- 16 Mayıs 2020
- 28
- 48
-
- Konu Sahibi galaksidekibalik
psikolojik bir durum olduğunu sanmıyorum. bir noktaya temas gerçekleştiğinde gülme krizine giriyorum.Ülkecek psikoolojimiz bozuldu cok normal
sinir krizini eşim geçirecek artık. o kadar değişik bir his ki. o kahkaha dalgasının içimden geldiğini hissedebiliyorum. hiç böyle olan yok mu ya?Orgazmla alakali degildir bence gülsem iliskiye devam edemem orgazma yakinken iliski yarim kalsa gulme degil sinir krizi geciririm ☹ gıdıklaniyor olabilirmisin acabasi
Hepmi oluyor yoksa aradamisinir krizini eşim geçirecek artık. o kadar değişik bir his ki. o kahkaha dalgasının içimden geldiğini hissedebiliyorum. hiç böyle olan yok mu ya?
arada oluyor neyse kiHepmi oluyor yoksa aradami
Gidiklaniyorsundur canim ya o zamanarada oluyor neyse ki
Bana oluyor bı yerden gidiklaniyorum da oraya bişey yapmaya kalkınca yada dokunsa bile kahkaha başlıyor bende dearada oluyor neyse ki
vajinadan nasıl gıdıklanabiliriz ki? en azından benimle aynı durumu yaşayan birini görmek güzelBana oluyor bı yerden gidiklaniyorum da oraya bişey yapmaya kalkınca yada dokunsa bile kahkaha başlıyor bende de
vajinadan mı yaniGidiklaniyorsundur canim ya o zaman
bazen başlangıçta da oluyor. ama inanın kendinizi tutabileceğiniz tarzda birşey değil zaten. gülmekten karnım kasılıyor artık ve gözlerimden yaşlar geliyor. penetrasyon sırasında sadece tabi. çıkınca geçiyor hemen.Hayatta gülmem çnkü odaklanıyorum rahatlamak için onu bozarsa sinirlenirim bile bir tek böyle içerde hava birikip mamışından garip sesler gelince bi kriz geliyo sonra gülmekten bitiriyoruz öyle olunca
teşekkürler desteğiniz içineşiniz için çok itici bir durum gerçekten .adam sizinle yatmak bile istemez
arada olan birşey olduğu için G noktasına temas ettiğinde olabilir diye düşünüyorum. fikir almak için de buraya yazmak istedim. benim gibi bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa fikirleri vardır diye.Yani anlik kikirdama olur ama adam kahkahalar atsa benim tum konsantrasyonum gider, dağılır. Sıkça da olursa heves kacirici bir sey.
Neyin tetikledigini bulmaya çalışın bence. Hangi nokta veya hangi temas