İlişki sırasında gülme krizi

ilişki de değil ama boynumu öptüğünde aşırı gıdıklanıyorum ve çok gülüyorum tabi seksi olmuyor bu durum eşim de buna sinir oluyor

İlk aylarda oluyor öyle, ben o his geldiğinde konuşarak yendim (gaza getirecek türden), inlemek de işe yarıyor.

sinir krizini eşim geçirecek artık. o kadar değişik bir his ki. o kahkaha dalgasının içimden geldiğini hissedebiliyorum. hiç böyle olan yok mu ya?
bu dediğin şeyi ben bir kere yaşadım. ama orgazmdan sonra oldu. çok fazla hormonel değişim oluyor ona bağlamıştım açıkçası ama çok tuhaftı. durduramamıştım kendimi 10 dk falan

Bana da oluyor bazen. G noktasından olabilir. Zevk alınca oluyor genelde. Bazen de eşime gülesim geliyor o zaman o da gülüyor.

bence ilişki esnasında çıkan seslerden dolayı, sizi komik düşüncelere sevk eden bir durum... adamcağız kendisine öyle bir şey olmadığı halde, eşine zevk veremiyor, bir işi beceremiyormuş gibi, kendisini güldüğünü düşünce büyük sıkıntı olur, eşini kendinden soğutursun güzel kardeşim... sesler komik geliyorsa odaklanacak farklı şeyler düşün veya kulağını tıka seslere takılma... sonuçta o durum fizyolojik... sadece bi_fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…