ilişki sonrası hiç kalkmadan yatmak

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.331
15.650
823
selam kızlar
15 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum, ilişki sonrası yarım saat falan yatabiliyorum oda zorla çok sıkışıyorum tuvalete gitmek zorunda kalıyorum öncesindede gidiyorum tuvalete mutlaka ama yinede hemen geliyo sanki saatlerdir yapmamışım gibi bu şekilde uyuyamıyorumda. sabaha kadar hiç kalkmadığını yazanlar var bazı topiklerde, benim gibi olan varmı acaba

Şekerim bende 11 aydır deniyorum 13 aylık evliyim ilklerde huylanma gibi oluyordu hemen tuvalete gidiyordum 2 3 aydır Afedersin gece uyumadan. Ilıski oluyor sonra hemen yatıp uyuyorum ilişki öncesi wc ye gidip boşaltirsan mesaneyi iyi olur

bende öncesinde gidiyorum tuvalete ilişkiden sonra 1 saat boyunca hiç kalkmıyorum yataktan benimde hemen giyo çişim ama biraz sabrediyorum sonrasında gidiyorum tuvalete

ilişki öncesi zaten gidiyorum benimki huylanma falan değil baya geliyo

bende öncesinde gidiyorum tuvalete ilişkiden sonra 1 saat boyunca hiç kalkmıyorum yataktan benimde hemen giyo çişim ama biraz sabrediyorum sonrasında gidiyorum tuvalete
seninki 1 saat yine iyimiş

O geri akma bendede oluyor şu gibi geri gelio ben o şekilde yatıp uyuyorum anca öğle içimde kalio

Geri akanlar ise yaramayan spermler zaten iliski sonra 20 dk yatmak yeterli oluaktir spermin yumrtaya gdisi 5 dkika ble surmuyor ama yinede garanti olsun dye 20 dkakika yatiyoruz

evet ama yine de ayağa kalktığım zaman geliyo bende hemen kendimi hoooppp yatağa geri atıyorum bi yarım saat daha bekliyorum

O geri akma bendede oluyor şu gibi geri gelio ben o şekilde yatıp uyuyorum anca öğle içimde kalio

Geri akanlar ise yaramayan spermler zaten iliski sonra 20 dk yatmak yeterli oluaktir spermin yumrtaya gdisi 5 dkika ble surmuyor ama yinede garanti olsun dye 20 dkakika yatiyoruz
ertesi gün bile geri geldiği oluyo yumurtayla buluşturamadık bi türlü

spperm çok fazla elastik ve yapışkan bişey 15dakka bekledikten sonra değil çiş
içini suyla sirkeyle yıkasanda giden çoktan gitmiş yapışmıştır merak etme
bebişin tutmasıyla yatma oranın çok alakalı değil 15-20 dakka kafi olur

inşallah bi gün yeterli gelir 15-20 dk

o gelenler önceki spermin iyi bi şekilde yumurtalıklara gittiğini gsteriye okumuştum
öyle olsaydı çoktan hamile kalmış olurduk o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…