Ne alakası var ya kadını yanlış yönlendiriyorsunuz %99 var diye birde tabiki enfeksiyonda olabilir ama normal bir kadında o his orgazma yaklaştığının göstergesidir.Vajina içini asla yıkama ve
Doktora git enfeksiyon %99 var
Çiş olsaydı tuvalete gelince giderdi ya oraya baskıdan yada orgazm dan kaynaklıSal gitsin. Sorarsa boşaldım dersin
ya masumsunuz ablacım ya..o çiş değil kuzum eğer tutmazsan çok keyıf alırsınYeni evliyim. Daha 10 gün oldu. İlişki sırasında sanki çişim gelmiş gibi baskı hissediyorum. Sanki kendimi tutamıcakmışım gibi sıkıyorum. İlişki bitince tuvalete gidiyorum çişim gelmediğini anlıyorum. Bu durum neden kaynaklı sizce? Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Ayyyni durum bende de varZaten gidiyorum tuvalete ilişki öncesi. Enfeksiyon olsa normalde de rahatsız edici olurdu diye düşünüyorum. Sadece ilişki esnasında oluyo.
Bisey ser altina her seferinde aynisi oluyorsa..bosalma sadece koyu kivamda olmaz, baya su gibi olabilir. Cogu kisi idrar sansada degilmis..Merhaba 17 yıllık evliyim benimde son zamanlarda benzer sorunum var ..bende iliski sirasinda idrarim varmış gibi hissediyorum kendimi sıkıyorum ve yasadigimiliskiden hicbirsey anlamıyorum. Kendimi rahat bıraktığımda da yatak ıslanıyor.bariz ıdrarimi kaçırmışım gibi ..herseferinde çarşaf değiştiriyorum..sonzamanlarda yatak da islaniyor birde onunla uğraşıyorum.. sırf buyuzden eşimden kaçıyorum...