Bir arkadaşım vardı, kız 33 adam 41 yaşında.
İkisi de boşanmış ve çocukları vardı.
Adam, arkadaşımı beğendi. Kız arkadaşım yeni boşandığı için ve çocukları çok küçük olduğu ilişki falan istemedi başta.
Kahve içip ayrılmak iyi gelmişti ona.
Adam da zamanla, fikrinin değişmesini bekleyeceğim demeye başladı,ben seni beğendim dedi. Görüştüler konuştular buluştular günübirlik gezilere gittiler... ama arkadaşım tekrar evlilik düşünmüyordu,inancı kalmamıştı evliliğe.
Adam da dedi, benm niyetim ciddi seni beğendim, çocuklarını da kabul ederim, kendine gelmen için seni beklerim , cinsellik için seninle değilim benim için bu olmasa da olur demiş. ama 5 yıl cafe köşelerinde de liseliler gibi sürünmek istemem demiş. 2 yıl 3 yıl 5 yıl beklerim bana dönmeni, ama lütfen bana hislerin olmayacaksa başkasına bakacaksan /arayışa gireceksen de hemen bitir oyalama beni , benim için yıkım olur demiş.
Adam, sıkmadı bunaltmadı.. çok peşinde koştu kızın. Adamın niyeti temizdi, güzel de vakit geçiriyorlardı, çocuklarla da arası iyi olunca
Arkadaşım kabul etti.
Ve 3 sene sonra evlendiler. 2.5 yıldır da evliler, iyiler.
Senin konuya bakarsak, adam ilişki /evlilik/ çocuk istemiyor.
Gününü geçiriyor sizinle. Günün sonunda ben sıkıldım bu işler bana göre değil deyip ayrılacak. Ve siz kullanılmışlığınızla kalacaksınız.
Adam 2. Kez boşanmış. Ben yanına varmazdım şahsen ! Ben 2.kez boşansam etrafımda erkek sinek bile istemem tövbe ederim !
Ben bu gönül ilişkilerinden anlamıyorum demek ki derim, feriştahı gelse dönüp bakmam..
Adam da böyle olabilir, çok normal…
Adam şu konuda hatalı, niyeti ciddi değilse / sevgili olma/ sahiplenme/ yaşanan şeyin adını koymayacaksa
Bekar genç bir kızın vaktini almaması, oyalamaması lazım. Yanardöner olmaması lazım.
Cinsellik yaşa, öp,sarıl, koklaş, evine al… ama ben ilişki istemiyorum, böyle iyiyim de.
(Adam böyle tabi iyi olur !! Herşeye bedavadan ulaşmış)
Sizinle 3 yıl bu şekilde konuşsa ve bitirelim bu ilişkiyi dese, siz 35 yaş olacaksınız.
35-36 dan sonra kimi bulup tanıyıp evlenip çocuk yapacaksınız allah aşkına? Yaş 40 olur!!!
Sizi de şurada hatalı buldum, bu niyetteki adamla ilişki yaşamamalıydınız.. bedeninizi bu kadar sunmamalıydınız. Adam sizin üzerinizden bedavadan ihtiyaçlarını gideriyor, siz de bir umut acaba kendime bağlayabilir miyim diyorsunuz.
Adam ilişki istemiyor, sohbet muhabbet için sizinle konuşuyorsa
O zaman kahve içip yemek yiyip ayrılmalıydınız her defasında.. öylesine böyle olmalı idi.
Senin zamanından çalıyor adam, seni kullanıyor. Sen gitsen de olur kalsan da..
adamın kafasında herşey net, evlilik ilişki çocuk sorumluluk istemiyor hayatında (bu konuda haklı)
Ama sizi bıraksa 35-36 yaşınızda filmi başa saracaksınız
Ve tekrar diyorum, 2.kez boşanmış adam sorunludur
Sen bekarsın. Çocuklu adamla ne işin var yahu
Kim olursa olsun, kaç kurtar kendini !
Buradan bakınca hiç uygun değilsiniz birbirinize