İlişki sırasında çiş gelmesi hissi?

ya masumsunuz ablacım ya..o çiş değil kuzum eğer tutmazsan çok keyıf alırsın

Orgazim o çiş değil salın gitsin bendede olmuştu 1 hafta üst üste ilk evlendigim sıralar ben çiş eşim değil artık çözümü salmakta bulduk odaklanamiyorduk bi baktım idrar değil sıvı bişey çiş gibi akmıyor zaten sefaf sıvı sonra araştırdım orgazm olduğunu anladım şuan hiç o hissi almıyorum 3 sene oldu evleneli

Merhaba 17 yıllık evliyim benimde son zamanlarda benzer sorunum var ..bende iliski sirasinda idrarim varmış gibi hissediyorum kendimi sıkıyorum ve yasadigimiliskiden hicbirsey anlamıyorum. Kendimi rahat bıraktığımda da yatak ıslanıyor.bariz ıdrarimi kaçırmışım gibi ..herseferinde çarşaf değiştiriyorum..sonzamanlarda yatak da islaniyor birde onunla uğraşıyorum.. sırf buyuzden eşimden kaçıyorum...

Aslında düşündüğümde geçmişte daha az zevk alıp daha az ilişkiye girmek istiyordum ..şimdi tam tersi ..daha çok keyif alıyorum..ama sonrası beni tedirgin ediyor..Yani yorumlarida okuduğumda biraz rahatladım..o an idrami yapıyorum diye araştırmaya başladım ve burası çıktı karşıma.. üsteki yorumlarda o sırada idrar yapamazsın diye yazması beni biraz olsun rahatlati..yinede fikri be bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

Bisey ser altina her seferinde aynisi oluyorsa..bosalma sadece koyu kivamda olmaz, baya su gibi olabilir. Cogu kisi idrar sansada degilmis..

Son düzenleme:
ben vajinismustum yeni yendim 6-7 kez iliski yasadım son ilişkilerimde hissediyorum acı sızı korku bitti derken bu çıktı kaçırcam diye kendimi sıkıyorum panikten bu sefer. Akıntım var ve sürekli tuvalete çıkıyorum gün boyunca hiç tuvaletim yok dediğim an olmuyor Resmen şu kasık bölgemdeki organlar eziyet cektiriyor bana. ürojojiden anca randevu buldum inşallah enfeksiyondur. tam vaji.den kurtuldum zevk alıyorum derken psikolojik, beynim yanlış anlamış, zamanla geçer vs cümleler duymak istemiyorum

Ben de 30 yıllık evliyim ve bu şikayeti hiç yaşamamıştım. Biseyler hissettiğim zamanlarda bile idrar hissi hiç olmadı. Bence idrar yolları enfeksiyonu ile alakalı olabilir ya da idrar torbasında kalan bir miktar idrar da, baskı altındayken çıkabilir. Açıkçası bana böyle bir his yeni yeni olmaya başladı. Ben de bir kaç yıldır bunu yaşıyorum. İdrar kaçırma gibi sanki oluyor. Ama daha keyifli olmaya da başladı. Başka yorumları okuyunca biraz rahatladım. Tek ben değilim demek. Kegel egzersizi yalnız çok faydalı her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…