Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal tabiki illa şu zaman yapalım demekle olacak birşey değil ki bu.Merhaba kızlar. 6 aylık evlilikte normal ilişki sıklığı nedir? Biliyorum herkese göre değişebilir ama ben bizimkini anlayamadım, bazen çok sık (her gün) bazen haftada 1 güne kadar düşüyor. Bu çok düzensiz gibi geliyo bana. Normal mi bu şekilde olması?
Evet rahatlıyorum. Güzel geçiyor.. Bu sebeple daha sık istemesi gerekiyomus gibi geliyo eşimin 3 - 4 kez yeni evliler içinde ideal sayılır mıKişiden kişiye değişmekle beraber, en normali haftada 3-4 bence, ama ilişkinin sıklığından çok ilişki esnasında rahatlayabilmek önemli olan.
Orgazm olarak biten 3-4 ilişki normal olanı, kadın ya da erkek için bireysel olarak söylüyorum, o sayı yeterli olmuyorsa ve eşi de istemiyorsa ara boşlukları kendisi doldurabilir.Evet rahatlıyorum. Güzel geçiyor.. Bu sebeple daha sık istemesi gerekiyomus gibi geliyo eşimin 3 - 4 kez yeni evliler içinde ideal sayılır mı
Normal tabi kiMerhaba kızlar. 6 aylık evlilikte normal ilişki sıklığı nedir? Biliyorum herkese göre değişebilir ama ben bizimkini anlayamadım, bazen çok sık (her gün) bazen haftada 1 güne kadar düşüyor. Bu çok düzensiz gibi geliyo bana. Normal mi bu şekilde olması?
Evlenince cocuk oluyo iki haftada bire dusuyo.2-3normaldir tibben.. evlenince noluyo? yani insanlarin ne kadar yorulduklari vs hersey etkiler performansimizi.. sayilara takilmakta ayrica anlamsiz
2 hafta bence gene iyiEvlenince cocuk oluyo iki haftada bire dusuyo.
Siz isteyin aranin o kadar cok açilmasini istemiyorsunuz. Hep karsidan beklememek lazım.Evet rahatlıyorum. Güzel geçiyor.. Bu sebeple daha sık istemesi gerekiyomus gibi geliyo eşimin 3 - 4 kez yeni evliler içinde ideal sayılır mı