Umarım öyledir yatak çarşaf kalmıyor sonra yeterince kan fışkırdı zatenorgazım işte fışkırt gitsin
enfeksiyon yoksa pozisyondan kaynaklanan bir durum olabilir, G noktasında skene bezleri var, bunlar erkekteki prostat bezine denk geliyor, o noktanın uyarılması da anlattığınız idrar yapma hissini andırır. Merak etmeyin ilişki sırasında idrar kaçırmanız mümkün değil. Ancak ilişkiden önce ve ilişkiden sonra idrarınızı yapın idrar yolları enfeksiyonundan korunmak için.Zaten gidiyorum tuvalete ilişki öncesi. Enfeksiyon olsa normalde de rahatsız edici olurdu diye düşünüyorum. Sadece ilişki esnasında oluyo.
Ben altta o üstte olduğu zaman oluyor. O kadar sıkışma hissi geliyor ki altıma kaçırıcam diye düşünüyorum.enfeksiyon yoksa pozisyondan kaynaklanan bir durum olabilir, G noktasında skene bezleri var, bunlar erkekteki prostat bezine denk geliyor, o noktanın uyarılması da anlattığınız idrar yapma hissini andırır. Merak etmeyin ilişki sırasında idrar kaçırmanız mümkün değil. Ancak ilişkiden önce ve ilişkiden sonra idrarınızı yapın idrar yolları enfeksiyonundan korunmak için.
Enfeksiyon vardı zaten diyorum ya ama geçmişti şuan sadece ilişki esnasında olması ilginç. Bir daha olursa gidicem doktoraVajina içini asla yıkama ve
Doktora git enfeksiyon %99 var
Yani son ilişkimde hiç sıkmadım o yüzden acımadı da. Tuvalete dikkat edicem teşekkürler.İdrar kesesine baskı olduğu için oluyor veya siz kendinizi sıktığınız için.. zamanla geçer. İlişki öncesi ve sonrası muhakkak lavaboya gidin sağlık açısından.
Bir de regle yakın şişlik, ödem varsa o zaman da oluyor.Yani son ilişkimde hiç sıkmadım o yüzden acımadı da. Tuvalete dikkat edicem teşekkürler.
Benim hep çişim gelme hissi oluyor ama hiç orgazm olmuyorum yaMuhtemelen g noktasına bası olduğu için orgazm a yakınken bu his geliyordur. Şanslı olan kesimdesiniz, yatağınıza su geçirmez alez serin ve orgazmın keyfini çıkartın
Bendede o his var ama orgazm olamıyorumOrgazm olmaya yakın olur o his. Korkmayın ereksiyon halinde işeyemezsiniz
Kendinizi kasarsanız orgazm olamazsınız bir de o klitoral orgazm dan daha farklı bir his. Bir sonraki adımı düşünmeyin keyfinize bakınBenim hep çişim gelme hissi oluyor ama hiç orgazm olmuyorum ya
Aynen ama ben çişimi tutar gibi tutuyorumilk başlarda bende de oluyordu hep hatta yarım bırakıp kalkıp tuvalete gittigim olmustu ama bir sure sonra alışınca gitti o hissiyat. yalnız kendini tutma bırak diyor herkes ama bende oyle olmadı hic sıvı falan gelmedi orgazma yakınken de olmuyor o his bence sanırım yeni baslarda oluyor o his alısınca gidiyor olmuyor artık o sıkısma hissi.
valla bende bir sure sonra gecti o hissiyat ben de tutuyordum cunku baya tuvalete gidecekmisim gibi oluyorduAynen ama ben çişimi tutar gibi tutuyorum
Evet ilk hafta eşim her gün istiyodu yapıyoduk ve o his çok rahatsız edici şimdi eşim göreve gitti ne zaman o his geçer bilmiyorumvalla bende bir sure sonra gecti o hissiyat ben de tutuyordum cunku baya tuvalete gidecekmisim gibi oluyordu
yani mesela her gun ılıskı yasıyorsanız 3 hafta bir ay sonra alısıyor vucut sanırım yok oldu o his
hatta ben de burada gelip aramıstım forumda nedır bu nasıl gecer diye
Canım bu his bana da oluyordu, ben de bu hissi inceledim. İlişkiye girmeden önce tuvalete gittim , yani mesanemi tamamen boşalttıktan sonra ilişkiye girdim. Yine aynı hissi yaşadım. Bunun idrar olması mümkün değil. Bana yilda ancak 3–4 kere oluyor. Senin ilk zamanlarimda olmasi büyük avantaj , bircok kadina hic olmuyor. Idrar gibi düsünme ve Eğlenmene bakYeni evliyim. Daha 10 gün oldu. İlişki sırasında sanki çişim gelmiş gibi baskı hissediyorum. Sanki kendimi tutamıcakmışım gibi sıkıyorum. İlişki bitince tuvalete gidiyorum çişim gelmediğini anlıyorum. Bu durum neden kaynaklı sizce? Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?