İlişki sırasında çiş gelmesi hissi?

Zaten gidiyorum tuvalete ilişki öncesi. Enfeksiyon olsa normalde de rahatsız edici olurdu diye düşünüyorum. Sadece ilişki esnasında oluyo.
enfeksiyon yoksa pozisyondan kaynaklanan bir durum olabilir, G noktasında skene bezleri var, bunlar erkekteki prostat bezine denk geliyor, o noktanın uyarılması da anlattığınız idrar yapma hissini andırır. Merak etmeyin ilişki sırasında idrar kaçırmanız mümkün değil. Ancak ilişkiden önce ve ilişkiden sonra idrarınızı yapın idrar yolları enfeksiyonundan korunmak için.

Ben altta o üstte olduğu zaman oluyor. O kadar sıkışma hissi geliyor ki altıma kaçırıcam diye düşünüyorum.

İdrar kesesine baskı olduğu için oluyor veya siz kendinizi sıktığınız için.. zamanla geçer. İlişki öncesi ve sonrası muhakkak lavaboya gidin sağlık açısından.

İdrar kesesine baskı olduğu için oluyor veya siz kendinizi sıktığınız için.. zamanla geçer. İlişki öncesi ve sonrası muhakkak lavaboya gidin sağlık açısından.
Yani son ilişkimde hiç sıkmadım o yüzden acımadı da. Tuvalete dikkat edicem teşekkürler.

Ben evli değilim ama bendede oluyordu baya hemde ama ilişki sıklaşınca geçti arada oluyor yine aynısı hemde bende sonra tuvaleteg gidiyorum ama çişim olmuyor. Şimdide pozisyon değiştirince oluyor ve işin garibi orgazmda olmuyorum

Muhtemelen g noktasına bası olduğu için orgazm a yakınken bu his geliyordur. Şanslı olan kesimdesiniz, yatağınıza su geçirmez alez serin ve orgazmın keyfini çıkartın
Benim hep çişim gelme hissi oluyor ama hiç orgazm olmuyorum ya

ilk başlarda bende de oluyordu hep hatta yarım bırakıp kalkıp tuvalete gittigim olmustu ama bir sure sonra alışınca gitti o hissiyat. yalnız kendini tutma bırak diyor herkes ama bende oyle olmadı hic sıvı falan gelmedi orgazma yakınken de olmuyor o his bence sanırım yeni baslarda oluyor o his alısınca gidiyor olmuyor artık o sıkısma hissi.

Aynen ama ben çişimi tutar gibi tutuyorum

Aynen ama ben çişimi tutar gibi tutuyorum
valla bende bir sure sonra gecti o hissiyat ben de tutuyordum cunku baya tuvalete gidecekmisim gibi oluyordu
yani mesela her gun ılıskı yasıyorsanız 3 hafta bir ay sonra alısıyor vucut sanırım yok oldu o his
hatta ben de burada gelip aramıstım forumda nedır bu nasıl gecer diye

Evet ilk hafta eşim her gün istiyodu yapıyoduk ve o his çok rahatsız edici şimdi eşim göreve gitti ne zaman o his geçer bilmiyorum

Canım bu his bana da oluyordu, ben de bu hissi inceledim. İlişkiye girmeden önce tuvalete gittim , yani mesanemi tamamen boşalttıktan sonra ilişkiye girdim. Yine aynı hissi yaşadım. Bunun idrar olması mümkün değil. Bana yilda ancak 3–4 kere oluyor. Senin ilk zamanlarimda olmasi büyük avantaj , bircok kadina hic olmuyor. Idrar gibi düsünme ve Eğlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…