızı gibi bişe anlamdım bu ay bende çok çalıştım yumurtlama döneminde inşallah tutmuştur

cnm bende bu ay senin gibi yaptım 12 ve 19 arası hergün ilişkimiz oldu bugün hep sağ kasığımda batma vardı kalkarken falan sanki bişe düşecekmiş hissi oluyo ve çok rahatsız eden bi batma böyle sızı gibi bişe anlamdım bu ay bende çok çalıştım yumurtlama döneminde inşallah tutmuştur

İnş tutmuştur canım.allahım hayrlısı ile nasip etsn.ben 24.gün erken gebelik testi yapmştım negatif çkmştı.27.gün umutsuzca tekrar test yapım çift çizgi görünce inanamadım.bende uyku hali çok vardı bir de sanki bişey yerleşiyormş gibi sağ tarafmda bi hareketlenme vardı kasık ağrısı değil de daha farklıydı.başka belirtim olmamıştı.bir de her ay adetten önce gelen sarı bi akıntı olurdu o akıntı hiç gelmedi hamile kaldğm ay.

kizlar ya inanin allah kısmet etmedikten sonrasabaha lkadar yatsaniz boş ben ilk zamanlar hemen kalkardim sonra bana yat ayaklarını kaldır dediler ama ben o hemen kalktigim zaman hamile kalmışım zaten dinimizce günah sabahlara kadar yatmak cunup oluyoruz eskiden annelerimiz yatıyor muydu ya varsa rabbimin vereceği olur zaten bnm.maalesef bebeğim düştü bakalim bu ay tekrar başladık calismalra ne olacak

tuvelete git ama cok uzun kalma birde su degdirme peceteyi islat sil tekrar uzan. birde cok ozur dileyrrek soyluyorum iliskinin son bulacagi noktada spermler daha derine ulassin diye kalcanin altina bir yastik koy ve ayaklarini havaya kaldir bittikten sonrada o sekilde ayaklarini karnina cek ben oyle yapmistim.
ayakları havaya kaldırmak yetmiyo artık amuda kalkmayı düşünüyorum :confused:

kızlar bide arkadan ilişki olduğu zaman spermler geri çıkmıyo bilginizee:):):)
yüzüstümü yatıyosun
Selamlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum ama esiniz bosaldiktan sonra biraz oylece beklesin.4-5 dakika kadar. Sonra 20 dk uzansaniz yeter. Ovulasyon tarihinize takilip kalmayin ben o tarihten bir hafta sonra kaldim ve ogrendim ki etrafimda cok kisi oyle olmus. Allah kimseyi aratmasin insallah.
bi süre duruyo ama 4-5 dk olmuyodur

zaten boşalınaca indiği için beklemeye gerek kalmıyo cünyır kendiliğinden çıkıyo töbe töbeeee::):):):):):):):)
evet kendi çıkıyo:KK53:

Selam kızlar.benm de 11 ay olmadı.her ay yumurtlama günlerinde iki günde bir ilişki olmuştu ve hep akşamları.hamile kaldığım ay ise diğer aylardan faklı olarak 12.ve 19 gün arası hergün ve sadece sabahları ilişki oldu.o ay hamile kaldım.sabah olmasının bi yararı var mı bilmiyorum belki sabahları spermler daha canlı oluyrdr ama her ay olmayınca bir de öyle denemek istedik.15 dk ayaklarımı dikip bekledm.tabi kısmet, nasip olacağı zaman oluyor..isteyen herkese allah hayırlısı ile nasip etsin.
hayırlısıyla kucğına almak nasip olsun bizlerede dua et

kizlar ya inanin allah kısmet etmedikten sonrasabaha lkadar yatsaniz boş ben ilk zamanlar hemen kalkardim sonra bana yat ayaklarını kaldır dediler ama ben o hemen kalktigim zaman hamile kalmışım zaten dinimizce günah sabahlara kadar yatmak cunup oluyoruz eskiden annelerimiz yatıyor muydu ya varsa rabbimin vereceği olur zaten bnm.maalesef bebeğim düştü bakalim bu ay tekrar başladık calismalra ne olacak
evet cünüp olarak bi ezan geçmemsi lazım

ayakları havaya kaldırmak yetmiyo artık amuda kalkmayı düşünüyorum :confused:

yüzüstümü yatıyosun

bi süre duruyo ama 4-5 dk olmuyodur

evet kendi çıkıyo:KK53:

hayırlısıyla kucğına almak nasip olsun bizlerede dua et

evet cünüp olarak bi ezan geçmemsi lazım
aynen cnm onun için allaha bırakalım işimizi;)

