ilişki öncesi zaten gidiyorum benimki huylanma falan değil baya geliyoŞekerim bende 11 aydır deniyorum 13 aylık evliyim ilklerde huylanma gibi oluyordu hemen tuvalete gidiyordum 2 3 aydır Afedersin gece uyumadan. Ilıski oluyor sonra hemen yatıp uyuyorum ilişki öncesi wc ye gidip boşaltirsan mesaneyi iyi olur
seninki 1 saat yine iyimişbende öncesinde gidiyorum tuvalete ilişkiden sonra 1 saat boyunca hiç kalkmıyorum yataktan benimde hemen giyo çişim ama biraz sabrediyorum sonrasında gidiyorum tuvalete
ilişki öncesi zaten gidiyorum benimki huylanma falan değil baya geliyo
seninki 1 saat yine iyimiş
evet ama yine de ayağa kalktığım zaman geliyo bende hemen kendimi hoooppp yatağa geri atıyorum bi yarım saat daha bekliyorum
O geri akma bendede oluyor şu gibi geri gelio ben o şekilde yatıp uyuyorum anca öğle içimde kalio
ertesi gün bile geri geldiği oluyo yumurtayla buluşturamadık bi türlüGeri akanlar ise yaramayan spermler zaten iliski sonra 20 dk yatmak yeterli oluaktir spermin yumrtaya gdisi 5 dkika ble surmuyor ama yinede garanti olsun dye 20 dkakika yatiyoruz
ertesi gün bile geri geldiği oluyo yumurtayla buluşturamadık bi türlü
oda ayrı bi dertSorma evet iç çamaşır degistire degistire bir hal oluyorum
ertesi gün bile geri geldiği oluyo yumurtayla buluşturamadık bi türlü
o gelenler önceki spermin iyi bi şekilde yumurtalıklara gittiğini gsteriye okumuştum
Iyiymis ozaman :)
ben öncesinde gitsemde birşey değişmiyor yine sanki tuvalete gitmemişim gibi
bişe sormak istiyorum sana ama kızmak yok
inşallah bi gün yeterli gelir 15-20 dkspperm çok fazla elastik ve yapışkan bişey 15dakka bekledikten sonra değil çiş
içini suyla sirkeyle yıkasanda giden çoktan gitmiş yapışmıştır merak etme
bebişin tutmasıyla yatma oranın çok alakalı değil 15-20 dakka kafi olur
öyle olsaydı çoktan hamile kalmış olurduk o zamano gelenler önceki spermin iyi bi şekilde yumurtalıklara gittiğini gsteriye okumuştum
sen kaç dk dayanabiliyosunben öncesinde gitsemde birşey değişmiyor yine sanki tuvalete gitmemişim gibi
Evet buyur gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?