Ayni durumdayim canim 17 aydır çocuk için ugrasiyorum ilişkiden önce tuvalete gitmeme rağmen sanki saatlerce yapmamış gibi oluyor ilişkiden hemen sonra direk uyumaya calis ben oyle yapiyorum oldugu kadar artik napcan bazen de dayanamıyorum geciyorum wc ye..

arkadaslar bende ağustos 2012 de evlendim.temmuz 2013 den beri bebek istiyoruz bır sene bebek denemelerimiz sonuçsuz kalınca doktora gıttım.onemli günlerde ilişkiye girdikten sonra bebegın rahım duvarını tutunmasını kolaylastırmak ıcın doktor hanım ılac verdı onu kullanıcam bır hafta. ınsallah tutar.sızınde aklınızda olsun ılacın ısmı estrofem.doktor tavsıyesıyle kullanılıyor cunku yan etkısı olan bır ılac

Ayni durumdayim canim 17 aydır çocuk için ugrasiyorum ilişkiden önce tuvalete gitmeme rağmen sanki saatlerce yapmamış gibi oluyor ilişkiden hemen sonra direk uyumaya calis ben oyle yapiyorum oldugu kadar artik napcan bazen de dayanamıyorum geciyorum wc ye..
uyumaya çalışıyorum biraz dalıyorum ama o kasıklarımdaki baskı uyutmuyo

arkadaslar bende ağustos 2012 de evlendim.temmuz 2013 den beri bebek istiyoruz bır sene bebek denemelerimiz sonuçsuz kalınca doktora gıttım.onemli günlerde ilişkiye girdikten sonra bebegın rahım duvarını tutunmasını kolaylastırmak ıcın doktor hanım ılac verdı onu kullanıcam bır hafta. ınsallah tutar.sızınde aklınızda olsun ılacın ısmı estrofem.doktor tavsıyesıyle kullanılıyor cunku yan etkısı olan bır ılac
hiç duymadım daha önce daha yenimi kullancaksın

bende yatamıyorum cnm napaım ..
olduğu kadar artık

uyumaya çalışıyorum biraz dalıyorum ama o kasıklarımdaki baskı uyutmuyo
hiç duymadım daha önce daha yenimi kullancaksın
estrofem :KK64: ben de duymadım.. arkadaş bizi biraz daha aydınlatır umarım.
ilk zamanlar ben de senin gibiydim agüstocum ama şimdi nasıl uyuyuverdiğimi fark etmiyorum bile :KK33:

büyük başarı o zaman :KK48:
sadece yatağa girmeden wc'ye uğramak çözüm değil sanırım. akşam saatlerinde az sıvı tüketmeye özen göstermek lazım. ben mesela bir bardak su içip dünyayı içmiş gibi bütün günü wc'de geçirenlerdenim. bu yüzden akşam çaylarını minimumda tutuyorum ki gece uykum bölünmesin :KK39:

merhabalar.bebek yapmak için uğraşıyosunuz acaba bi problem olabilirmi hiç doktora giden varmı ona göre bişey söylicem de mesela eşinizden kaynaklı sperm eksikliği olan falan varmı aranızda

merhabalar.bebek yapmak için uğraşıyosunuz acaba bi problem olabilirmi hiç doktora giden varmı ona göre bişey söylicem de mesela eşinizden kaynaklı sperm eksikliği olan falan varmı aranızda
bizim spermlerin hızı düşük keçiboynuzu ilaçlar bi sürü şey denedik söylicen şey bunları kullanınmı olcak

Back